2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Oh emmeleri çok iyi maşallah az kaldı canim sabret allah seninde yardımcın olsun

Peki şimdiden biz bunu yaşarsak sonra ne yapicaz acaba :)

Komiğiz valla.hepte yatilmiyorki çocuk ev vs hayırlısı artık. Amin canım.

Yatması zaten ayrı bi dert yatakta dönsen bi dert dönmesen başka dert. Aman yok yatmayalım ihh laya ahh laya böylece tamamlayalım insallah
Amin amin benimde yarın kontrolüm var bu hafta taşındım ve yoruldum umarım yarın bu yorgunluğa herşey iyi der doktor.amin canim zamanında yatalak olmadan dogsunlar sağlıkla insallah.

Kizlar 20. Haftada bebklerinin kilolarını hatırlayaniz var mi benimki 388 grm olmuslar iyi mi sizce doktor haftalarina göre iyi dedi ama icimde kaldi

Valla doktor rahatsızlanmış :)yarına kaldı. Bende meraktayım çok yoruluyorum aşağıda ağrı oluyor.stres oluyorum hep hayırlısı. Sen nasılsın ağrı sizi varmi
Kısmet değilmiş benimde yarın kontrolum var
Ben yerimden kalkamıyorum desem doğru olur hiç bişey yapamıyorum sağlık ocağına bile yürüyerek gidince felaket kasık ağrım oluyor bende élimden geldiğince dinleniyorum ama alış veriş yapmam lazım nasıl olucak bilmiyorum halen beşik bile alamadım

Valla alışveriş işini aradan cikarsan çok iyi olur aslında. Daha yikaması ütüleme var liste yapıp bir kere de halledebilirsin belki.ben oglumda yatarak geçirince öyle yapmıştım. Senin haftalarında bir kere de halletmistim.şimdi bnede bişi almadım bekliyorum daha.doktorlardan sonra haberleşelim.

Melek411 nasilsin bebisler nasil kizlar dogumdan sonra ben hic birseye zaman bulamiyorum benim karnim hala gecmedi dikis yerim kalkalken zorlaniyorum sizin nasil

Aynen önce bi liste yapmakla baslamayilim
Şuan hastanedeyim birazdan içeri girerim heralde

Bende simdi çıktım 755 e 702 gr olan kuzucuklarda sorun yok çok şükür kiloları iyimi acaba bilemedim Dr iyi dedi ama işte yinede merak ediyorum.amineBüşra sen nasılsın yolundami herşey ne dedi doktor.

Bende simdi çıktım 755 e 702 gr olan kuzucuklarda sorun yok çok şükür kiloları iyimi acaba bilemedim Dr iyi dedi ama işte yinede merak ediyorum.amineBüşra sen nasılsın yolundami herşey ne dedi doktor.
Maşallah çok iyi canım
Bende muayene oldum sukur bi sorun yok dedi kilolarını sordum bisey demedi bugün devlet hastanesine gitmiştim çok kalabalıktı adam akıllı muayene etmedi bile sinir oldum
Oysaki ben kilolarını merak ediyordum

Bende üniversite hastanesinde Prof a gidiyorum ama hep yoğunlar.ama en azından sorun olup olmadığına baktırmış oldun.suları vb şükür canım sorunsuz gitsin inşallah.bir dahaki kontrolünde artık ogreniceksin ama insan çok merak ediyor.

Yok canım özellikle suyu kilosu diye sordum çok sinir oldum ya bide araya bayram tatili giriyor iki hafta daha muayene olamam

Sevgili anneler ben de alisverise baslayayim artik diyorum. Dogum icin kismetse 36. Haftayi hedefledi dr um.
Ama kafam iyice karisti kiyafet neler almaliyim. Hastane cikislari kacar tane nasil aldiniz? Yenidogan mi premature mi? Zibin bedenlerini nasil aliyorsunuz? Tulum almali miyim vb.. fikir verebilirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…