• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Fıstık gibiyiz çok şükür :)) naber napıyorsun benim sıpalar emmiyo ya oğlanda güldür güldür gelen sütler fıs diye söndü mamayla tadımlık süt veriyorum
Yatak odasında kamp kurmuş durumdayım yemek harici odadan çıkmıyorum desem yeridir...meme süt biberon süt sağma Makinesi ile kafayı yemiş durumdayım:))ne yaptığımı bende bilmiyorum Leyla gibiyim:))mama vermemek için elimden geleni yapıyorum desem yeridir şimdilik çok şükür

Bende hamile kaldığım kiloya geri dönmüşüm sabah tartıldım daha da iner gerçi inmeyedebilir süt yapsın diye hemde pis boğazlıktan tıkınıp duruyorum.

İlk günden sütüm geldi ama bebeklerin kilosu düşük olduğu için emmeye güçleri yetmedi. Şimdide bir şey gelmiyor sağıyorum ama fıss :( @phuket79 bir yol bulursan işe yarayan benidr bilgilendirirsin. @Emotionn35 seninde çok geçmiş olsun cnm kavuşmuşsun sonunda.

Yatak odasında kamp kurmuş durumdayım yemek harici odadan çıkmıyorum desem yeridir...meme süt biberon süt sağma Makinesi ile kafayı yemiş durumdayım:))ne yaptığımı bende bilmiyorum Leyla gibiyim:))mama vermemek için elimden geleni yapıyorum desem yeridir şimdilik çok şükür
bende aynıyım bi başlıyorum alt almaya sonu gelmiyor :))dimi ya bende öle leyla gibiyim söyleneni yaptığımı unutuyorum ameda hastane tipi kiraladım çok iyi ama memelerde iş yok

Bende hamile kaldığım kiloya geri dönmüşüm sabah tartıldım daha da iner gerçi inmeyedebilir süt yapsın diye hemde pis boğazlıktan tıkınıp duruyorum.

İlk günden sütüm geldi ama bebeklerin kilosu düşük olduğu için emmeye güçleri yetmedi. Şimdide bir şey gelmiyor sağıyorum ama fıss :KK43: @phuket79 bir yol bulursan işe yarayan benidr bilgilendirirsin. @Emotionn35 seninde çok geçmiş olsun cnm kavuşmuşsun sonunda.
ya hadesss 3 saate 1 50 70 cc süt çıkıyor benden tek bebeğe yeter ama 2 bebeğe yetmiyor sağarak devam edicem,napıyım yoksa vicdan yapmaktan psikolojim bozuluyor çok su içiyorum anca bu kadar hipp mamaya başladım benimde kızım çok cılız 2300 erken doğmuş, vajinası bile kapanmamış dedi dr moralim bozuk :(( yardımcı olamadım dimi

bende aynıyım bi başlıyorum alt almaya sonu gelmiyor :))dimi ya bende öle leyla gibiyim söyleneni yaptığımı unutuyorum ameda hastane tipi kiraladım çok iyi ama memelerde iş yok
Nasil süt pompasi aldiniz ? Hastane cantasinda olsun dedi ebe.

Back