• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar 3gündür sag tarafimda karnimin üstünde bir yer içten yara gibi acıyor,hep ayni yer arada hafifliyor arada siddetleniyor. Sanci boyle degildir diye dusunuyorum cunku agri degil acı var,kasiklarimin daha yukarisinda.boyle bisey yasayan varmi,neden olur acaba?

Kizlar 3gündür sag tarafimda karnimin üstünde bir yer içten yara gibi acıyor,hep ayni yer arada hafifliyor arada siddetleniyor. Sanci boyle degildir diye dusunuyorum cunku agri degil acı var,kasiklarimin daha yukarisinda.boyle bisey yasayan varmi,neden olur acaba?
Benim bir ara sağ göğsümün altında acı vardı. Hem de bazen baya acıyordu. Sanırım bebeklerden biri oradaki kaburgalarıma dayandığı için oluyordu. Yer değiştirdiler geçti sonra. Belki seninde hasas bir noktana dayanıyordur biri ama doktorun gene de sor tabi ki.

Bugün bi 15 dk kadar yürüdüm ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dehşet ağrım var başladık gene :( ben çok zor dayanıyorum dayanan arkadaşlara hayran kaldım cidden :(

Bugün bi 15 dk kadar yürüdüm ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dehşet ağrım var başladık gene :KK43: ben çok zor dayanıyorum dayanan arkadaşlara hayran kaldım cidden :KK43:
Yurume canim ya yat surekli. Ben surekli yatiyorum. Neren agriyo belinmi? Artik yatma vakti. Hep yat yat da cok zor ama mecbur. Kuveze girmesinden iyidir modundayim. Yuruyus tuvalete giderken oluyo :) oturmakta yemek yerken :)

Yurume canim ya yat surekli. Ben surekli yatiyorum. Neren agriyo belinmi? Artik yatma vakti. Hep yat yat da cok zor ama mecbur. Kuveze girmesinden iyidir modundayim. Yuruyus tuvalete giderken oluyo :) oturmakta yemek yerken :)
Kasıktaki kemikle bacak birleşim yerlerindeki kemikler kırılıyor sanki :( amacım yürümek değildi yanımızda bahçe var indim meyve yemek istedim sadece tam hafifledi derken gene bastırdı bacaklarımı hareket ettiremiyorum onca ilaca rağmen neden böyle oluyor :( ben bide çalışan bi insandım yat yat hem fiziken hem ruhen çöktüm resmen çok agresifleşmeye başladım. Belim falan pek ağrımıyor tamamen alt kısımlar oda ağrı değil baya kemiklerim kırılmış gibi :(

Kasıktaki kemikle bacak birleşim yerlerindeki kemikler kırılıyor sanki :KK43: amacım yürümek değildi yanımızda bahçe var indim meyve yemek istedim sadece tam hafifledi derken gene bastırdı bacaklarımı hareket ettiremiyorum onca ilaca rağmen neden böyle oluyor :KK43: ben bide çalışan bi insandım yat yat hem fiziken hem ruhen çöktüm resmen çok agresifleşmeye başladım. Belim falan pek ağrımıyor tamamen alt kısımlar oda ağrı değil baya kemiklerim kırılmış gibi :KK43:
Yaa demek herkezin baska geciyor ya. Benimde agri degilde bacaklarim cok uyusuyor ve karincalaniyo. Hani arabada sıkısirda bacagina kan gitmez inince zorlanirsinya aynen oyleyim cok rahatsiz edici. Hepimiz cekiyoruz oyle boyle degisik sıkıntılar. Allah yardimcimiz olsun

Yaa demek herkezin baska geciyor ya. Benimde agri degilde bacaklarim cok uyusuyor ve karincalaniyo. Hani arabada sıkısirda bacagina kan gitmez inince zorlanirsinya aynen oyleyim cok rahatsiz edici. Hepimiz cekiyoruz oyle boyle degisik sıkıntılar. Allah yardimcimiz olsun
Aynen bacak kramplarımda var malesef bide acı eşiğim yüksek olduğu halde bu derece zorlanıyorum canım tatlı olsa nolcaktı acaba. Arada hareket edip neşelendirmeseler dayanacak gibi değilim hareket ettiklerini görünce keyfim yerine geliyor ^^

Aynen bacak kramplarımda var malesef bide acı eşiğim yüksek olduğu halde bu derece zorlanıyorum canım tatlı olsa nolcaktı acaba. Arada hareket edip neşelendirmeseler dayanacak gibi değilim hareket ettiklerini görünce keyfim yerine geliyor ^^
Oyyy massallah annesiii :KK200::KK200: rabbim korusun evlatlarimizi :dua::dua:

Ben de aynı acıyı yaşıyorum canım karnın catliyorolabilir yada gaz agrisi gibi mi usutmus de bir şey batiyormus gibi.

Bugün bi 15 dk kadar yürüdüm ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dehşet ağrım var başladık gene :KK43: ben çok zor dayanıyorum dayanan arkadaşlara hayran kaldım cidden :KK43:
Kalça agrisi çok kotu bol kalsiyum magnezy içeren şeyler tuket al durmadan 2 ay daha sabir bnm de bi 5 dk ayakta durayım nefesim daralio sanki karnından tutup aşağı cekio lar şimdiden napcaz 2 ay sıcaklar da başlıcak allah yardimcimiz olsun ama her halimize şükür olsun

Back