2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim Bebişlerin biri kız ama diğeri iki kontroldür açmıyor bacaklarını bakalım haftaya detaylıya giricem belki ozaman gösterir. İsimlerini Yıldız ile Güneş düşünüyorum ama emin değilim daha

Hsyirlisi olsun canim.. ama genelde bacak kapatanlara kiz diolar koca karilar
Ilk gebeligin mi? Tedaviylemi oldu?
Benimde 2 kiz cift yumurta fakat isimlere halaaaa karar veremedik.. cokta düsünmüyorum ama isim isi gercekten alisveristen bile zormus

Kızlar buarada dün ben ilk bebek bezimi aldım. Daha erken mi bilmiyorum ama her ay bir tane alıyım dedim. Siz ne düşünüyorsunuZ?

Durumuzu ne guzel ozetlemissin bayildim

Arkadaşlar 11 haftalık ikiz gebeyim, lavaboya çıktığımda ğeçereye kahverengi sümüksü bir akıntı geldi normal midir acaba, netten araştırdım doğum habercisi plabilir falan yazıyor ama benimki daha 11 haftalık , arada böyle olur mu ki, başına gelen var mı erken dönemler de ?

B Bulutsuz12 canım bende23 haftalık hamileyim bende de olmuştu benzeri birşey doktorum yat iyice dinlen demişti bebeklerimde hiç bir sorun yoktu ama sen istersen doktorunla paylaş yinede

Arkadaşlar merhaba 15. Haftamdayım üç gündür falan böyle ayağa kalktığında yürüdüğümde bıçak saplanması gibi ağrı girip çıkıyo vajinama. sızlıyo biraz bakındım rahim genişlemesinden olur yazıyordu bu haftalarda var mı böyle hisseden normal midir acaba

Son düzenleme:
Evet canım ben Ankaradayım

Canım benimde 15. Haftada öyle şiddetli rahime doğru batmalarım vardı.doktor bazı hamileler bunu hissedebilir dedi.normal dedi içimi rahatlattı

Kızlar ben hala ne demir nede vitamin kullanabiliyorum.ilaç içtiğim anda 1 saata kalmadan kusuyorum.hiç ilaçsız idare eden varmı

Kızlar ben hala ne demir nede vitamin kullanabiliyorum.ilaç içtiğim anda 1 saata kalmadan kusuyorum.hiç ilaçsız idare eden varmı
Benimde kusmalarım çok vardı ama azaldı çok şükür emedur kullanıyorum bulantı için. Doktorum demir ve kalsiyum hapı verdi ama demir hapı bulantı yapıyo diye okudum o yüzden başlamadım canım

Ah o vajina ağrısından ne çektim ben.. Dediğin gibi benim 16. Haftamda başladı, dinlenince bile geçmiyordu o ağrı.. 22.haftaya doğru azaldı kesildi.. son bir haftadır ağrımıyor şükürler olsun..

Benim eşimde duru istiyor ben çok koyuldu diye istemiyorum. Duru derin defne nehir ırmak çok duyduğum ikiz isimleri. Ortak bi isim bulmak zor
Benimde ilk söylediğim nehir ve ırmak tı ama eşim asla dedi neymiş efendim dansözlerin %80 nin takma adı ya nehirmiş ya ırmakmış olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…