- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.541
Benim minik kızlarımda 150-160 gr olmuşlar kuruyemişlerim benim
Benim Bebişlerin biri kız ama diğeri iki kontroldür açmıyor bacaklarınıbakalım haftaya detaylıya giricem belki ozaman gösterir. İsimlerini Yıldız ile Güneş düşünüyorum ama emin değilim daha
Güzel kombinasyon canim... bu isimleri simdi ben düsünebilirim
Oooo tombisim nerelerdesinncanimin ici.. sislik candir ya ..napim bende .. fok baligindan balinaya gecis yapmis bulunmaktayim.. ayrica panda gibi ordan oraya yuvarlanip yatiyorum.. bazende fil misali göbegimi sallandira sallandira dönüyorum yatakta.. heee bide en süperi penguen gibi yürümeye basladim.. hayvan alemimden durumlar böyle
Kızlar buarada dün ben ilk bebek bezimi aldım. Daha erken mi bilmiyorum ama her ay bir tane alıyım dedim. Siz ne düşünüyorsunuZ?
Zaten yatıyorum hep, anlamadım ki , umarım bir daha olmazB Bulutsuz12 canım bende23 haftalık hamileyim bende de olmuştu benzeri birşey doktorum yat iyice dinlen demişti bebeklerimde hiç bir sorun yoktu ama sen istersen doktorunla paylaş yinede
Evet canım bendede oluyor sürekli değil ama biraz yürümem gerekiyorKızlar karnım çok sertleşiyo taş gibi alt tarfta öle dokunulmuyo akşamları daha da gerginleşiyo sizinde böle mi karnınız sertmi.şimdiden böyle son aylara doğru napıcam
Evet canım ben AnkaradayımGünaydın kızlar.. aranıza yeni katıldım... Ne var ne yok diye göz gezdirirken buraya takıldım... Allah nasip kısmet ederse inşallah ben de 2018' in ikiz annelerinden biri olacağım Allah'ın izniyle :)
Ankara'da doğum yapacak olanlar var mı aramızda acaba?
Canım büyük ihtimal benim bir kız bir erkekKizlar suana kadar ikizler hep tek cinsiyetli cikti dimi? Yoksa aranizda bi kiz bi oglan bekleyen var mi?
Böyle devam ederse esit olarak kiz erkek ikizlerimizi besik kertmesi yapabiliriz
Canım benimde 15. Haftada öyle şiddetli rahime doğru batmalarım vardı.doktor bazı hamileler bunu hissedebilir dedi.normal dedi içimi rahatlattıArkadaşlar merhaba 15. Haftamdayım üç gündür falan böyle ayağa kalktığında yürüdüğümde bıçak saplanması gibi ağrı girip çıkıyo vajinama. sızlıyo biraz bakındım rahim genişlemesinden olur yazıyordu bu haftalarda var mı böyle hisseden normal midir acaba
Benimde kusmalarım çok vardı ama azaldı çok şükür emedur kullanıyorum bulantı için. Doktorum demir ve kalsiyum hapı verdi ama demir hapı bulantı yapıyo diye okudum o yüzden başlamadım canımKızlar ben hala ne demir nede vitamin kullanabiliyorum.ilaç içtiğim anda 1 saata kalmadan kusuyorum.hiç ilaçsız idare eden varmı
Ah o vajina ağrısından ne çektim ben.. Dediğin gibi benim 16. Haftamda başladı, dinlenince bile geçmiyordu o ağrı.. 22.haftaya doğru azaldı kesildi.. son bir haftadır ağrımıyor şükürler olsun..Arkadaşlar merhaba 15. Haftamdayım üç gündür falan böyle ayağa kalktığında yürüdüğümde bıçak saplanması gibi ağrı girip çıkıyo vajinama. sızlıyo biraz bakındım rahim genişlemesinden olur yazıyordu bu haftalarda var mı böyle hisseden normal midir acaba
Benimde ilk söylediğim nehir ve ırmak tı ama eşim asla dediBenim eşimde duru istiyor ben çok koyuldu diye istemiyorum. Duru derin defne nehir ırmak çok duyduğum ikiz isimleri. Ortak bi isim bulmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?