• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Saol canim. Bana gün vermedi, 31de erken dogum riski gecirdigim icin hep kendileri gelirler gözüyle bakiyo sanirim :) bugun kendileri gelmezlerse diye sordum 37de aliriz dedi. Enazindan 34ü tamamlarsan küvöze gerek kalmayabilir dedi. Birde cevremdeki herkes epiduralin riskli oldugunu ve kesinlikle genel anestezi olmam gerektigini söylüyor ama doktoruma sordum gündüz saatlerinde olurda güvendigim bir anestezi uzmani olursa kesinlikle spinal tavsiye ederim,spinalin yan etkileri daha az dedi.siz nedusunuyosunuz bukonuda
Bna da spinal dedi genel anestezi olacağım

Ohh çok şükür bin şükür nasıl sevindim anlatamam. Allahım esirgesin yavrularımızı, 3 paşa ile eşin ile herşey gönlünce olsun inşallah, çok duygulandım. Sabrın sonu selamet canım. Allah iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin. ♥️♥️♥️
Aminnn cnm çok tşk ederim güzel dileklerin için ❤️❤️❤️

Güzel dilekleriniz için çok tşk ederimmm tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın valla pertim gözünüzü korkutmayayım ama tecrübeli bir anne olarak epey bir zorlanıyorum allah yardımcımız olsun

Kizlar bugun 33+0 olduk doktor kontrolum vardi, bebeklerim bir haftada hic kilo almamis :KK43: gecen hafta 1900 2000 kg ölçülmüslerdi bugunde aynilar,doktorum kilolari degil haftalari onemli dedi ama yinede cok üzüldüm.boyle bi durum yasayan oldumu
Canim benimkiler de 50'ser gram almislar 1 haftada ben de kötü oldum. Bir de benimkinin biri epey kucuk. Biri 1750digeri 1380 31+1 im

C
Canım ben bir tane park yatak aldım 4-5 ay birlikte yatarlar diye düşünüyorum kimaraştırmalatıma göre anne karnında birlilte oldukları için doğumdan sonra birbirlerne temas etmek isterlermiş. Zaten 4-5 ay dan sonra dönmeye başladılarmı istesekte aynı beşikte yatıramayız o zaman da bir park yatak daha almayı düşünüyorum. Pratik hafif istedğin odaya çek gibi bana rahat geldi.kullanan arladaşlarm da park yatak tavsiye etiiler hep. Karar senin tabikide
CAnim annemgil 5 6 ay sonra besik getirme var bizde indan getirecekler oda almayi planliyolar yani ya simdi kucuk 2 tane olacak yada 1 tane park alacam odamda kucuk

Güzel dilekleriniz için çok tşk ederimmm tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın valla pertim gözünüzü korkutmayayım ama tecrübeli bir anne olarak epey bir zorlanıyorum allah yardımcımız olsun
Ben tecrübesiz bi anne adayi olarak yalniz bakamazmiyim yani :cry: uykularimi sorun oluyor,ne konuda sıkıntı

Canim benimkiler de 50'ser gram almislar 1 haftada ben de kötü oldum. Bir de benimkinin biri epey kucuk. Biri 1750digeri 1380 31+1 im
Balik yagi bebege kilo aldiroyor sanirim.benim oglumda da bazen hic kilo almamis cikiyordu sacma sapan olcumler her doktor farkli olcerdi ama doktor kordon vb sorun gormezse ki olsa soyler olcum sapitabiliyor.

Back