- Konu Sahibi marbling817
- #11.981
Tabiki yazarm canmYarın ola hayrola . Merakla bekliyorum yarınki sonucu inanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki yazarm canmYarın ola hayrola . Merakla bekliyorum yarınki sonucu inanki
Allah yardımcın olsun. Hepimizn var yaşadığı bişey ağrı kaşıntı şişlik uyuyamama sıralanyo ama sonucunu düşünüp sabrediyoruz anne hakkı ödrnmez diye boşuna demiyorlarmışbutun vucutta var sadece karinda degil ki karin zaten gitti ellerimden
Tabiki yazarm canm
Geldi şimdi canım. Ağrın var dedi detaylı ultrasyonla bebeklere bakalm kilolarna gelişimlerne iyicce bakalım dedi. Akşam alcam seni herşey normalse dedi değilse az daha dişimizi sıkcaz dedi. Öğlen yemek ye bidaha su yemek yok dedi. Yani hazırlanyorm ameliyata bebeklermde hazırsa olacak. Değillerse ağrı çekmeye devam. Hayırlısı hakkımzda bakalm. Heycan tavan yanlız.İki gündür erkenden uyanıp uyuyamıyorum ne oldu durumun merakta kaliyorum. İyi misin @NVLN doktorun geldi mi yoldaşım
Bu arada spinal yapacakmış. Hiç korkma çok rahat olcak dedi.İki gündür erkenden uyanıp uyuyamıyorum ne oldu durumun merakta kaliyorum. İyi misin @NVLN doktorun geldi mi yoldaşım
Yaptımda mahvetti çok daha arttı şimdi serum aldık onla temizliyorum biraz düzeldi gibi öyle görünce çok korktumBen gözüne 2-3 damla anne sütü sıkıp pamukla siliyordum. O oluyor illa ya
Ben bile spinal olduysam herkes olur korkma hiç toparlanmak çok daha kolay oluyor 6 saat sonra yoğun bakımdan çıkardılar 1 saat sonra ayakta gezmeye başladım. Herşey okadar hızlı olduki anlamadım bileBu arada spinal yapacakmış. Hiç korkma çok rahat olcak dedi.
Aynen banada dediler yapıyorum bende bide serum fizyolojik aldık onla temizliyoruz iyi geldi bugün biraz daha iyi kuzum ^^Benim oglumun gozleri cok capak oluyordu cay denedek limon denedik nir kac doktora gittik ve sonunda arkadasin tavsiyesi ile bir doktora daha gittik ve gecti hemde o gun simdi tam burun ve gozun birlestigi yere goz yasinin dokuldugu yere temiz parmakla bir kac defa kuvvet uygula ordaki damar tikali oluyormus baski yapinca aciliyormus acilmadigi zaman 2dk narkoz verip aciyorlar mis dene bakalim
İnşallah ya. İlk defa olcam ya hissedersem ya görürsem bayılırsam falan aklımda deli sorularBen bile spinal olduysam herkes olur korkma hiç toparlanmak çok daha kolay oluyor 6 saat sonra yoğun bakımdan çıkardılar 1 saat sonra ayakta gezmeye başladım. Herşey okadar hızlı olduki anlamadım bile
Geldi şimdi canım. Ağrın var dedi detaylı ultrasyonla bebeklere bakalm kilolarna gelişimlerne iyicce bakalım dedi. Akşam alcam seni herşey normalse dedi değilse az daha dişimizi sıkcaz dedi. Öğlen yemek ye bidaha su yemek yok dedi. Yani hazırlanyorm ameliyata bebeklermde hazırsa olacak. Değillerse ağrı çekmeye devam. Hayırlısı hakkımzda bakalm. Heycan tavan yanlız.
Yaptımda mahvetti çok daha arttı şimdi serum aldık onla temizliyorum biraz düzeldi gibi öyle görünce çok korktum
Aynen canm detaylı ultrasyona girdm çıktım 2.617 kızım 2.342 de oğlum olmuşlar. Suları azalmaya başlamış. 3-4 gibi alacak doğuma. 11 de son yemeğmi yedm doğuma kadar serum artık. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah küvezsiz sağ salim kucağma gelirler tostoslarm. Sizin için dua etcem giderken doğuma.Artık sana da hayırlı doğumlar demenin zamanı geldi . İnşallah sağ salim alırsın da öper koklarsin bugün bebeklerini
Aynen canm detaylı ultrasyona girdm çıktım 2.617 kızım 2.342 de oğlum olmuşlar. Suları azalmaya başlamış. 3-4 gibi alacak doğuma. 11 de son yemeğmi yedm doğuma kadar serum artık. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah küvezsiz sağ salim kucağma gelirler tostoslarm. Sizin için dua etcem giderken doğuma.
Kizlar bende nadipse yarin sabah doguma girecegim artik kasintilara dayanamiyorum
Sadece bebeklerini görüyorsun :))İnşallah ya. İlk defa olcam ya hissedersem ya görürsem bayılırsam falan aklımda deli sorular
Kaç haftalık oluyosunuz yarın benimde sağ böbreğin Agriyo resmen 1 haftadır pert durumdayım 34 olunca ne olcam kimbilir hayırlı doğumlar simdidenKizlar bende nadipse yarin sabah doguma girecegim artik kasintilara dayanamiyorum
35 2 oluyorum canim insallah guzel haberler paylasirim hepimiz insallahYarın 35+1 oluyorsun değil mi . Sana da hayırlı doğumlar canım seninde haberlerini alalım , yarın güzel haberlerle gel inşallah . Geride bir ben mi kaldım şimdi bu haftalarda
Teşekkürleer allsh hepimizin yardımcısı olsunKaç haftalık oluyosunuz yarın benimde sağ böbreğin Agriyo resmen 1 haftadır pert durumdayım 34 olunca ne olcam kimbilir hayırlı doğumlar simdiden