- 12 Aralık 2009
- 565
- 602
- 103
- Konu Sahibi marbling817
- #10.001
Hayırlı doğumlar dilerim hayattaki en güzel deneyim sağlıkla kucakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dr mu seni haftalik çağırıyor kontrole bnm ki ayda bir gel dedi şimdiye kadar yarın bnde 31+1 olacam kontrole gitcem çok mrk ediom minnaklarimi bakalım sıklastrcakmi kontrolü bu sefer daha erken çağırır heraldeArkadaslar bugün kontrolüm vardi. 31+1'iz bebeklerin biri 1750 digeri 1380 haftalik gidiyorum kontrole bir haftada 50- 58 gram almislar. Var mi boyle bir durum yasayan çok umutluydum oysa
O zaman park besik aliyim napiyim ayirmayim yavrularimi seniinkilerin cinsiyeti ne canim tup muİkizler ilk zamanlar bir yatırılmalı diye duydum . En azından ilk zamanlar hareketlenmeye başlamadan öyle yapacağım . Sonrası Allah kerim be canım :)
Bir sorun olsa anlarlar zaten bakarlarBalik hapi kullaniyorum aslinda ama kordonlarina bakmadi hic
Saolasin canım. Ne güzel bir enerjinin varHayırlı doğumlar dilerim hayattaki en güzel deneyim sağlıkla kucakla
Evet canim ben 19 haftalik oldugumdan beri haftalik gidiyorum canim. Tts riskine karsi. Ama cok sukur simdiye kadar hic problem yoktu. Bu hafta az kilo almislarCanim dr mu seni haftalik çağırıyor kontrole bnm ki ayda bir gel dedi şimdiye kadar yarın bnde 31+1 olacam kontrole gitcem çok mrk ediom minnaklarimi bakalım sıklastrcakmi kontrolü bu sefer daha erken çağırır heralde
Bnde bundan sonra artık sık gitcem gerçi dr 1 ay desene bn daha erken gidiodum duramıyodumda artık hiç durmam takip sıklasmasi lazım bakalım bnm kiler kaç kilo ins iyilerdirEvet canim ben 19 haftalik oldugumdan beri haftalik gidiyorum canim. Tts riskine karsi. Ama cok sukur simdiye kadar hic problem yoktu. Bu hafta az kilo almislar
O zaman park besik aliyim napiyim ayirmayim yavrularimi seniinkilerin cinsiyeti ne canim tup mu
Canım valla spinal için bilmiyorımm ya tedirginim baş agrısı yasayan cok arkadasım oldu önermedi tabi anestezi doktoruna göre değişiyormuş o iş ama oldu da bende oldu 2 çocuğumın en güzel anlarını bas agrısı ile geçirmek istemiyorumSen niye spinal istemiyosun canim,geneldede cok uzun sure uyanamama ve bas agrisi oluyor diye duydum.cok kararsizim herkes farkli bisey soyluyor
Bugün tekrar bakıldı tsh da normale dönmüş ikizde baskılama daha çok oluyor uzun sürüyor dedi dr. Benim bulantım olmadı canım tiksinmem ve hazimsizligim çok oldu iki lokmada sistim 2-3 kilo verdim hatta ama 10 gündür falan gayet iyiyim verdiğimin 1 kilosu geri geldi bile. Allah kolaylık versinAnladım cnm benim t3-4 normal değer de bana da ilaç başlanmıcak demek ama çok bulantım var senin de varmıydı şimdi ne durumdasın
Çok sukur sıkıntı yok gebeligimde ben büyüyeceğim için rahat edebilirmiyim diye düşünüyorum sadece. Cevap için tesekkurler @bademsekeri28Ne kadar uzun yol .eğer hamileliğin zde sknti yoksa dr git der bana 5 saatlik yola dinlene dinlene git bişe olmaz dedi gitmiştim
Phuket sen hic kilo almamistin dimi ne oldu dogum sonrasi eski halinden daha az kilolu olman gerek oylemi oldu merak ettimde.bebeklerde iyi dogdu sonucta.Hayırlı doğumlar dilerim hayattaki en güzel deneyim sağlıkla kucakla
Bende temmuzda dusunuyorum aslinda sonra 3 cocukla tatil imkansiz olabilir.19 haftalik falan olucam.bana doktor 3.4 saatte bir yuru mesaneyi iyi bosalt sorun olmaz dedi.Çok sukur sıkıntı yok gebeligimde ben büyüyeceğim için rahat edebilirmiyim diye düşünüyorum sadece. Cevap için tesekkurler @bademsekeri28
Bende temmuzda dusunuyorum aslinda sonra 3 cocukla tatil imkansiz olabilir.19 haftalik falan olucam.bana doktor 3.4 saatte bir yuru mesaneyi iyi bosalt sorun olmaz dedi.
Evet bende öleyim ya o yüzden evden dışarı çıkmıyorum zTen yasak :) lavaboya devamlı taşınıyoruz Yapcak bişi yok bu minnoşlar icin herseye değer :)Mesane azıcık bile dolsa çok ağrı oluyor . Sık sık lavobaya gidiyorum evde ve bir yere gittiğimde . Çarşılar da falan araniyorum :)
Evet kilo almadım hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağıdayım şu an ,hamilelikte kilo vermişim yağlar gitmişPhuket sen hic kilo almamistin dimi ne oldu dogum sonrasi eski halinden daha az kilolu olman gerek oylemi oldu merak ettimde.bebeklerde iyi dogdu sonucta.
Oo masallah canim,darisi basimizaEvet kilo almadım hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağıdayım şu an ,hamilelikte kilo vermişim yağlar gitmiş
Maşallah canım sonuna kadar böylece sorunsuz gitsin inşallah çok teşekkür ederimBugün tekrar bakıldı tsh da normale dönmüş ikizde baskılama daha çok oluyor uzun sürüyor dedi dr. Benim bulantım olmadı canım tiksinmem ve hazimsizligim çok oldu iki lokmada sistim 2-3 kilo verdim hatta ama 10 gündür falan gayet iyiyim verdiğimin 1 kilosu geri geldi bile. Allah kolaylık versin