- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.221
Yok canım iğneden bahsetmedi bende ama bir dahaki gidişimde ben sorucam ben bugün 31+1 oldum 1550 diğeri 1350 gramBende ağrıyla 2 gün once gittim beni nst ye bağladı sanci cikmadi rahim boyum iyimis ciğer geliştirici iğne verdi ama yaptir dedi seni ki verdi mi iğneyi bide bebeklerin kaç kilo olmus benimki 1500 diğeri 1550 gr
Dışardan ultrasonla bakiyo benimkine alttan ben izin vermem korkuyorum oda gerek duymadı sanirim gayet iyi diuo ama ben ağrıdan oluyorum kötüsü nasıl bilmiyorum artık ben kesin doğuruyorum bu sancılarla diye gittim öğün hiç sancim.yoktu hatta 3 bafta sonra kontrole çağırdı beniYok canım iğneden bahsetmedi bende ama bir dahaki gidişimde ben sorucam ben bugün 31+1 oldum 1550 diğeri 1350 gram
Senin rahım boyunu nasıl ölçtü canım
Nane limon içmiştim benim de olduda o sekiler geçti canımArkadaşlar bu sabah uyandigimda boğaz ağrısıyla birlikte grip olduğumu farkettim eşim grip olmuştu ondan bulaşti sanirim o kadarda dikkat ettik son iki gündür cok zorlaniyodum şimdi cok beter bi haldeyim insallah çabuk geçer geçmesi için ne yapmaliyim kızlarr
Valla 2 kadın tuttum ama yinede çok yoruldum artık allaha emanet.artar zaten dereotu ye canım bil bol yıka koy tabağa git gel at ağzına hem odemin de gider.Hayırlı olsun canım kendini yormamissindir umarım . Evet gerginliği oluyor üzerimde maalesef . Gece 3 de uyandım sonra 6 da uyandım . Bugün 3 saat aralığı oldu goguslerin alarm vermesi :) sağmak istekten ziyade zorunlu hale geldi uyutmuyor sancısından. İnan bak çektiğim acıya degil çıkan CC miktarına üzülüyorum . Dün emzirme koçunu aradım sezeryanda ilk bir hafta çok süt olmaması normal karşılanır sonrasında artar dedi . Gelişmeleri bildiririm artık size
Havuç suyu.bol yeşil biber.ihlamur da çok zararlı olmuyor gebelerde.birde boğazını dıştan vicksle ovdur istersen. Ben öyle yaptım hep.Arkadaşlar bu sabah uyandigimda boğaz ağrısıyla birlikte grip olduğumu farkettim eşim grip olmuştu ondan bulaşti sanirim o kadarda dikkat ettik son iki gündür cok zorlaniyodum şimdi cok beter bi haldeyim insallah çabuk geçer geçmesi için ne yapmaliyim kızlarr
İctim canim rahatlatmadı boğazım yanıyo cok fena doğum olurda bebeklerime bulaştiririm diye cok korkuyorum geçicek gibide değil hic önerin icin tesekkur ederimNane limon içmiştim benim de olduda o sekiler geçti canım
Denicem canim tavsiyelerini tesekkur ederimHavuç suyu.bol yeşil biber.ihlamur da çok zararlı olmuyor gebelerde.birde boğazını dıştan vicksle ovdur istersen. Ben öyle yaptım hep.
Benim boğazım yanmiyodu gribe çevirdi hemen canım geçmez inşallah bebeklere kontrole gitsen biİctim canim rahatlatmadı boğazım yanıyo cok fena doğum olurda bebeklerime bulaştiririm diye cok korkuyorum geçicek gibide değil hic önerin icin tesekkur ederim
Ben oldum 2 haftada iyileştim hiç bişey fayda etmiyo saniirm portakal suyu yada sıcak suya limon sık benim sekerim var diye portakal suyu içemedim sıcaksu limonla idare ettim ama ise yaramadiDenicem canim tavsiyelerini tesekkur ederim
Gecmis olsun.tuzlu su yapip cay kasigiyla burnuna damlatabilirsin genzini temizler. Suyu kaynatip cay sicakliginda icersen bogaza iyi geliyor.İctim canim rahatlatmadı boğazım yanıyo cok fena doğum olurda bebeklerime bulaştiririm diye cok korkuyorum geçicek gibide değil hic önerin icin tesekkur ederim
Terlemen lazım canım o da çok iyi geliyor bi ter atarsan toparlıyosun. Ama gebelikte nasıl etkisi olur bilmiyorumDün gece hiç uyuyamadim bi tane parol içmek zorunda kaldim ama ne fayda yapmadigim şey kalmadı diş ağrısıda eklenince en sonunda oturdum ağladim napicam hic bilmiyorum berbat haldeyim arkadaşlar doktoruma boğaz pastili kullanabilirmiyim diye mesaj attim cevap bekliyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son haftalarda olacak iş miydi hiç bi seyde yiyemiyorum mahvoldum ben
Saglikla kisa zamanda taburcu olurlar insallah. Emzirebilmen cok iyi. Kuvozde biberon verildi mi acaba biberon alan bebeklerde meme reddi oluyormus ondan merak ettim.Kızlar fazla giremiyorum . İnanın günüm süt sagmakla geçiyor . Hiç yatamadım dikisimin sağ tarafında açılma oldu gece defalarca uyandım acisina. Bugün doktora gideceğim bunun için
Bebeklerimi dün emzirmeye verdiler . İki bebek emzirmek harika birşeymis :) ama yine taburcu etmediler yavrularimi . Birkaç güne çıkarız inşallah .
Sizler de kendinize dikkat edin kızlar Allah'a emanetsiniz
Ben de oyle hissediyorum. Fazla yuruyemiyorum yururken de agir agir anca.Merhaba arkadaşlar ben sessiz takipcilerdenim 26. Haftadayız benim merak ettiğim 100 metre yürüsen sıkışıyorum karnım sertleşiyor sizdede böyle bişey oluyor mu yada oluyormuydu. Kasılma değil dinlenince rahatlıyorum çünkü. Herkesin allah yar ve yardımcısı olsun insallah
Valla ben yürüyünce yorulunca vajinaya baskı ağrı hissediyorum karnım sert oluyor evet evde dinlenmede karnım daha yumuşak sanki ama neden bilmiyorum tabiMerhaba arkadaşlar ben sessiz takipcilerdenim 26. Haftadayız benim merak ettiğim 100 metre yürüsen sıkışıyorum karnım sertleşiyor sizdede böyle bişey oluyor mu yada oluyormuydu. Kasılma değil dinlenince rahatlıyorum çünkü. Herkesin allah yar ve yardımcısı olsun insallah