- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.041
Yok canik 10 gun sonra kontrolün var o zaman rahim hakinda biraz bilgi alacam doktordan ama yinde korkuyorum bide 4 aydir surekli yatıyorum hep dusuk tehlikesi den dolayi simdide erken dogum cikti basimiza bi sorun yok ama yinde tedbiri elden birakmamk lazimMerhaba canım normal de 13-14 haftalık iken dikiliyor doktorumun dediğine göre daha sonra geç kalınmış olabiliyormuş sende açıklık var mı?
Yok canik 10 gun sonra kontrolün var o zaman rahim hakinda biraz bilgi alacam doktordan ama yinde korkuyorum bide 4 aydir surekli yatıyorum hep dusuk tehlikesi den dolayi simdide erken dogum cikti basimiza bi sorun yok ama yinde tedbiri elden birakmamk
Aslında benim ablamda ikiz annesi doktor ablama tedbiren dikelim demişti ablam kabul etmedi 1,5 ay erken doğdu yeğenlerim benimde açılma olmasa bile diktirmeyi istiyordum içim rahat olsun diye ablamda diktir rahat et demişti ama yine korkum var tabii annelik iç güdüsü her haşde birşey olmasa bile hep olacakmış gibi aklımdan bir sürü şey geçiyor hamileliğimin keyfini çıkaramadım vallahi
Bu arada ben iki aylıkken çok yoğun kanama geçirdim bende 2 aydır yatıyorum artık kalksam mo acaba biriry olur mu diye düşünüyorum hep tedirginim hep
Çoğul gebeliklerde olabilirmiş dikilmez ise erken doğum oluyormuş 5 veya 5,5 aylıkken benim tüp bebek olduğu için bütün kötü şeyleri ekarte etmeye çalışıyor doktorum bir de 2 aylıkken yoğun kanamam olmuştu zaten 2 aydır yatıyorum acaba rahim dikildikten sonra rahat davranabilir miyim onu merak ediyorum canım.
İnşaALLÂH yaaa Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinCanim 2 ay daha dişini sik ben öyle yapacam ne yapallim onemli olan yavrularimiz dimi benimde gorumcem 3 aydir yanimda evet insan sitresli oluyor ama ne kaldi ki 2 ay daha kalsin sonra hersey insallah yoluna girer
Amin canim sırf bebeklerimizi kucagimiza sağsalim alalimda gerisi önemli degilTeşekkür ederim canım İnşaALLÂH sağlıkla ikisini de kucağıma alırım aksilikler yüzünden kanama vs gibi bunlar yüzünden hamileliğimin keyfini çıkaramıyorum stresten kocamla devamlı küs kavgalı aksi şeyler yaşıyorum sonu İnşaALLÂH Rabbim hayrlı eder yüzümüz güler
Arkadaşlar hazırlıklarim henüz tam bitmedi biberonlari avent aldim ama cevremdekiler dr browns iyi dedi eşime aldiracağim bu arada 10 günde bir kontrollere gidiyorum 31+3 te kilolari 1800 falandi ikisininde sizlerde durum nedir
Yok canim doktor en fazla 2 kilo anca olurlar dedi gerci sağlıkli olsunlarda doğunca en iyi şekilde beslerizBenim tek yumurta ikizi ve tek plasentadan besleniyorlar . Bu yüzden mi bilmem kilolari çok değil . 33+6 da gittiğimde 1900-1955 lerdi . Yarın tekrar gideceğim doktora . Kontrolleri siklastiracagiz artık. Senin gayet iyi 3 kiloyu bile bulabilir
Yok canim doktor en fazla 2 kilo anca olurlar dedi gerci sağlıkli olsunlarda doğunca en iyi şekilde besleriz
Teşekkür ederm inşallah canm. Çok güzel bir duyguGözün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla evinize çıkarsınız inşallah
Allahım sizede nasip etsn inşallah. Güzel dileklern içinde teşşekürlerÇok şükür.allah analı babalı buyutsun canim sağlıkla insallah
Dualarm sizinle allahn izniyle sizde kucağnza alırsnız inşallahHayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bize
Bakalim canim insallahben 32. Haftada ciger gelistirici iğne oldum 24 saat arayla birer tane ntsde sanci cikti doktorumda nolur nolmaz diye yapti bide serum verdi rahimdeki ağri icin 2 haftadir yemek wc harici kalkmiyorum doğum içinde 25 inden sonra alırız dedi sende durumlar nasil haftalarimiz yakin
Benim ilk bebek ama senin için cok zor oluyodur canim firsat buldukça dinlen. Cinsiyetleri erkek seninkilerin cinsiyeti neBen ciğer geliştirici iğne olmadım canım . Tıngır mıngır gidiyoruz . İlgilenmem gereken bir kızım var 5 yasina girecek . Önceki kadar ilgilenemesem de yine sorumluluğu bende . Yardımcı kimsem yok eşimden başka . O da yapabildiği kadar yapıyor işte . Senin ilk mi bu bebeklerin cinsiyetleri ne ?
Benim de Çağrı ve Çağlar adında iki oğlum olacak nasipseBenim ilk bebek ama senin için cok zor oluyodur canim firsat buldukça dinlen. Cinsiyetleri erkek seninkilerin cinsiyeti ne
Sağlikla kucağimiza aliriz insallah haftalarindaBenim de Çağrı ve Çağlar adında iki oğlum olacak nasipse