- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 44
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.241
Oh emmeleri çok iyi maşallah az kaldı canim sabret allah seninde yardımcın olsunKızlar fazla giremiyorum . İnanın günüm süt sagmakla geçiyor . Hiç yatamadım dikisimin sağ tarafında açılma oldu gece defalarca uyandım acisina. Bugün doktora gideceğim bunun için
Bebeklerimi dün emzirmeye verdiler . İki bebek emzirmek harika birşeymis :) ama yine taburcu etmediler yavrularimi . Birkaç güne çıkarız inşallah .
Sizler de kendinize dikkat edin kızlar Allah'a emanetsiniz
Peki şimdiden biz bunu yaşarsak sonra ne yapicaz acaba :)Merhaba arkadaşlar ben sessiz takipcilerdenim 26. Haftadayız benim merak ettiğim 100 metre yürüsen sıkışıyorum karnım sertleşiyor sizdede böyle bişey oluyor mu yada oluyormuydu. Kasılma değil dinlenince rahatlıyorum çünkü. Herkesin allah yar ve yardımcısı olsun insallah
Bende onu düşünüyorum gerçekten merdiven çıkmak yürümek sandalyede taburede uzun süre oturmak bile taş gibi ediyor karnımı bugün tekrar dr a danıştım yorma kendini bol bol dinlen olacak bunlar dedi rabbim yardimcimiz olsunPeki şimdiden biz bunu yaşarsak sonra ne yapicaz acaba :)
Komiğiz valla.hepte yatilmiyorki çocuk ev vs hayırlısı artık. Amin canım.Bende onu düşünüyorum gerçekten merdiven çıkmak yürümek sandalyede taburede uzun süre oturmak bile taş gibi ediyor karnımı bugün tekrar dr a danıştım yorma kendini bol bol dinlen olacak bunlar dedi rabbim yardimcimiz olsun
Yatması zaten ayrı bi dert yatakta dönsen bi dert dönmesen başka dert. Aman yok yatmayalım ihh laya ahh laya böylece tamamlayalım insallahKomiğiz valla.hepte yatilmiyorki çocuk ev vs hayırlısı artık. Amin canım.
Amin amin benimde yarın kontrolüm var bu hafta taşındım ve yoruldum umarım yarın bu yorgunluğa herşey iyi der doktor.amin canim zamanında yatalak olmadan dogsunlar sağlıkla insallah.Yatması zaten ayrı bi dert yatakta dönsen bi dert dönmesen başka dert. Aman yok yatmayalım ihh laya ahh laya böylece tamamlayalım insallah
Canım nasıl geçti muayenen umarım herşey yolundadırAmin amin benimde yarın kontrolüm var bu hafta taşındım ve yoruldum umarım yarın bu yorgunluğa herşey iyi der doktor.amin canim zamanında yatalak olmadan dogsunlar sağlıkla insallah.
Valla doktor rahatsızlanmış :)yarına kaldı. Bende meraktayım çok yoruluyorum aşağıda ağrı oluyor.stres oluyorum hep hayırlısı. Sen nasılsın ağrı sizi varmiCanım nasıl geçti muayenen umarım herşey yolundadır
19 haftada 308 civarı idi detaylı milimetrik ultrasonda 20 hafta da seninki civarı bişidi sanırım yani iyi canım normal.Kizlar 20. Haftada bebklerinin kilolarını hatırlayaniz var mi benimki 388 grm olmuslar iyi mi sizce doktor haftalarina göre iyi dedi ama icimde kaldi
Kısmet değilmiş benimde yarın kontrolum varValla doktor rahatsızlanmış :)yarına kaldı. Bende meraktayım çok yoruluyorum aşağıda ağrı oluyor.stres oluyorum hep hayırlısı. Sen nasılsın ağrı sizi varmi
Saglikla kisa zamanda taburcu olurlar insallah. Emzirebilmen cok iyi. Kuvozde biberon verildi mi acaba biberon alan bebeklerde meme reddi oluyormus ondan merak ettim.
Valla alışveriş işini aradan cikarsan çok iyi olur aslında. Daha yikaması ütüleme var liste yapıp bir kere de halledebilirsin belki.ben oglumda yatarak geçirince öyle yapmıştım. Senin haftalarında bir kere de halletmistim.şimdi bnede bişi almadım bekliyorum daha.doktorlardan sonra haberleşelim.Kısmet değilmiş benimde yarın kontrolum var
Ben yerimden kalkamıyorum desem doğru olur hiç bişey yapamıyorum sağlık ocağına bile yürüyerek gidince felaket kasık ağrım oluyor bende élimden geldiğince dinleniyorum ama alış veriş yapmam lazım nasıl olucak bilmiyorum halen beşik bile alamadım
Aynen önce bi liste yapmakla baslamayilimValla alışveriş işini aradan cikarsan çok iyi olur aslında. Daha yikaması ütüleme var liste yapıp bir kere de halledebilirsin belki.ben oglumda yatarak geçirince öyle yapmıştım. Senin haftalarında bir kere de halletmistim.şimdi bnede bişi almadım bekliyorum daha.doktorlardan sonra haberleşelim.
Maşallah çok iyi canımBende simdi çıktım 755 e 702 gr olan kuzucuklarda sorun yok çok şükür kiloları iyimi acaba bilemedim Dr iyi dedi ama işte yinede merak ediyorum.amineBüşra sen nasılsın yolundami herşey ne dedi doktor.
Bende üniversite hastanesinde Prof a gidiyorum ama hep yoğunlar.ama en azından sorun olup olmadığına baktırmış oldun.suları vb şükür canım sorunsuz gitsin inşallah.bir dahaki kontrolünde artık ogreniceksin ama insan çok merak ediyor.Maşallah çok iyi canım
Bende muayene oldum sukur bi sorun yok dedi kilolarını sordum bisey demedi bugün devlet hastanesine gitmiştim çok kalabalıktı adam akıllı muayene etmedi bile sinir oldum
Oysaki ben kilolarını merak ediyordum
Yok canım özellikle suyu kilosu diye sordum çok sinir oldum ya bide araya bayram tatili giriyor iki hafta daha muayene olamamBende üniversite hastanesinde Prof a gidiyorum ama hep yoğunlar.ama en azından sorun olup olmadığına baktırmış oldun.suları vb şükür canım sorunsuz gitsin inşallah.bir dahaki kontrolünde artık ogreniceksin ama insan çok merak ediyor.