• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar bana dua edin:KK43: bugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir:KK42:
Örneklerini gördük burada düzeldiğini, yatışta bir çok arkadaşın takip tedaviyle önlenmişti, inşallah düzelecektir. Farkedilmesi büyük şans. Allah yardımcın olsun.

Kizlar bana dua edin:KK43: bugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir:KK42:
Serumlarla çok uzun süre durdurabiliyorlar benim hep gördüğüm. Hastanede kalman ve çok hareket etmemen lazım bir süre ama zaman çabuk geçiyor,

E Emotionn35 az kaldı canım benim, maşallah paşalarına en az 6 hafta olacağını biliyorduk annesi çok küçük doğdular çok şükür tutundular, ne demiştik sonrasında tosun haberleri alıcaz senden inşallah ♥️

Kizlar merhaba
Bugun benim ayrintili ultrasonum vardi
Erkek ve kiz bekliyoruz Allah nasip ederse
Erkek bebekte amniyon sivisi normalin ustunde ve kiz bebekte bobregi buyuk cikti. Boyle sorunlarla karsilasan var mi?

Amin canim kac kilo olmuslar, 2 kilo olunca mi cikacaklar?
Valla kg gel gitli bir alıyor bir veriyorlar ama az miktar şuan 1900 bile yoklar en az 2 kg diyorlar ya hayırlısı artık sağlıklı olsunlar inşallah

maşallah emotion en güzel haberler sende tonbiş tonbiş olsunlar bende yarın dr gitcem gün vercek inşallah 3,5 atıyorum korkudan
Atma atma:))Doğum en kolayı 15 dk çıktım ben çok şükür bebekler sağlıklı olsun bir avaz da inşallah olacak bitecek güzel haberlerini bekliyorum canım...

E Emotionn35 canim sende erken dogum yapmistin,bende bugun 31+0 ım sabah 1cm acıklık ve nst de yüksek sanciyla acil yatisim yapildi,serumlarla durdurmaya calisiyorlar. Senin bebeklerin kac gundur kuvozde,sadece kilo almalarimi bekleniyor yoksa bukadar erken dogumda ciddi saglik problemleri olabiliyormu. Ultrasonda 1700gr ciktilar ama dogunca daha minik olabiliyorlarmis senin yavrularin kac kg dogdu,suanda kac kg oldular:KK43:
31+5 de Doğum yaptım ben üç gün önce dr kontrolüm vardı kglarına 1600/1700
demişti...bebeklerim biri 1600 diğeri 1595 gr doğdu...31/32 haftalarda çok şükür büyük sıkıntılar olmuyor ama yine de allah bilir ona emanetler...bugün tam bir ay oldu bizim bu haftalarda en büyük sorun beslenme tam gelişmediği için kg zor alıyorlar ama buna da şükür bin şükür...ama sen korkma su gelmedikten sonra çözüm üretiyorlar ben tam talihsizlik yaşadım...allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun...

E Emotionn35 az kaldı canım benim, maşallah paşalarına en az 6 hafta olacağını biliyorduk annesi çok küçük doğdular çok şükür tutundular, ne demiştik sonrasında tosun haberleri alıcaz senden inşallah ♥️
Bal damlıyor ağzından❤️Çoook tşk ederim güzel dileklerin için iyi ki varsınız...

Canim cevabin icimi rahatlatti Allah razi olsun. Açılma sendede olmusmuydu, o süreci hastanedemi gecirdin yoksa evindemi yattin

Açılma olmadı. Hastanede yattım baya. Sonra eve çıkabilirsin dendi. Ciğer geliştirici iğne, nidilat hap hatırlıyorum . Çok sancım oluyordu. Bazen hissediyordum bazen nst de tavan yapıyordu ama hiç his yoktu. Öyle böyle atlattım. Ama benle beraber yatıp açılması olan biri vardı.orda arkadas olmuştuk. 38.haftada doğum yaptığını söylemişti canım

sağolasın sende iyi günlerini gör evlatlarının galiba ben bilinçaltında korkuyorum doğumdan ondan doğuramadım bu saate kadar:)))yarın gün vercek banada sen 39 ları gör inşallah

Ayyy bizde korkalım kızzz ne güzel bir ya etki bu :) 39a kadar olmaz herhalde canım ya tek yumurta ikizleri benimkiler ;)

Amin çok sağolasın, en sevdiğim haftalardasın, temkinli olmakta fayda var iyi yapıyorsun, hazırlıkları tamamlamaya bak şimdiden 30'dan sonra zor oluyor. Allah sizlere de göstersin inşallah.

Amin inşallah Siz bebeklerinizden paylaşımlar yaparken biz bugün yarın doğurucaz diye bekleyeceğiz muhtemelen :) Allahın izniyle inşallah

Canim kendine cok dikkat et,ben bedenen iyiyim diye ev islerine,günlük hayatima devam ettim suan cok pismanim.Eşinle olan münasebetinede kesinlikle tamamen ara ver.Yatabildigin kadar yat,doktorum anne karnindaki bir gün küvözdeki 1haftaya bedel dedi,nekadar dururlarsa okadar iyi. Banada dua et,seninle birlikte 35 36larda daha dogurmadik diye yazıșalim insallah:cry:
Canim benim insallah. Bizimki en bastan beri riskli gebelik oldugu icin doktor yasaklamisti munasebeti. Ama kendimi cok yoruyorum bu ara. Dikkat etmem lazim. Sen de hastaneden cikinca yat bol bol dinlen sakin kalkma. Bikgi ver bana mutlaka durumunla ilgili.

Canim benim insallah. Bizimki en bastan beri riskli gebelik oldugu icin doktor yasaklamisti munasebeti. Ama kendimi cok yoruyorum bu ara. Dikkat etmem lazim. Sen de hastaneden cikinca yat bol bol dinlen sakin kalkma. Bikgi ver bana mutlaka durumunla ilgili.
Tamam insallah yazarim, nst de sancilar azalmis vücudum simdilik olumlu yanit vermis tedaviye.yarin sabah doktorum görecek bakalim insallah sabreder yavrularim. Sende yorma kendini,inan hicbisey icin degmez

Tamam insallah yazarim, nst de sancilar azalmis vücudum simdilik olumlu yanit vermis tedaviye.yarin sabah doktorum görecek bakalim insallah sabreder yavrularim. Sende yorma kendini,inan hicbisey icin degmez
Haklisin canim. Cok sevindim sancilarin azalmasina. Allahin izniyle daha duracak mucizeler.

Nasıldı son kontrol. Sıkıntı yoksa neden beklemiyor doktor?
Benim herşey yolunda aslında 35+6 da almış olacak. Sorun yok ama bebekler iri gidiyor artık taşımak zorlaştı zaten bu şekilde 36 yı ancak görürüz diyordu o yüzden daha fazla beklemeyecek sanırım.

Benim herşey yolunda aslında 35+6 da almış olacak. Sorun yok ama bebekler iri gidiyor artık taşımak zorlaştı zaten bu şekilde 36 yı ancak görürüz diyordu o yüzden daha fazla beklemeyecek sanırım.
İdiyse bebekler 36 gayet makul bir hafta. Çok zor bende simdi inanılmaz bir kasinti basladi. Ayak ve ellerimde başladı tüm vücuda yayildi. Uykudan uyandiran cinsten kafayi yicem. Karaciger enzimlerine bakti normal çıktı ama asıl hamilelik kolestazi safra asitlerine Bakarak .anlasiliyormus. gerek yok ona dedi doktorum ama gecmiyor kasinti. Yarın cildiyeye gidip safra asitlerime bakilmasini isticem.

İdiyse bebekler 36 gayet makul bir hafta. Çok zor bende simdi inanılmaz bir kasinti basladi. Ayak ve ellerimde başladı tüm vücuda yayildi. Uykudan uyandiran cinsten kafayi yicem. Karaciger enzimlerine bakti normal çıktı ama asıl hamilelik kolestazi safra asitlerine Bakarak .anlasiliyormus. gerek yok ona dedi doktorum ama gecmiyor kasinti. Yarın cildiyeye gidip safra asitlerime bakilmasini isticem.
Kaşıntı hakkında bir şey bilemiyorum geçmiş olsun. Senin ne zaman planlanıyor doğum? Bende de ödemden dolayı biraz canım acıyor artık şişen yerlerde acıma hissi var.

Kaşıntı hakkında bir şey bilemiyorum geçmiş olsun. Senin ne zaman planlanıyor doğum? Bende de ödemden dolayı biraz canım acıyor artık şişen yerlerde acıma hissi var.
Benim oğlan baya bir aşağıda. Alttan muayene etmek istedi ben istemedim acikliga bakmak için. Nst de az çıktı sanci iki günde bir gidicekmisim. Bir hafta daha dayansa iyi dedi doktor. Her seferinde alttan mi bakicak açılma var mı diye. Zorla erken doğum yaptircak.

Back