• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaslar bugün kontrolüm vardi. 31+1'iz bebeklerin biri 1750 digeri 1380 haftalik gidiyorum kontrole bir haftada 50- 58 gram almislar. Var mi boyle bir durum yasayan çok umutluydum oysa

Arkadaslar bugün kontrolüm vardi. 31+1'iz bebeklerin biri 1750 digeri 1380 haftalik gidiyorum kontrole bir haftada 50- 58 gram almislar. Var mi boyle bir durum yasayan çok umutluydum oysa

Benim ikiz doğum yapan bir arkadaşım var . O demişti ki bebeklerin yeri daralmaya başlayınca kilo alımları azalıyor.... Acaba ondan mı bilmeden yorum yaptım gerçi ama ..

Benim ilk bebeklerim oda takimi alacaz ranza almayi dusunuyorum ailem alacak odam baya kucuk su kucuk besikler de gozume hos gozukuyo park yatakdada biri birini uyandirir dediler kafam corba oldu valla

İkizler ilk zamanlar bir yatırılmalı diye duydum . En azından ilk zamanlar hareketlenmeye başlamadan öyle yapacağım . Sonrası Allah kerim be canım :)

Benim ikiz doğum yapan bir arkadaşım var . O demişti ki bebeklerin yeri daralmaya başlayınca kilo alımları azalıyor.... Acaba ondan mı bilmeden yorum yaptım gerçi ama ..
Bilmiyorum ki canim doktor da ozel bir sey demedi. Haftaya da bakacagiz gelisimleri devam ederse bekleriz yoksa ciger gelistiricisni yapariz dedi :( halbuki hicbir problemimiz yoktu kanama vs

Bilmiyorum ki canim doktor da ozel bir sey demedi. Haftaya da bakacagiz gelisimleri devam ederse bekleriz yoksa ciger gelistiricisni yapariz dedi :KK43: halbuki hicbir problemimiz yoktu kanama vs

Beslenmende bir değişiklik oldu mu peki . Mesela kasar peyniri kilo yapiyormus bebeğe . Bunu çok yerde okudum . Sırf o yüzden yiyorum . Bazı doktorlar ne yersen ye bebek alacağı kadar alır diyor ama içim rahat etmiyor

Beslenmende bir değişiklik oldu mu peki . Mesela kasar peyniri kilo yapiyormus bebeğe . Bunu çok yerde okudum . Sırf o yüzden yiyorum . Bazı doktorlar ne yersen ye bebek alacağı kadar alır diyor ama içim rahat etmiy
Bilmiyorum ki canim aslinda dikkat de ediyorum ama bakalim bu hafta daha cok dikkat edecegim

Evet tek yumurta ikizleri :KK43: ondan daha riskli
Tek olduğu için farkları çoktur ama bi sıkıntı olsa doktor söylerdi yani yerleri daraldığı için az kilo almışlar demekki benim daha 3 hafta var yakın sayılırız bakalım belki bizimde kilo alımımız azalır belki karnım baya önden gidiyor :s

Amin canım. İlk oğlumda yasamistim ve tüm aksilikler bizimleydi dikislerimin patlamasina kadar giden bı deneyimdi. Ondan korkuyorum sanirim

Seni çok iyi anlıyorum bende kizimda yaşadım canım . Doğumdan sonra yanımda olmamasi beni eksik hissettirmişti . Allah bir daha yasatmasin bizlere ve tabii buradaki tüm arkadaşlara

Tek olduğu için farkları çoktur ama bi sıkıntı olsa doktor söylerdi yani yerleri daraldığı için az kilo almışlar demekki benim daha 3 hafta var yakın sayılırız bakalım belki bizimde kilo alımımız azalır belki karnım baya önden gidiyor :s
Belki canim ama dogum da yaklasiyor sonucta kucuk dogacaklar gibi. Bir de cok hareketliler sorun mu var acaba diye üzülüyorum. Senin onden gidiyordu degil mi bebisler? Kilolari kac?

9 90masalperisi90 benim dr um hareketli olmaları sağlıklı olduklarının göstergesidir demişti. Lütfen kaygılanma. Benimde dün geceden beri midemi sanki sıkıp bırakıyorlar sırt ağrım var henüz 25 haftalıklar 830-802 gramlar inş normaldir

Belki canim ama dogum da yaklasiyor sonucta kucuk dogacaklar gibi. Bir de cok hareketliler sorun mu var acaba diye üzülüyorum. Senin onden gidiyordu degil mi bebisler? Kilolari kac?
Evet baya ileri gidiyoruz bizde 29+4 te 1790-1800 dü bebişler her kontrolde önde gittiler. Benimkilerde hareketli baya canım acıyor bazen hareket ettiklerinde bide çok hıçkırıyorlar. Ama doktorlar kimseyle kıyaslamayın diyor minyon tipli olabilit bebeklerin benim ikiside erkek iri yapılı olacak diyor doktorum gelişimleri iyi olsun kiloyu alırlar nasıl olsa

Back