• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım küçük hedefler koyup ilerliyor doktorlar genelde. Bana da 28,32,34,36,hedeflerini koymustu. Şimdi de 36 da almak istiyor.
Gerci dogru ilk basta 28 i gecelim riskli demisti ama ne bileyim iki hafta once 36 yi gorebiliriz dediginde cok heveslenmisim demek ki :) siz atlatmıssiniz masaallah. Bundan sonra sag salim alirsiniz insaallah.

Gerci dogru ilk basta 28 i gecelim riskli demisti ama ne bileyim iki hafta once 36 yi gorebiliriz dediginde cok heveslenmisim demek ki :) siz atlatmıssiniz masaallah. Bundan sonra sag salim alirsiniz insaallah.

Atlattım sukur de önceden ne zaman gelirlerse diodu şimdi 36 da alalım diye olumsuz konuşuyor sanki. O olur bu olur. Bayram giriyor araya diye ridkeatmsk istemio ama kiloları az. İki farklı doktor farklı ölçümler yaptı. Guvenemiyorum bir türlü.Allahim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Canım hiç üzülme vardır doktorun bi bildiği 35 i beklemek yerine 34 ü beklemek insanı daha da rahatlatıyor bende yarın gidicem doktora bakalım ne dicek 33+2 yim doktora sorucam riski 34 35 36 nın önemini.

Atlattım sukur de önceden ne zaman gelirlerse diodu şimdi 36 da alalım diye olumsuz konuşuyor sanki. O olur bu olur. Bayram giriyor araya diye ridkeatmsk istemio ama kiloları az. İki farklı doktor farklı ölçümler yaptı. Guvenemiyorum bir türlü.Allahim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Şu an kiloları kaç canım

Bayramda dpğum yapsan ne olurmuş. Benim kurbana denk geliyorda. Öncesi alsa erken , sonrası alsa geç olacak diye endişeleniyorum. Tek yumurta çünkü

Bayramda dpğum yapsan ne olurmuş. Benim kurbana denk geliyorda. Öncesi alsa erken , sonrası alsa geç olacak diye endişeleniyorum. Tek yumurta çünkü
Aslında tek yumurta yerine çift yumurtanın alanı daha daraldığı icin onları erken almak mantıklı değil mi çünkü eşleri de var tek yumurta ikizlerinde öyle bi durum yok tek plesenta var ama yine doktorlar bilir acaba bayramda kendilerini de düşünüyo olabilirler mi ?

Aslında tek yumurta yerine çift yumurtanın alanı daha daraldığı icin onları erken almak mantıklı değil mi çünkü eşleri de var tek yumurta ikizlerinde öyle bi durum yok tek plesenta var ama yine doktorlar bilir acaba bayramda kendilerini de düşünüyo olabilirler mi ?

En risklisi tek yumurtaymış canım söylenen o yani . Daha var ama şimdiden girdim stresine

Aslında hastane yenidoğan hemsiresiyle gorustum bugün. Farkli olan bir işleyiş yoknormalde de nöbetçi kadın dogumcu ,çocuk doktoru,hemsire olur bayramda da aynı sekilde devam ediyor dedi. Doktor kendi yapamicak diye erken alalim dio. Bayram tatilini de es gecmio ,bayramda sancı olursa diye riske de atmak istemiyor erken alalim dio

Insaallah beklerler biraz daha. Benim de biri olmasi gerekenden zayif. Siz cok agirlastiniz ama degil mi? Ben simdiden agir ve yorgun hissediyorum kendimi
Bende genetik aşırı kansızlık var. Bu yüzden enerjim çabuk bitiyor pek ayakta duramıyorum. Bunun haricinde çok ağırlaşmam yok.

Bi doktor ikisine 2200 dedi. Diger doktor 2500-2700 dedi ki hiç sanmıyorum. 3 gün önce 2200-2400 olcmustu. 3 günde nasıl alsın o oiloyu
Seninle aynı günümüz geçen hafta benim ikiside 2 kiloydu. İkizlerde normal dedi doktor belkide bu yüzden rahat taşıyorum ama işte çok ufak doğsun istemiyor insan.

Aslında hastane yenidoğan hemsiresiyle gorustum bugün. Farkli olan bir işleyiş yoknormalde de nöbetçi kadın dogumcu ,çocuk doktoru,hemsire olur bayramda da aynı sekilde devam ediyor dedi. Doktor kendi yapamicak diye erken alalim dio. Bayram tatilini de es gecmio ,bayramda sancı olursa diye riske de atmak istemiyor erken alalim dio

Hmm peki küvözde kalmaları halinde yeterli nöbetçi başlarında olur mu ki

Seninle aynı günümüz geçen hafta benim ikiside 2 kiloydu. İkizlerde normal dedi doktor belkide bu yüzden rahat taşıyorum ama işte çok ufak doğsun istemiyor insan.

Doktor sürekli ayy çok zor ölçmek iyice zorlasti artik dogru yakalayamiyorum diye olcuyor.
Doğru olcuyor mu bilmiyorum.

Herkezin derdi ayri iste bende suan 2 kg olmuslardir diye dusunuyorum cunki 30. Haftada 1.5 kg lardi. Dikkat ediyorum 36 yada 37 ye gelenler cok kilolu bebek degiller. Bende benimkiler durmaz buyukler diye dert ediyorum. Bence haftayi tamamlamalari daha onemli

Gelişimleri tamamladığı sürece sıkıntı Yok balım emme refleksi ve ciğer gelişimleri tamamlansın isterse az olsun iyi olsunlar :)

Kızlar haftalarınız gayet mükemmel bence. Bende fazla zorlamama taraftarıyım anne karnında sorun yaşarlarsa hiçbirşey yapılamaz müdahale edilemez. Kuzenimin ve arkadaşımın ikizleri anne karnında kalpleri durdu hiçbirşey yapamadılar malesef. En azından küvezde gözetim altında olurlar. Gerçi Allah bilir ama ben arkadaşımın haberini alınca çok korkmaya başladım.

Kızlar haftalarınız gayet mükemmel bence. Bende fazla zorlamama taraftarıyım anne karnında sorun yaşarlarsa hiçbirşey yapılamaz müdahale edilemez. Kuzenimin ve arkadaşımın ikizleri anne karnında kalpleri durdu hiçbirşey yapamadılar malesef. En azından küvezde gözetim altında olurlar. Gerçi Allah bilir ama ben arkadaşımın haberini alınca çok korkmaya başladım.
Kac haftada yasadilar bu durumu,sebebi bellimiydi.o zamana kadar kontrollerde bi sıkınti goruluyomuydu:KK17:

Hmm arada kalmak en kotusu. Kilolari kac ki sizi endiselendiriyor?

Back