2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba canım normal de 13-14 haftalık iken dikiliyor doktorumun dediğine göre daha sonra geç kalınmış olabiliyormuş sende açıklık var mı?
Yok canik 10 gun sonra kontrolün var o zaman rahim hakinda biraz bilgi alacam doktordan ama yinde korkuyorum bide 4 aydir surekli yatıyorum hep dusuk tehlikesi den dolayi simdide erken dogum cikti basimiza bi sorun yok ama yinde tedbiri elden birakmamk lazim

Anlıyorum sıkıcı ama fazla hareketten kaçın . Allah korusun birşey olsa vicdan azabı çekersin . Bak ben 30. Haftamda temizlik yaptım sonra sancilandim o zaman bile öyle korktum ki doguracagim diye . Kendime çok kızdım çok mu lazımdı temizlik dedim . Yani canım sen elinden geleni yap . Sıkılsan da bunalsan da dinlen . Doktorun yatirnak istiyorsa bir süre yat duruma göre arada çıkar evinde istirahat edersin doktorunun izniyle . Ben ilk hamileliğimin son ayını hastanede geçirdim doktorumla konuşup eve de gitmiştim . Yani sen bı görüş

Canim 2 ay daha dişini sik ben öyle yapacam ne yapallim onemli olan yavrularimiz dimi benimde gorumcem 3 aydir yanimda evet insan sitresli oluyor ama ne kaldi ki 2 ay daha kalsin sonra hersey insallah yoluna girer

Canim 2 ay daha dişini sik ben öyle yapacam ne yapallim onemli olan yavrularimiz dimi benimde gorumcem 3 aydir yanimda evet insan sitresli oluyor ama ne kaldi ki 2 ay daha kalsin sonra hersey insallah yoluna girer
İnşaALLÂH yaaa Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canim sırf bebeklerimizi kucagimiza sağsalim alalimda gerisi önemli degil

Arkadaşlar hazırlıklarim henüz tam bitmedi biberonlari avent aldim ama cevremdekiler dr browns iyi dedi eşime aldiracağim bu arada 10 günde bir kontrollere gidiyorum 31+3 te kilolari 1800 falandi ikisininde sizlerde durum nedir

Arkadaşlar hazırlıklarim henüz tam bitmedi biberonlari avent aldim ama cevremdekiler dr browns iyi dedi eşime aldiracağim bu arada 10 günde bir kontrollere gidiyorum 31+3 te kilolari 1800 falandi ikisininde sizlerde durum nedir

Benim tek yumurta ikizi ve tek plasentadan besleniyorlar . Bu yüzden mi bilmem kilolari çok değil . 33+6 da gittiğimde 1900-1955 lerdi . Yarın tekrar gideceğim doktora . Kontrolleri siklastiracagiz artık. Senin gayet iyi 3 kiloyu bile bulabilir

Yok canim doktor en fazla 2 kilo anca olurlar dedi gerci sağlıkli olsunlarda doğunca en iyi şekilde besleriz

Yok canim doktor en fazla 2 kilo anca olurlar dedi gerci sağlıkli olsunlarda doğunca en iyi şekilde besleriz

Yok ben arkadasiiim senin bulur ya . 31. Haftanda 1800 müş . 36-37 de doğum yaparsan 2700-3 kilo arasında olur bence :) neyse sağlıklı olmaları ilk amac tabii . Her ne kadar ele avuca daha çok gelsin istesemde bebekler alacağı kadar alıyormuş

Bakalim canim insallah ben 32. Haftada ciger gelistirici iğne oldum 24 saat arayla birer tane ntsde sanci cikti doktorumda nolur nolmaz diye yapti bide serum verdi rahimdeki ağri icin 2 haftadir yemek wc harici kalkmiyorum doğum içinde 25 inden sonra alırız dedi sende durumlar nasil haftalarimiz yakin

Ben ciğer geliştirici iğne olmadım canım . Tıngır mıngır gidiyoruz . İlgilenmem gereken bir kızım var 5 yasina girecek . Önceki kadar ilgilenemesem de yine sorumluluğu bende . Yardımcı kimsem yok eşimden başka . O da yapabildiği kadar yapıyor işte . Senin ilk mi bu bebeklerin cinsiyetleri ne ?

Benim ilk bebek ama senin için cok zor oluyodur canim firsat buldukça dinlen. Cinsiyetleri erkek seninkilerin cinsiyeti ne

Benim de Çağrı ve Çağlar adında iki oğlum olacak nasipse
Sağlikla kucağimiza aliriz insallah haftalarinda bu arada benim en son kontrolde ikiside baş aşaği dönmüstü hala aynilar galiba aşağida taşiyorum uykusuzluk hat safhada istanbul sicağida malum allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…