• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

canım bende 36+3de doğum yaptım planlı sezeryandi erken doğum riski ve sancı vardı 33 haftadan sonra doktor risk alma alalım dedi ama kızlarım kuveze girdi benden sonra doktorum 36+1de başka bi ikiz doğum yaptırdı onlar kuveze girmedi hayırlısı olsun hakkınızda sancı vs yoksa beklerim diyorsan bekle ben çok pişman oldum beklesem belki kuveze girmezdi kızlarım

Kaç gün kaldılar kuvezde cennet35 cennet35 . Geçmiş olsun o günler üzücü oluyor . Benim ilk oğlum da enfeksiyondan 15 gün kalmisti. O yipratici süreci bildiğim için kuvezden korkuyorum. Senin neden girmislerdi kuveze?

Kizlar merhaba
Kacar kilo aldiniz?
Ben daha 20+4um
10 kilo aldim :KK43:
Drum her ay 1 kilo demesine ragmen :KK43:

benim de 23 haftalık 6 kg almışım ama ben kilolu başlamıştım. geçen gün sağlık ocağındaki hemşire çok almamışsın iyi gidiyorsun dedi ama yine de korkuyorum kilodan :( ilk gebeliğimde doğuma girdiğim kiloya yaklaştım bile daha önümde 3 ay var düşünemiyorum 11-12 kg ile atlatır mıyım acaba :(

Kaç gün kaldılar kuvezde cennet35 cennet35 . Geçmiş olsun o günler üzücü oluyor . Benim ilk oğlum da enfeksiyondan 15 gün kalmisti. O yipratici süreci bildiğim için kuvezden korkuyorum. Senin neden girmislerdi kuveze?
1 hafta ciğer gelişimi için iğne yaptılar ve antibiyotik tedavisi uygulandı ondan kaldılar canım biri 2200 biri 2500 gr.di doğumdan öncede ciğer geliştirici iğne yapılmıştı 8 doz ama yaşayacakmisiz demekki o süreci dediğin gibi zor günler ama kucağına alınca hepsi geçiyo sağlıkla kucakla bebeklerini inşallah

İÜ
1 hafta ciğer gelişimi için iğne yaptılar ve antibiyotik tedavisi uygulandı ondan kaldılar canım biri 2200 biri 2500 gr.di doğumdan öncede ciğer geliştirici iğne yapılmıştı 8 doz ama yaşayacakmisiz demekki o süreci dediğin gibi zor günler ama kucağına alınca hepsi geçiyo sağlıkla kucakla bebeklerini inşallah
Saolasin canım. Ben de 8 doz oldum o iğneler sen yan etkileri de cabasi. Demek iğneler ise yaramiyor olabilir. Ben haftaya kadar dogurmassam bekliyim diyorum bakalım. Bazen oluyor karnım yirtilcak gibi aci duyuyorum bazen dayanirim diyorum. Hayırlısı olsun hakkimizda.

İÜ
Saolasin canım. Ben de 8 doz oldum o iğneler sen yan etkileri de cabasi. Demek iğneler ise yaramiyor olabilir. Ben haftaya kadar dogurmassam bekliyim diyorum bakalım. Bazen oluyor karnım yirtilcak gibi aci duyuyorum bazen dayanirim diyorum. Hayırlısı olsun hakkimizda.
hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar bna cevap verirmisiniz ben 9 haftalik gebeyim 3 gundur midde bulantim kesildi sizinde boyle oldumu cok korkuyorum ha tukuruk salgım aynı sekilde fazla niye birden kesildi ya

Sevgili yol arkadaşlarım, büyük gün geldi çattı. Yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum heyecandan. Mucizelerime kavuşacağım inşallah, çookkkta korkuyorum. Hadi bana hayırlı doğumlar:)) sevgiler kolaylıklar hepinize.
Canımmm büyük sabir sonunda mutluluga ulasacaksin insaallah. Simdiden gelmis gecmis olsun. Hayirlisiyla bebeklerini saglikla kucagina al. Guzel haberlerini bekliyoruz :)

Sevgili yol arkadaşlarım, büyük gün geldi çattı. Yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum heyecandan. Mucizelerime kavuşacağım inşallah, çookkkta korkuyorum. Hadi bana hayırlı doğumlar:)) sevgiler kolaylıklar hepinize.
Arkadasim gozun aydin.Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.musait oldugunda haberdar et bizi,meraktayiz dua ediyoruz:KK66:

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah ^^ güzel haberlerinide bekliyoruz :) ve darısı başımıza diyelim

İnşallah çok rahatt geçer bir an önce kavuşursun bebişlerine :) sanırım sıra bana ve @niles-selin27 e geldi :)

Çok şükür bu gunleri gordun,Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin. Müsait olunca güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Allah hayırlı Doğum nasip etsin insallah tatlım dualarımız seninle :)

Back