• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sevgili yol arkadaşlarım, büyük gün geldi çattı. Yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum heyecandan. Mucizelerime kavuşacağım inşallah, çookkkta korkuyorum. Hadi bana hayırlı doğumlar:)) sevgiler kolaylıklar hepinize.
Aaa cnm kontrole gidiyorsun dedik sen Doğuma...inşallah herşey yolundadır bizi habersiz bırakma bekliyorum heyecanla

Arkadaslar benim doktorum da dün hedef 34 dedi. Sulari iyiymis. Rahim uzunlugu 25 bu hafta icin ona da normal dedi ama daha once 36 yi bekleriz diyordu. Simdi 34 dedi sizce normal mi? :(

Sevgili yol arkadaşlarım, büyük gün geldi çattı. Yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum heyecandan. Mucizelerime kavuşacağım inşallah, çookkkta korkuyorum. Hadi bana hayırlı doğumlar:)) sevgiler kolaylıklar hepinize.
Allah kurtarsin bir avazda insallah. Haberlerini bekliyoruz

Arkadaslar benim doktorum da dün hedef 34 dedi. Sulari iyiymis. Rahim uzunlugu 25 bu hafta icin ona da normal dedi ama daha once 36 yi bekleriz diyordu. Simdi 34 dedi sizce normal mi? :KK43:
Bizde de hedef 34tü sanırım kritik bir sınır 34. Ama 34ü geçince sorunda olmayınca devam ediyoruz.

Ay harika korkma Allah’a emanet dünyanın en güzel mucizesini gerçekleştireceksin evellah haber ver

Evet suları iyi, benim bir sıkıntım yok, haftalarına göre ufaklar bir de biraz kilolanmaları lazım. Bu cumartesi artık belli olacak doğum günleri, kendileri önce gelmeye karar vermezse :)
Insaallah beklerler biraz daha. Benim de biri olmasi gerekenden zayif. Siz cok agirlastiniz ama degil mi? Ben simdiden agir ve yorgun hissediyorum kendimi

Tek yumurta ikizlerinin alanı daralıyormuş o yüzdenmiş özeldeki dr o tarz seyler söyledi .tıptaki 36 ya kadar bekleriz ama söz veremem dedi
Hmm dogrudur aslinda buyuyorlar gitgide ama iste kuveze girmelerinden iyidir diye beklesinler istiyoruz biz de :) zaten belli bir süreden sonra gelisimleri de durabiliyormus. Ama 36 yi beklerler insaallah

Hmm dogrudur aslinda buyuyorlar gitgide ama iste kuveze girmelerinden iyidir diye beklesinler istiyoruz biz de :) zaten belli bir süreden sonra gelisimleri de durabiliyormus. Ama 36 yi beklerler insaallah

En hayırlı zamanda gelsinler inşallah canım.. 36. Haftamda kurban bayramına giriyoruz. Kurbandan sonrayı bekler mi.önce mi alır bilmem. Belkide kendileri gelecekler bilemiyoruz ki

Arkadaslar benim doktorum da dün hedef 34 dedi. Sulari iyiymis. Rahim uzunlugu 25 bu hafta icin ona da normal dedi ama daha once 36 yi bekleriz diyordu. Simdi 34 dedi sizce normal mi? :KK43:

Canım küçük hedefler koyup ilerliyor doktorlar genelde. Bana da 28,32,34,36,hedeflerini koymustu. Şimdi de 36 da almak istiyor.

Canım küçük hedefler koyup ilerliyor doktorlar genelde. Bana da 28,32,34,36,hedeflerini koymustu. Şimdi de 36 da almak istiyor.
Aynen arkadasim benim dr da oyle 28 i cikarmamiz lazim demisti. 30. Haftamda cok iyi 33 olmamiz gerek dedi. 35 olursa daha iyi. 37 cok daha iyi olur dedi. Anladigim kadariyla suyun gelmez kanaman olmazsa durabildigi kadar dursun modunda. 33 deyiz bakalim yarin ne diyecek

En hayırlı zamanda gelsinler inşallah canım.. 36. Haftamda kurban bayramına giriyoruz. Kurbandan sonrayı bekler mi.önce mi alır bilmem. Belkide kendileri gelecekler bilemiyoruz ki
Yaz sicagini gecireceksin sen yani. Allah kolaylik versin canim. Ben simdiden cok sicaklayip daraliyorum. Insaallah hayirlu ve saglikli gelirler tabi canim. Bizimki temenni sadece. Yoksa elimizden pek de bir sey gelmiyor.

Back