• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar 8+2 deyim ama bugun coc sisim odem oldum cok ve bu zamana kadar 3 kilo almisim sizdede boyle seyler oluyomu kenximi cok kotu hissediyorum
Suyu az içiyor olabilrmisin? Ben hamile kaldığımdan buyana günde en az 2.5lt su içiyorum çoğu zaman 3ve üstü bile oluyor hiç şişlik ödem oluşmadı canım su önemli

Arkadaşlar şu an 11 haftalık oldum ikiz gebelik, doktora rahim ağzı boyunu soruyorum cevap vermiyor daha çok erken diyor, ben de endişeleniyorum çünkü kanamalarım da oluyor sıkıntı ılur mu diye korkuyorum, dediğine göre 18. Hafta da bakacakmış ben de geç değil mi dedim kızdı, internette pkuduğunuz her şeye inanıyorsunuz ama doktorunuza inanmıyorsunuz diye...offfben de geç kalmaktan korkuyorum, yanlış mı düşünüyorum acaba?

Benim ölçüldü geçen hafta drum bülent traş ara ara ölçülmesi gerektiğini söyledi ikiz gebeliklerde önemliymiş çoğu dr ihmal eder bunu dedi aklınızda bulunsun

Arkadaşlar şu an 11 haftalık oldum ikiz gebelik, doktora rahim ağzı boyunu soruyorum cevap vermiyor daha çok erken diyor, ben de endişeleniyorum çünkü kanamalarım da oluyor sıkıntı ılur mu diye korkuyorum, dediğine göre 18. Hafta da bakacakmış ben de geç değil mi dedim kızdı, internette pkuduğunuz her şeye inanıyorsunuz ama doktorunuza inanmıyorsunuz diye...offfben de geç kalmaktan korkuyorum, yanlış mı düşünüyorum acaba?

Evet daha cok erken.. 14-16 dan sonra bakilir anca canim merak etme sen., ikiz oldugu icin doktorun zaten temkinli davranir..

Anladim canim.. aman aman erkeen gelmesinler.. en hayirli vakitte saglikla sihhatla gelsinler insallah..
Dogum seklini düsündün mü?
amin canım ikiz annelerinin tek isteği ikiside sağlıkla zamanında gelsin zaten doğum sezeryan olcak ilk doğumda öyle oldu son 69 gün kaldı kızlarım beklerse ocağın 15 i alırız diyo doktorum

amin canım ikiz annelerinin tek isteği ikiside sağlıkla zamanında gelsin zaten doğum sezeryan olcak ilk doğumda öyle oldu son 69 gün kaldı kızlarım beklerse ocağın 15 i alırız diyo doktorum

Evet canim sezeryani demistin.. ayyy az kalmissss.. epidural mi yaptircaksin?

Haklisin :-) ay simdiden heyecanlandim.. sanki ilk defa dogurucam.. :KK71:gercekten her
Hamilelik baskaymis ama ikiz baaaammmbaskaymis ya...
öyle valla ya ikiz başkaymış bide etraftakiler cenelerini tutsa nasıl sinirimi bozuyorlar yok oğlum küçükmüş kızlar doğunca yazık olcak hep ihmal etcen tek nasıl bakcan ağzından olumlu şey çıkan yok şimdiden lohusa depresyonuna gircem :)

Evet daha cok erken.. 14-16 dan sonra bakilir anca canim merak etme sen., ikiz oldugu icin doktorun zaten temkinli davranir..
Bakalım inş, 4 dr değiştirdim malesef bundan sonra değiştirmek istemiyorum ben de güvenmek istiyorum doktoruma, kanamalarım oluyor arada korkuyorun ben de neyin habercisi bu kanamalar diye, bir de hani vitamin falan veriyorlar ya onu kaçıncı hafta da veriyorlar bana dr vermedi de

öyle valla ya ikiz başkaymış bide etraftakiler cenelerini tutsa nasıl sinirimi bozuyorlar yok oğlum küçükmüş kızlar doğunca yazık olcak hep ihmal etcen tek nasıl bakcan ağzından olumlu şey çıkan yok şimdiden lohusa depresyonuna gircem :)
Ben bana negatif konuşanlara öyle kötü olacaksın böyle kötü olacaksın uykusuz kalkacaksın diyenlere hiç lafımı esirgemeden mahvolacaksın kulubündensin demekki sende ama ben sizin gibi negatif konuşanları dinlemiyorum tınlamıyorum, çevremde kötü konuşup kötüyü çağıranları istemiyorum diyorum.. çok bozuluyorlar kimi birdaha görüşmüyor benimle :) yakınım olanlarda birdaha ağızlarını açmaya korkuyorlar :)) ben sinir olacağıma onlar sinir olsunlar :))

Ben bana negatif konuşanlara öyle kötü olacaksın böyle kötü olacaksın uykusuz kalkacaksın diyenlere hiç lafımı esirgemeden mahvolacaksın kulubündensin demekki sende ama ben sizin gibi negatif konuşanları dinlemiyorum tınlamıyorum, çevremde kötü konuşup kötüyü çağıranları istemiyorum diyorum.. çok bozuluyorlar kimi birdaha görüşmüyor benimle :) yakınım olanlarda birdaha ağızlarını açmaya korkuyorlar :)) ben sinir olacağıma onlar sinir olsunlar :))

Amaaaan bosver canim.. bizim millette cok bilmislik asla bitmez.. mübarekler her dalda ya doktorlar.. yada pedagok.. tabiiki kolay olmucak.. ama Allah sabrini gücünü vericek insallah..büyüdüklerinden insallah.. onlar bizi kiskanicak :-) herseyin basi saglik... sonra uyku :KK70:

Back