Kızlar klasik genel mesaj atıyor herkese iyi dileklerinden dolayı çok çok çok teşekkürler ediyorum. Ben mucizelerime kavuştum, Allah hepinize de hayırlı doğumlar sağlıkla bebeğinizi doğurmayı nasip etsin, bebişlerimize de sağlık afiyet versin, küvözde olanlar anneciklerine kavuşsun hepsi cok cok emsin dilerim, unutmadım duamı gönderdim herkeslere. Aslında kontrol dündü karaciğer enzimlerinde yükselme çıktı tahlilde birkaç gündür aşırı kaşıntım vardı, Dr bugüne Doğumu planladı aslında maksadı 1 hafta daha tutmaktı ama bebekleri kolestaz şüphesiyle riske atmak istemedi. 37+0'da bendeniz korkak tavuk birden epidural anesteziye nasıl olduysa ikna oldum, tabii ki yaygarayı bastım sonra da baktım korkulacak bişey Yok Doğumun keyfini çıkarmaya başladım, önce kızım doğdu 2.080gr, ardından oğluşum geldi 2.670gr ve ben tabii ki herkesi gördüğümde nasıl ağladıysam bebişlerimi görünce sakinleştiriciye rağmen ağlamaktan kendimi alıkoyamadım. Yaklaşık 45dk sonra odamdaydım tabii ki yüne gözyaşlarım sular seller vee mucizelerim 10 dk sonra yanıma geldiler çok şükür küvöze girmediler ballar ve ben dünyanın en mutlu insanı oldum bir anda. önce mama verdik sütüm gelmedi boşa emdiler, sonra daha yeni oğluş 1 memenin kanalını açtı Şu an kızımla bakışıyoruz benim gibi uykusuz, oğluşum da babaları gibi uykucu. Şimdilik bizde durumlar böyle. Hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz bol şans diliyoruz, şimdilik bye bye..