• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Naber Dta82 Dta82 napıyorsun geceleri bu ağrılar yanmalar beni mahvediyor inanmassın klimanın altında buz paletleriyle uyuyorum oğlanın kafası sezeryan dikişime dayandı elle dışardan tutuluyo çok acayip yarın gidicem dr a artık gün almaya ya cuma ya Pazartesi bitsin bu iş tamam sıkıntı olmadı bin şükür ama hapisim sanki hiçbişey yapamıyorum
Ne mutlu size haftanizi doldurmussunuz. Insaallah sag salim alirsiniz artik bebisleri. Kendinize eziyet oluyordur artik vu haftalar. Nasil gecti surec ben 24 haftalk oldugumuzdan beri isi biraktim evde takiliyorum 36 yi bulmak icin

Naber Dta82 Dta82 napıyorsun geceleri bu ağrılar yanmalar beni mahvediyor inanmassın klimanın altında buz paletleriyle uyuyorum oğlanın kafası sezeryan dikişime dayandı elle dışardan tutuluyo çok acayip yarın gidicem dr a artık gün almaya ya cuma ya Pazartesi bitsin bu iş tamam sıkıntı olmadı bin şükür ama hapisim sanki hiçbişey yapamıyorum
Kıyamam canım hiç kolay değil allah kolaylık versin

Allah yardımcımız olsun canım ya çok farklı değiliz gündüz yine vakit geçiyor da geceleri benimde kabus, el ayak kafa hissediyorum ama tutulmuyor çok enteresan:)) bende aynen hapis gibi 1 hafta geçti de Pazartesi'ye kadar napıcam ben de bilmiyorum. Maşallah çok şükür geldik sorunsuz aynen az kaldı sıkalım dişimizi, hadi bakalım bekliyorum haberlerini hayırlısı olsun inşallah

Ne mutlu size haftanizi doldurmussunuz. Insaallah sag salim alirsiniz artik bebisleri. Kendinize eziyet oluyordur artik vu haftalar. Nasil gecti surec ben 24 haftalk oldugumuzdan beri isi biraktim evde takiliyorum 36 yi bulmak icin
Amin inşallah hepimiz kucamıza alırız benim bi oğlum var o yüzden pek dinlenerek geçiremedim açıkcası çabuk geçti ama son haftalar hareketlerin çok kısıtlanıyor ve aşırı uyku hali can sıkıcı oluyo araba kullanamıyosun arabada oturamıyosun sandalyede keza devamlı bi batma vs...32 yide geçirince 36 ya gelirsin

E Emotionn35 sen nasılsın canım ya bu hafta biz kurtulamadık sizler kurtulun inşallah çıkarlar evlerine oğlanlar Maraton başlar artık :))
Cnm iyiyim çok şükür hazırlandım hastaneye gideceğim dua edin inş iyi haberlerle dönelim...maşallah size valla ben ne yapardım hiç düşünemiyorum...diyorum ya sanırım hep beraber kucağımıza alacağız nasip kısmet sağlıkla inşallahh

36-37 haftaları görenlere hayran kaldım ben daha şimdiden yamuldum 34 ü görsem bile mutlu olucam sanırım ^^

Amin inşallah hepimiz kucamıza alırız benim bi oğlum var o yüzden pek dinlenerek geçiremedim açıkcası çabuk geçti ama son haftalar hareketlerin çok kısıtlanıyor ve aşırı uyku hali can sıkıcı oluyo araba kullanamıyosun arabada oturamıyosun sandalyede keza devamlı bi batma vs...32 yide geçirince 36 ya gelirsin
Sizin icin yorucu olmustur bir cocuk daha ama atlatmissiniz sukur. Insaallah bakalim :)

Cnm iyiyim çok şükür hazırlandım hastaneye gideceğim dua edin inş iyi haberlerle dönelim...maşallah size valla ben ne yapardım hiç düşünemiyorum...diyorum ya sanırım hep beraber kucağımıza alacağız nasip kısmet sağlıkla inşallahh
Allah yardımcın olsun canım inşallah yavrularından hayırlı mutlu haberler gelir bir an önce kucağına alıp sağlıkla evine getirirsin

Bugün nst için hastaneye gittim, sancı çıkmadı neyseki. Hastanede tanıştığım bir kız vardı. İkimizde aynı hafta 2 kız gebesiyiz aynı anda hastaneye yatmıştık. (23. Hafta) Neyse ben çıktım ama o hala hastanedeydi. Onda açılma ve sancı vardı. Dün doğurmuş ve küveze girmemiş kızları 2100 doğmuş ikiside. Çok kaldı hastanede çekti biraz ama düşünün taa o zamandan beri tuttoyorlar bebekleri hem de küveze bile girmemişler. haftası daha olanlar için yazdım :)

Kızlar selam meleklerinizin isimleri hazırmı biz çift yumurta ikizleri bi Kiz bi erkek 30 haftamizdayiz ama hala isim bulamadık
Canım bende bir kız bir erkek beklyorum nasipse. Benim iki büyük kızım var onlar seçiyorlar araştırıyorlar ben taşıyıcı anneyim :))) kayra ve alya şimdilik kararları değiştirmezlerse. Kız da beliz ismini de çok beğeniyorlar ama uygun olsn istiyorlar belize uygun erkek ismi bılamadılar öyle içlerine sinen. Ben onlara bıraktım çok heycanlılar.

Canim insaallah artik alirsin bebeklerini. Nasillarmis gördün mü? Bir de küveze kiyafet bez vs götürülüyor degil mi?

.Mrb kizlar 29 haftadayim bnde bebekler çok toplanıo die dr bugün ciger geliştirici vurdu nolur ne olmaz diye bide yanında adalat corono diye bi ilaç verdi aranızda kullanan var mı anlamadim bn bu ilaci

Canim cilt ya kuruduysa okadar kasiniyor yada kullandigin yaglardan birine alerjin varsa. Yag olarak ne kullaniyorsun,eger kendin karisim yaptiysan icindeki yaglari tek tek dene sana kasinti yapani bulursun,ben ilk zamanlarda tek tek denedigimde kakao yagi kasinti yaptigi icin onu karisimima eklemedim badem,kayisi,susam ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum,sürmezsem kuruluktan kasinti oluyor. Yinede devam ederse doktoruna sor,karaciger enzimleride yükselmis olabilir
Badem yağı, bebek yağı arada zeytin yağı kullanıyorum. Enzimlerde sıkıntı çıkmadı. Günde kac kere yağ sürüyorsunuz acaba :)

phuket79 phuket79 Dta82 Dta82 walla bende takipteyim sizi. İmreniyorum maşallah süphanallah sizlere. Ben de 25 i dolduruyorum daha erken ama gezip dolaşamıyıyorum dışarda fazla. Ağrılar korkutuyor. Doktorum sıkıntı yok diyor. Ben ne olur ne olmaz diye pek dolaşmıyorum. Rabbim güzel haberler verdirsin sizlerden bizlere bu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun...

Allah yardımcın olsun canım inşallah yavrularından hayırlı mutlu haberler gelir bir an önce kucağına alıp sağlıkla evine getirirsin

Canim insaallah artik alirsin bebeklerini. Nasillarmis gördün mü? Bir de küveze kiyafet bez vs götürülüyor degil mi?
Sağolun kızlar çok tşk ederimmm...gördüm çok şükür kg almaları bekleniyor...allah bugünlerini aratmasın inşallah...bez,ıslak mendil ve alt açma götürüyoruz...onun harici kıyafet yasak çocuklar sadece bez ile duruyor...sizler kendinize iyi bakın inşallah en az 36 hafta olsun

Back