- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- Konu Sahibi marbling817
- #12.021
Herkese merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu forumu takip ediyodum 33+5 ikizlere hamileyim hepimize hayirli doğumlar diliyorum
Hoşgeldin arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu forumu takip ediyodum 33+5 ikizlere hamileyim hepimize hayirli doğumlar diliyorum
Merhaba bayanlar ben 15+2 günlük ikiz annesiyim. İçinizde serklaj ameliyatı olan var mı? Rahim dikilmesi yani...
Hoşgeldin arkadaşım
İlk doğumumda benim rahmim yırtılmıştı dogum sonrasi dikildi canım senin durumun nedir
Ben az açılma görüldü dikildi benim sormak istediğim doktoruma kalsa doğuma kadar yatırmak istiyor beni acaba yatmadan hamileliğime devam edebilir miyim? Birşey olur mu diye korkuyorum
Senin hamilelikte oldu öyleyse hmmm . Ah canım inan bir fikrim yok . Hastanede yatmazsanda sürekli kontrole git ihmal etme bari . Çok erken olmuş açılma . Bunun sebebini ne söylüyor doktorun
Doktorun risk gördüyse dinlemelisin ikiz gebelik çok güzel bi duygu ama ayni zamanda cok dikkat edilmesi lazim yatişi neden istemiyorsun canim çalişiyor musun
Teşekkür ederim canım İnşaALLÂH sağlıkla ikisini de kucağıma alırım aksilikler yüzünden kanama vs gibi bunlar yüzünden hamileliğimin keyfini çıkaramıyorum stresten kocamla devamlı küs kavgalı aksi şeyler yaşıyorum sonu İnşaALLÂH Rabbim hayrlı eder yüzümüz gülerAllah yardimcin olsun canim üzülüp stres yapma allahin izniyle bugunlerde gececek sen dikkatli ol kontrollerini aksatma
Canim geçmiş olsun benim ilk hamileliğin de rahim ağzında kısalma vardı daha kisalsaydi dikilcekti sürekli yattım uzadı. Şimdi senin dikildimi. Rahim ağzı açılması yatarak olumlu yönde desteklenen bir durum.daha önce ki hamileliğimde takip ettiğim topik rahim ağzı yetmezliği olanlardi.orda dikilip yatana vardı dikilip çocuğuna bakanda zamanında dogurdular.ama senin daha erken 15 hafta sin daha dikkat etmen gereken min 15 hafta var.birde dikişin olduysa iltihaplanma olayına dikkat et.sirkeli su ile tahret al.Çoğul gebeliklerde olabilirmiş dikilmez ise erken doğum oluyormuş 5 veya 5,5 aylıkken benim tüp bebek olduğu için bütün kötü şeyleri ekarte etmeye çalışıyor doktorum bir de 2 aylıkken yoğun kanamam olmuştu zaten 2 aydır yatıyorum acaba rahim dikildikten sonra rahat davranabilir miyim onu merak ediyorum canım.
Kaç cm açılman varÇoğul gebeliklerde olabilirmiş dikilmez ise erken doğum oluyormuş 5 veya 5,5 aylıkken benim tüp bebek olduğu için bütün kötü şeyleri ekarte etmeye çalışıyor doktorum bir de 2 aylıkken yoğun kanamam olmuştu zaten 2 aydır yatıyorum acaba rahim dikildikten sonra rahat davranabilir miyim onu merak ediyorum canım.
Teşekkür ederim evet rahim ağzını dikti doktorum doktora kalsa hep yatmam lazım ama çok bunaldım gerçekten acaba yatmadan geçirsem zarar olur mu diye düşünüyorumCanim geçmiş olsun benim ilk hamileliğin de rahim ağzında kısalma vardı daha kisalsaydi dikilcekti sürekli yattım uzadı. Şimdi senin dikildimi. Rahim ağzı açılması yatarak olumlu yönde desteklenen bir durum.daha önce ki hamileliğimde takip ettiğim topik rahim ağzı yetmezliği olanlardi.orda dikilip yatana vardı dikilip çocuğuna bakanda zamanında dogurdular.ama senin daha erken 15 hafta sin daha dikkat etmen gereken min 15 hafta var.birde dikişin olduysa iltihaplanma olayına dikkat et.sirkeli su ile tahret al.
2,3 cm demişti doktorum ikiz olumcada hemen dikelim dedi rahat edelim dediKaç cm açılman var
Valla genelde yatiyorlar ama allahın takdiri ddogacaklari vakit ı anca o bilir biz sadece önlem alıyoruz canim.2,3 cm demişti doktorum ikiz olumcada hemen dikelim dedi rahat edelim dedi
Valla genelde yatiyorlar ama allahın takdiri ddogacaklari vakit ı anca o bilir biz sadece önlem alıyoruz canim.
Benimkilerde çift yumurta ikizi ama tüp bebek 19 haftasidayimAmin canim insallah. Yok benimki normal yolla oldu çift yumurta ikizi seninkiler nne çift mi tek mi
Canim bendr bu konuyu merak ediyorum ben cok korkuyorum erken dogumdan genelde kacinci haftada dikiyorlar ben 19 haftadayim tüp bebek tedavisiyleMerhaba bayanlar ben 15+2 günlük ikiz annesiyim. İçinizde serklaj ameliyatı olan var mı? Rahim dikilmesi yani...
Canim bendr bu konuyu merak ediyorum ben cok korkuyorum erken dogumdan genelde kacinci haftada dikiyorlar ben 19 haftadayim tüp bebek tedavisiyle