2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İki gündür erkenden uyanıp uyuyamıyorum ne oldu durumun merakta kaliyorum. İyi misin @NVLN doktorun geldi mi yoldaşım
Geldi şimdi canım. Ağrın var dedi detaylı ultrasyonla bebeklere bakalm kilolarna gelişimlerne iyicce bakalım dedi. Akşam alcam seni herşey normalse dedi değilse az daha dişimizi sıkcaz dedi. Öğlen yemek ye bidaha su yemek yok dedi. Yani hazırlanyorm ameliyata bebeklermde hazırsa olacak. Değillerse ağrı çekmeye devam. Hayırlısı hakkımzda bakalm. Heycan tavan yanlız.

Bu arada spinal yapacakmış. Hiç korkma çok rahat olcak dedi.
Ben bile spinal olduysam herkes olur korkma hiç toparlanmak çok daha kolay oluyor 6 saat sonra yoğun bakımdan çıkardılar 1 saat sonra ayakta gezmeye başladım. Herşey okadar hızlı olduki anlamadım bile

Aynen banada dediler yapıyorum bende bide serum fizyolojik aldık onla temizliyoruz iyi geldi bugün biraz daha iyi kuzum ^^

Ben bile spinal olduysam herkes olur korkma hiç toparlanmak çok daha kolay oluyor 6 saat sonra yoğun bakımdan çıkardılar 1 saat sonra ayakta gezmeye başladım. Herşey okadar hızlı olduki anlamadım bile
İnşallah ya. İlk defa olcam ya hissedersem ya görürsem bayılırsam falan aklımda deli sorular

Artık sana da hayırlı doğumlar demenin zamanı geldi . İnşallah sağ salim alırsın da öper koklarsin bugün bebeklerini

Artık sana da hayırlı doğumlar demenin zamanı geldi . İnşallah sağ salim alırsın da öper koklarsin bugün bebeklerini
Aynen canm detaylı ultrasyona girdm çıktım 2.617 kızım 2.342 de oğlum olmuşlar. Suları azalmaya başlamış. 3-4 gibi alacak doğuma. 11 de son yemeğmi yedm doğuma kadar serum artık. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah küvezsiz sağ salim kucağma gelirler tostoslarm. Sizin için dua etcem giderken doğuma.

Canım beniiiim dualarım seninle . Hayırlısıyla alacaksın ya kavuşuyorsun bebeklerine oh oh . Kiloları zaten çok iyi Ciğer geliştirici de etki etmiştir . Sıkıntısız atlatin hadi inşallah . Spinalden sonra acı koyu kahve içmeyi es geçme doktoruna da danış tabii yoksa baş ağrısı oluyormuş . Birde hicbirsey düşünme sadece bebeklerine odaklan emi. Doğumun güzel gececek hayırlısıyla . Saatler kaldı çok heyecanlı gerçekten ilk fırsatta yaz çok merak edeceğim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…