• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaslar bugün kontrolüm vardi. 31+1'iz bebeklerin biri 1750 digeri 1380 haftalik gidiyorum kontrole bir haftada 50- 58 gram almislar. Var mi boyle bir durum yasayan çok umutluydum oysa
Canim dr mu seni haftalik çağırıyor kontrole bnm ki ayda bir gel dedi şimdiye kadar yarın bnde 31+1 olacam kontrole gitcem çok mrk ediom minnaklarimi bakalım sıklastrcakmi kontrolü bu sefer daha erken çağırır heralde

Canim dr mu seni haftalik çağırıyor kontrole bnm ki ayda bir gel dedi şimdiye kadar yarın bnde 31+1 olacam kontrole gitcem çok mrk ediom minnaklarimi bakalım sıklastrcakmi kontrolü bu sefer daha erken çağırır heralde
Evet canim ben 19 haftalik oldugumdan beri haftalik gidiyorum canim. Tts riskine karsi. Ama cok sukur simdiye kadar hic problem yoktu. Bu hafta az kilo almislar

Evet canim ben 19 haftalik oldugumdan beri haftalik gidiyorum canim. Tts riskine karsi. Ama cok sukur simdiye kadar hic problem yoktu. Bu hafta az kilo almislar
Bnde bundan sonra artık sık gitcem gerçi dr 1 ay desene bn daha erken gidiodum duramıyodumda artık hiç durmam takip sıklasmasi lazım bakalım bnm kiler kaç kilo ins iyilerdir

Sen niye spinal istemiyosun canim,geneldede cok uzun sure uyanamama ve bas agrisi oluyor diye duydum.cok kararsizim herkes farkli bisey soyluyor:KK43:
Canım valla spinal için bilmiyorımm ya tedirginim baş agrısı yasayan cok arkadasım oldu önermedi tabi anestezi doktoruna göre değişiyormuş o iş ama oldu da bende oldu 2 çocuğumın en güzel anlarını bas agrısı ile geçirmek istemiyorum

Anladım cnm benim t3-4 normal değer de bana da ilaç başlanmıcak demek ama çok bulantım var senin de varmıydı şimdi ne durumdasın
Bugün tekrar bakıldı tsh da normale dönmüş ikizde baskılama daha çok oluyor uzun sürüyor dedi dr. Benim bulantım olmadı canım tiksinmem ve hazimsizligim çok oldu iki lokmada sistim 2-3 kilo verdim hatta ama 10 gündür falan gayet iyiyim verdiğimin 1 kilosu geri geldi bile. Allah kolaylık versin

Çok sukur sıkıntı yok gebeligimde ben büyüyeceğim için rahat edebilirmiyim diye düşünüyorum sadece. Cevap için tesekkurler @bademsekeri28
Bende temmuzda dusunuyorum aslinda sonra 3 cocukla tatil imkansiz olabilir.19 haftalik falan olucam.bana doktor 3.4 saatte bir yuru mesaneyi iyi bosalt sorun olmaz dedi.

Bende temmuzda dusunuyorum aslinda sonra 3 cocukla tatil imkansiz olabilir.19 haftalik falan olucam.bana doktor 3.4 saatte bir yuru mesaneyi iyi bosalt sorun olmaz dedi.

Mesane azıcık bile dolsa çok ağrı oluyor . Sık sık lavobaya gidiyorum evde ve bir yere gittiğimde . Çarşılar da falan araniyorum :)

Mesane azıcık bile dolsa çok ağrı oluyor . Sık sık lavobaya gidiyorum evde ve bir yere gittiğimde . Çarşılar da falan araniyorum :)
Evet bende öleyim ya o yüzden evden dışarı çıkmıyorum zTen yasak :) lavaboya devamlı taşınıyoruz Yapcak bişi yok bu minnoşlar icin herseye değer :)

Phuket sen hic kilo almamistin dimi ne oldu dogum sonrasi eski halinden daha az kilolu olman gerek oylemi oldu merak ettimde.bebeklerde iyi dogdu sonucta.
Evet kilo almadım hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağıdayım şu an ,hamilelikte kilo vermişim yağlar gitmiş

Bugün tekrar bakıldı tsh da normale dönmüş ikizde baskılama daha çok oluyor uzun sürüyor dedi dr. Benim bulantım olmadı canım tiksinmem ve hazimsizligim çok oldu iki lokmada sistim 2-3 kilo verdim hatta ama 10 gündür falan gayet iyiyim verdiğimin 1 kilosu geri geldi bile. Allah kolaylık versin
Maşallah canım sonuna kadar böylece sorunsuz gitsin inşallah çok teşekkür ederim

Back