2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Temizliği eşim yapsın bari . 1 haftayı da geç 2 haftada anca bitirsin öyleyse :) Benim sipalar 2 kilo var yok . Toparlansinlar azıcık . Yarını gerçekten çok merak ediyorum . Yavrularına kavuşmakta heyecan verici ama bazen hiç dogurmayacakmisiz gibi geliyor . İnanamıyorum bir türlü :)
İnan doğuramıyacakmışız gibi geliyor ama aslnda çok yakın oluveryor bi anda baksana bana girdm o yola yani resmen. Sen her an doğuracakmışn gibi davran artık:)))

İnan doğuramıyacakmışız gibi geliyor ama aslnda çok yakın oluveryor bi anda baksana bana girdm o yola yani resmen. Sen her an doğuracakmışn gibi davran artık:)))

Hani bir laf vardır ya . Hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz denir . Bende aynı hiç dogurmayacak gibi yaşıyorum :)) . Demek doktorun öyle dedi . Dün bana da doktor saka yaptı alalım mı doğuma diye . Bir an icim ciz etti . Walla hazır hissedemiyorum. Durumum senin gibi olsaydı daha farklı olurdu tabii . Sancı olayı başka birşey

Aynen olabilir nst de yüksek çıkıyor sancın dedi ve de karnm sertleşiyor çok. Nöbetciyim akşam yarn dedi böyle devam ederse alırım yarn dedi. İğne az etki yapsn dedi. İlaçlarla durduramyoruz dedi nasip artık. Hiç kalkma dedi

En azından iğnenin etki etmesi için süren var bunada şükür . Heyecan doruktadir sende şimdi :) hem korku hem kavuşma sevinci . O kadar zamanın ardından sona gelmek ,,,,,

Sizleri takip ediyorum ya böyle.
İçim pır pır.
Sizin gördüğünüz günleri görebilecek miyim diye sürekli sorguluyorum kafamda.
Ne kadar güzel..

Hani bir laf vardır ya . Hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz denir . Bende aynı hiç dogurmayacak gibi yaşıyorum :)) . Demek doktorun öyle dedi . Dün bana da doktor saka yaptı alalım mı doğuma diye . Bir an icim ciz etti . Walla hazır hissedemiyorum. Durumum senin gibi olsaydı daha farklı olurdu tabii . Sancı olayı başka birşey
Maşallah ağrın yok bayram önüne kadar idare edebilirsn inşallah. Ben artık dayanamyordm sürekli eşime belimi ov yastık ver yükseltcem bacağmn arasna bişey getirirmsn. Bide karnm sertleşiyor sığmıyorm iyice derken bugne geldk. Dün hatta acilde hemşire ufak ağrılarla niye geliyosnz hamilelik bu olabilir dedi. Dedm ugak olsa bende dayanmasını bilirm ilk değil dedm hemde ikiz dedm sonra doktorum gelince aaaa ikiz olan ikiz anası noldu diye yanıma gelince nst sonucunu da görünce hemşire çark etti güzelim falan başladı. Yoruluyoruz bizde bilmem ne iyide benm suçum ne demi:)))

En azından iğnenin etki etmesi için süren var bunada şükür . Heyecan doruktadir sende şimdi :) hem korku hem kavuşma sevinci . O kadar zamanın ardından sona gelmek ,,,,,
Herşey artışta. Ya yarın kavuşcam inşallah bebişlerme. Tek duam küveze girmeden kucağma alaym ikisinde koklayaym. Kızlarım başımda benden heycanlı. İnanamyorm diyorum ki kızıma belki ağrı azalır bi kaç gün daha almaz :))). Anne doğur artık doğur yeter meraktan öldük neye benziyorlar kime benziyorlar nasıl bişeyler yeter diyorlar:))).

Aynen bezini hep değiştiriyorum yok denecek kadar azaldı bugün ilk banyomuzuda yaptırdım göbeklerimiz düştü ^^ çok güzel duygular cidden ne ara geçti 8-9 ay aldım kucağıma hele kendi kendine gülüşleri yokmu izlerken huzur buluyoruz çok şanslıyız kıymetini bilmek gerek :)
Gözün aydın canım ❤ kavuştun demek kuzulara ❤❤ Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤

Herşey artışta. Ya yarın kavuşcam inşallah bebişlerme. Tek duam küveze girmeden kucağma alaym ikisinde koklayaym. Kızlarım başımda benden heycanlı. İnanamyorm diyorum ki kızıma belki ağrı azalır bi kaç gün daha almaz :))). Anne doğur artık doğur yeter meraktan öldük neye benziyorlar kime benziyorlar nasıl bişeyler yeter diyorlar:))).
insallah sag salim kavuş kucakla.ben de kasinti ine ugrasiyorum her yerim kabardi aklima gelen herseyi denedim losyonlar jeller kremler hic bir sey geçirmiyor ben nasil gecirecehim bir haftayi bilmiyorum

benim istahim iyi ama seker oldugu icin yiyemiyorum zaten nden istahin yok acaba.
Siz insulin kullaniyomusunuz ben 1 haftadır evde ölçüm yapiyorum aç 130 1. Saat tokluk ortalama 170 falan Endokrinci insulin başlıcak dikkat ediyorum yemiyorum ona rağmen çok yüksek siz nasıl dengeliyorsunuz sekeri

Kaç haftaliksiniz siz şuan. Insallah Kuveze gerek kalmaz sağ salim kucağınıza alırsınız darısı bizim.basimiza benimde 2 hafta sonra iğnem olcak ciğer geliştirici doktorum her şey olabilir diyo

Kaç haftaliksiniz siz şuan. Insallah Kuveze gerek kalmaz sağ salim kucağınıza alırsınız darısı bizim.basimiza benimde 2 hafta sonra iğnem olcak ciğer geliştirici doktorum her şey olabilir diyo
34+2 bugn yarın 34+ 3 te doğm yapmış olcam sancıya göre. Dün bir doz bugn ikinci doz iğne oldm yarına kadar etkisni göstersn dedi.

insallah sag salim kavuş kucakla.ben de kasinti ine ugrasiyorum her yerim kabardi aklima gelen herseyi denedim losyonlar jeller kremler hic bir sey geçirmiyor ben nasil gecirecehim bir haftayi bilmiyorum
Yaa kıyamam zor olmazmı kaşıntı ya bende olmadı öyle sıkıntı şükür. Sık sık duş alsan da faydası olmuyormu. Çatlama lardan dolayımı oluyor acaba. Kaşıma sakın yırtılır diyorlar

Kızlar bizim bir sıkıntımız var bebeklerimin birinin gözü çapaklandı çok fazla akıyor :KK43: bu durumu yaşayan varmı?

Maşallah ağrın yok bayram önüne kadar idare edebilirsn inşallah. Ben artık dayanamyordm sürekli eşime belimi ov yastık ver yükseltcem bacağmn arasna bişey getirirmsn. Bide karnm sertleşiyor sığmıyorm iyice derken bugne geldk. Dün hatta acilde hemşire ufak ağrılarla niye geliyosnz hamilelik bu olabilir dedi. Dedm ugak olsa bende dayanmasını bilirm ilk değil dedm hemde ikiz dedm sonra doktorum gelince aaaa ikiz olan ikiz anası noldu diye yanıma gelince nst sonucunu da görünce hemşire çark etti güzelim falan başladı. Yoruluyoruz bizde bilmem ne iyide benm suçum ne demi:)))

Acıyı çeken bilir tabiiki . Şu kaşıntı bile basite alınacak gibi değil wallahi . Herkes yaşadığını bilir . Nst yalan söylüyor galiba deseydin :)) benimde ilk hamileliğim sancı içinde geçti . Gerçekten acı verici oluyor ağlıyordum doğarsa doğsun diyordum . Merak ediyorlardır tabii kızlar . Ya bunlar ikizzzzz . Nasıl merak uyandırıyorlar . Sulalem haber bekliyor meraklaniyor . Kaldı ki aile içindekiler heyecandan ölürler sende dahil :))

Maden suyu ile yikamayi denedin mi hiç canım . Biraz etki ediyor o da fena degil. Benim kaşıntı gündüz değilde gece başlıyor senin gün içinde de var mı

Sizleri takip ediyorum ya böyle.
İçim pır pır.
Sizin gördüğünüz günleri görebilecek miyim diye sürekli sorguluyorum kafamda.
Ne kadar güzel..

Hey gidi günler heyy. Senin haftalarinda bende çok düşünürdüm :)) Rabbimin nasip edeceği varsa görürsün canım . Hayırlısıyla gör inşallah sende . Zaman çabuk geçiyor hiç anlamadan gelirsin bu haftalara :KK66:

Beni de heyecanlandirmayin . Dogurasi geliyor insanın yaa :)) sen bir oğlan bir kız heyecanı . Bende de tek yumurta ikizi heyecanı var tıpatıp benzerler mi ki diye meraklaniyorum :KK66:

Siz insulin kullaniyomusunuz ben 1 haftadır evde ölçüm yapiyorum aç 130 1. Saat tokluk ortalama 170 falan Endokrinci insulin başlıcak dikkat ediyorum yemiyorum ona rağmen çok yüksek siz nasıl dengeliyorsunuz sekeri
Evet canım kullanıyorum diyet yaptım dusmeyince insülin başladık şimdi normal benim açlık 110 1 saat tokluk 240 çıkmıştı sonra tekrar endokrin açlık bakıldı başladık endokrin 2 haftada bir görüyor defterini şükür şimdi iyi inşallah doğumdan sonrada geçer diyet listen yok mu senin diyetisyen göndermedi mi

X