2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Beni de heyecanlandirmayin . Dogurasi geliyor insanın yaa :)) sen bir oğlan bir kız heyecanı . Bende de tek yumurta ikizi heyecanı var tıpatıp benzerler mi ki diye meraklaniyorum
Hayırlosıyla canm. Tek yumurta genelde tıpatıp aynı oluyorlar diye biliyorm çevremdede var yani ayırtedecek ufak bir ben aryosn:))yani en ufak ayrıntıyı yakaladıysan şanslısın. Anne baba biliyor tabi ama dışardan olan için ayırt etmek zor oluyor. Benzesinler ya ne güzel. Benmkiler az benzer yani kardeş benzerliği olur belkide belkide hiç alakasız olurlar birbirnden merak edyorum yaaa:)))

Ay biz doğurduktan sonrada irtibatı kesmeyelim . Bu günlerin heyecani ayrı o günlerin maratonu ayrı olacak . Neler görüp neler yaşayacağız bakalım

Sende durumlar aynı mı . Farklı birşey söylüyor mu doktorun

Ya kızlar dün vajinaya bıçak saplanıyor gibi oluyordu bugünde orda ağırlık hissi var kemikleri ağrıyor gibi vajina nin bu haftalarda normalmi acaba.başladıkmi yoksa o malum baskılara erken degilmi bu haftalarda mi başladı sizlerde de.valla endişe halinde olmak çok yorucu

Canm için rahat etsn hiç düşünme acile git. Normal olabilir ama riske atma hiç bir zaman. Ben hep gittm aklmda kalacağna için rahat olsn

Doktorum sabah geldi bidaha gelmedi nöbetten çıktı eve gitti sabah gelcek yine ama nst bağlıyorlar ağrı çıkıyor hap veriyorlar az rahatlıyorm. Öyle devam dedi zaten doktor da ağrı çıkarsa hap dedi. Yarn alır beni bu durumda

Tabiki irtibatta kalalım gırsat buldukca :)))

Canim valla hayırlısı olsun biliyorsun doğumun vakti belliymiş ne yapsak nafile inşallah sağlıkla dogsunlar hatta küvezlik olmadan kucağında olsunlar allahım yardımcın olsun

Canm için rahat etsn hiç düşünme acile git. Normal olabilir ama riske atma hiç bir zaman. Ben hep gittm aklmda kalacağna için rahat olsn
İnan doktor hastane kavramı ne kadar yoruyar insanı ki biliyorsun sende malum.valla allahım sağlıkla zamanında bir dogsalarda en azından psikolojik olarak rahatlasak.benim evde 6 yasinda oğlum var bırakacak yerde yok o yüzden sabahı bekliycem geçmezse doktor yolu artık sağol canim

Haklısın canm yoruyor valla gir çık bile mahvediyor stresle geliyoruz bide acabalarla.senin çocuk küçükmüş kıyamam daha benmkiler büyük benmle geliyorlar :))))

Ultrason a girmedin mi peki bugün baktı mi . Birde ciğer geliştirici den sonra bir değişiklik oldu mu sende yada bebeklerinin hareketlerinde falan . Son sorum geliyor, şuan nasılsın aynı mı iyileşmen yoksa yarın doğumun olacak haa

Eğer yorgun gün gecirdiysen normaldir diye tahmin ediyorum . Sıradan bir anda olduysa doktora görünmek de fayda var canım

Haklısın canm yoruyor valla gir çık bile mahvediyor stresle geliyoruz bide acabalarla.senin çocuk küçükmüş kıyamam daha benmkiler büyük benmle geliyorlar :))))
Evet malesef.şanslısın o konuda ben geç kaldım hep yaş 38 hatta 39 olucak az kaldı.buna da şükür :)

Evet malesef.şanslısın o konuda ben geç kaldım hep yaş 38 hatta 39 olucak az kaldı.buna da şükür :)
Banada oluyodu kramp giriyodu. 20. Haftadan sonra özellikle doktor bebek.yerlesiyo kaslarına falan dedi magnezyum verdi ama hiç ise yaramadı zaman zaman hala oluyo 29. Haftama giriyorum bi değişiklik yok.malesef

Eğer yorgun gün gecirdiysen normaldir diye tahmin ediyorum . Sıradan bir anda olduysa doktora görünmek de fayda var canım
Siradan bir gün du malesef yarın gidicem de.ben tek doktora düşürdüm ozeldekini güven sorunu nedeni ile bıraktım sadece üniversitedeki ne gidiyorum oda sadece 2 gün bakıyor ve yoğun bişi olursa ordaki normal Dr lara gelin problem halinde onlar beni arar danisir diyor onlarda asistan Dr. Bşakasına da gidemiyorum saçmalayan çok oluyor.işte tek doktor ve boyle konularda asistan pek içime sinmiyor ama bir tek ona güveniyorum.

Banada oluyodu kramp giriyodu. 20. Haftadan sonra özellikle doktor bebek.yerlesiyo kaslarına falan dedi magnezyum verdi ama hiç ise yaramadı zaman zaman hala oluyo 29. Haftama giriyorum bi değişiklik yok.malesef
Bende magnezyum kullanıyorum ama nafile.o zaman normal sayılabilir.işimiz zor valla.sağol canim

Ciğer geliştiricden sonra ter bastı beni sıkıntı geldi üstüme bi kaç saat sonra geçti. Hareketleri aynı bebeklern maşallah. Ultrasyona girmedm nst karın sertliği ve benm anlattıklarma göre doğm dedi ki zaten bana çarşamba gün verecekti.

Yarın ola hayrola . Merakla bekliyorum yarınki sonucu inanki

butun vucutta var sadece karinda degil ki karin zaten gitti ellerimden

Kızlar bizim bir sıkıntımız var bebeklerimin birinin gözü çapaklandı çok fazla akıyor bu durumu yaşayan varmı?
Benim oglumun gozleri cok capak oluyordu cay denedek limon denedik nir kac doktora gittik ve sonunda arkadasin tavsiyesi ile bir doktora daha gittik ve gecti hemde o gun simdi tam burun ve gozun birlestigi yere goz yasinin dokuldugu yere temiz parmakla bir kac defa kuvvet uygula ordaki damar tikali oluyormus baski yapinca aciliyormus acilmadigi zaman 2dk narkoz verip aciyorlar mis dene bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…