- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 44
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.261
Sende o ara güzel güzel beslen bol kaşar falan ye daha bor sürpriz olsun kiloları sana inşallah. Ama Dr lar bazen gerçekten çok sinir ediyorlar ne olacak söylese sankiYok canım özellikle suyu kilosu diye sordum çok sinir oldum ya bide araya bayram tatili giriyor iki hafta daha muayene olamam
Aynen canım haklısın öyle yapıcam bakalım artikSende o ara güzel güzel beslen bol kaşar falan ye daha bor sürpriz olsun kiloları sana inşallah. Ama Dr lar bazen gerçekten çok sinir ediyorlar ne olacak söylese sanki
Canım benim doktorum yaptır dedi ama o haftalarda o kadar bulantı ve kusmam vardıki ben şeker yüklemesi yapmadımSende o ara güzel güzel beslen bol kaşar falan ye daha bor sürpriz olsun kiloları sana inşallah. Ama Dr lar bazen gerçekten çok sinir ediyorlar ne olacak söylese sanki
Anladım bende yapmiycam artik.hala kendime gelemedim.Canım benim doktorum yaptır dedi ama o haftalarda o kadar bulantı ve kusmam vardıki ben şeker yüklemesi yapmadım
Bana da 50 gr yukleme yaptir dedi dr. Ama yaptirmiycam esim de cok karsi. Dr da bari o zaman tokluk sekerine baktir dedi soyle mukellef bir kahvaltidan sonra.Bugün benim şeker yükleme vardı eczaneden şekerli bir şişe bişi aldirdilar onu ictim ben içmez olaydım yarım saat sonra gözlerim karardı kulaklarda uğultu mide bulantısı derken kısa süreliğine bayıldım. O ara istifra derken acilde gozumu zor açtım. Aynişi kışın uçakta oğlumla iken olmuştu o zamanda aç karnına şekerli bişiler yemiştim uçakta bayıldım. Sanırım ben seker testi yapamiycam.bayram sonu doktora sorucam ama yapmasak olur sanırım. Açlık tokluk normalde kötü değildi benim cunki.sanırım şeker benim tansiyonunu düşürüyor o da bayıltiyor.böyle olan oldumu hic
Daha mantıklı valla.yok ya biraz arastirica en mantıklısı yaptırmamak. Bir ara bende ona baktiriyim en azından.Bana da 50 gr yukleme yaptir dedi dr. Ama yaptirmiycam esim de cok karsi. Dr da bari o zaman tokluk sekerine baktir dedi soyle mukellef bir kahvaltidan sonra.
Ben daha almadım ama tulum sevmiyorum.alt üst alıcam oda yandan çıtçıtlı olanlardan bağrı açık kalıyor diğerlerinde. Prematüre almiycam.bol alt üst takim alırım. Zibin yenidogan uzun kol.çorap.birde göbeği düşene kadar bizde bağcıkli ustlerdenSevgili anneler ben de alisverise baslayayim artik diyorum. Dogum icin kismetse 36. Haftayi hedefledi dr um.
Ama kafam iyice karisti kiyafet neler almaliyim. Hastane cikislari kacar tane nasil aldiniz? Yenidogan mi premature mi? Zibin bedenlerini nasil aliyorsunuz? Tulum almali miyim vb.. fikir verebilirseniz cok sevinirim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah saglikla büyütürsen bebekleriniHerkese merhaba arkadaşlar dün yani 36+0 da mecbur sezeryana alindim. Siradan kontrol muayene diye gitmistim ntsde düzenli araliklarla sanci vardi buda demektiki gerçek doğum sancıları ve inanırmısız 5 cm açıkliğim varmış benim ruhum bile duymamış yarim saat icerisinde doğuma alındım genel anestesi oldum bebeklerimden biri 2200 diğeri 2380 gr doğdu. Çok zorluk yaşadım gaz sancisı falan şükür bebekler yanimda küveze girmediler hiç sütüm gelmedi arkadaşlar zorluyorum ama bi damla bile getirtemedim yarin taburcu oluyoruz allahin izniyle şimdilik bu kadar arkadşlar
Hayırlı olsun acil sezeryana alındığın için korkmussundur ondan gelmemiş olabilir ilerleyen saatlerde gelir insallahHerkese merhaba arkadaşlar dün yani 36+0 da mecbur sezeryana alindim. Siradan kontrol muayene diye gitmistim ntsde düzenli araliklarla sanci vardi buda demektiki gerçek doğum sancıları ve inanırmısız 5 cm açıkliğim varmış benim ruhum bile duymamış yarim saat icerisinde doğuma alındım genel anestesi oldum bebeklerimden biri 2200 diğeri 2380 gr doğdu. Çok zorluk yaşadım gaz sancisı falan şükür bebekler yanimda küveze girmediler hiç sütüm gelmedi arkadaşlar zorluyorum ama bi damla bile getirtemedim yarin taburcu oluyoruz allahin izniyle şimdilik bu kadar arkadşlar
Ay maşallah kuzulara.5 cm açıklık demek hiç ağrı yapmamış yada ağrı esigin yüksek. Canim stil tea içince doğum sonrası hem süte hem gaza faydası oluyor.ben oğlumda hemen içtim çok faydası oldu gaza.sütun anca yarına başlar canim.adı üstünde acil sezeryanda. Bol sütlü günler dilerim.Herkese merhaba arkadaşlar dün yani 36+0 da mecbur sezeryana alindim. Siradan kontrol muayene diye gitmistim ntsde düzenli araliklarla sanci vardi buda demektiki gerçek doğum sancıları ve inanırmısız 5 cm açıkliğim varmış benim ruhum bile duymamış yarim saat icerisinde doğuma alındım genel anestesi oldum bebeklerimden biri 2200 diğeri 2380 gr doğdu. Çok zorluk yaşadım gaz sancisı falan şükür bebekler yanimda küveze girmediler hiç sütüm gelmedi arkadaşlar zorluyorum ama bi damla bile getirtemedim yarin taburcu oluyoruz allahin izniyle şimdilik bu kadar arkadşlar
Canim kızılcık zamanı yemeni tavsiye ederim.bu konuda faydası var.Zenga1234 cevap 33+3 günlük çok su içiyorum hatta suyla yaşıyorum bile denir ona rağmen enfeksiyon çıktı akıntı arttığı için olabilir dedi
Saglikla buyutun hayirli olsunHerkese merhaba arkadaşlar dün yani 36+0 da mecbur sezeryana alindim. Siradan kontrol muayene diye gitmistim ntsde düzenli araliklarla sanci vardi buda demektiki gerçek doğum sancıları ve inanırmısız 5 cm açıkliğim varmış benim ruhum bile duymamış yarim saat icerisinde doğuma alındım genel anestesi oldum bebeklerimden biri 2200 diğeri 2380 gr doğdu. Çok zorluk yaşadım gaz sancisı falan şükür bebekler yanimda küveze girmediler hiç sütüm gelmedi arkadaşlar zorluyorum ama bi damla bile getirtemedim yarin taburcu oluyoruz allahin izniyle şimdilik bu kadar arkadşlar