• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım ben 27 +dayım hafta olarak. Ağırlaştım birden çok. İkiz hamilelik tek gibi değilmiş. Sende öylemsn
ever cnm değil bende 30 haftanın içindeyim hiç bisi yapamıyorum sadace yemek okadar cok ayada duramıyorum ağrım. Oluyo yatıyorum ev işleri yapmıyorum yemekte bulasik işte bide çocuklar var tabi yine sürekli yatamiyorum

İdiyse bebekler 36 gayet makul bir hafta. Çok zor bende simdi inanılmaz bir kasinti basladi. Ayak ve ellerimde başladı tüm vücuda yayildi. Uykudan uyandiran cinsten kafayi yicem. Karaciger enzimlerine bakti normal çıktı ama asıl hamilelik kolestazi safra asitlerine Bakarak .anlasiliyormus. gerek yok ona dedi doktorum ama gecmiyor kasinti. Yarın cildiyeye gidip safra asitlerime bakilmasini isticem.
Canim sabret biraz daha o kasinti bas belasi bende cildiriyordum agliyordum artik kasintidan soguk su gecici olarak iyi geliyor buzla masaj yapiyordum derime temas ettirmeden 36 haftaya kadar sabretsen ben 36 hafta olunca aldirdim artik doguma kendimi dursam rahat 38 gorurdum herhalde:anneadayı::KK48: ben kizlardan daha sabirsiz ciktim:emir_bebek:

Sağolun kızlar çok tşk ederimmm...gördüm çok şükür kg almaları bekleniyor...allah bugünlerini aratmasın inşallah...bez,ıslak mendil ve alt açma götürüyoruz...onun harici kıyafet yasak çocuklar sadece bez ile duruyor...sizler kendinize iyi bakın inşallah en az 36 hafta olsun
Allahım tez vakitte yavrularına kavuştursun
Canım tavsiyen varmı şunu yapmayın erken doğum oluyor dediğin bişeyler varmı
İnan onceleri düşük korkusuyla geçti şimdide sık sık ağrılarım oluyor kasiklarda allah korusun daha bebeklerim gelişmeden doğurmaktan korkuyorum

Kizlar bana dua edin:KK43: bugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir:KK42:
Ah canım allahım yardımcın olsun yinede Hamd olsun ki canım fark edilmiş çok şükür en azından tedbir alinmis inşallah zamanında sağlıklı dogum yaparsın

Canim kendine cok dikkat et,ben bedenen iyiyim diye ev islerine,günlük hayatima devam ettim suan cok pismanim.Eşinle olan münasebetinede kesinlikle tamamen ara ver.Yatabildigin kadar yat,doktorum anne karnindaki bir gün küvözdeki 1haftaya bedel dedi,nekadar dururlarsa okadar iyi. Banada dua et,seninle birlikte 35 36larda daha dogurmadik diye yazıșalim insallah:cry:
Tatlım dualaeirımız seninle insallah bisey olmayacak sende cok sıkıntı etme :) heesey güzel olcak

Allahım tez vakitte yavrularına kavuştursun
Canım tavsiyen varmı şunu yapmayın erken doğum oluyor dediğin bişeyler varmı
İnan onceleri düşük korkusuyla geçti şimdide sık sık ağrılarım oluyor kasiklarda allah korusun daha bebeklerim gelişmeden doğurmaktan korkuyorum
Valla cnm bende ne ağrı ne risk vardı aşırı rahatlıktan suyum geldi...durduğum yerde durmadım çok aktiftim belki de ondan oldu..ikiz gebelik bir yerde durmak lazım işte yatın dinlenin Allah’ın izniyle hiç birşey olmayacak sağsalim kavuşacağız yavrularımıza...zaten burada bu haftalarda Doğum yapan pek yok inşallah sende güzel ilerlersin

Benim oğlan baya bir aşağıda. Alttan muayene etmek istedi ben istemedim acikliga bakmak için. Nst de az çıktı sanci iki günde bir gidicekmisim. Bir hafta daha dayansa iyi dedi doktor. Her seferinde alttan mi bakicak açılma var mı diye. Zorla erken doğum yaptircak.
Bana alttan hiç bakılmadı belki daha aşağı inmemiştir bende sormadım hiç. Sende 35. Haftadasın ama çok şükür baya ilerlemişsin doğum olursada hayırlısıyla olsun aniden olmasını önlemek için tedbirli davranıyordur dr.un.

Bende 34 bitti sezeryan oldum çok şeker 2 kızımız oldu 10 küvezde kaldılar ilk günler kilo verdiler şükür sonra topladılar emzirdim mama verdiler 2 kiloyu gectikten sonra taburcu olduk bizede dua edin kizlarim sağlıkla büyüsün ler hiç sağlık sorunumuz çıkmasın rabbim sizede vaktinde kucağıniza almayı nasip etsin

E Emotionn35 şuan kiloları kaç yavruların benimkiler biri 2000 diğer kızımda 1900 doğdu biraz solunum sıkıntımız vardı 3 gün besleyemedim 2000 doğanı sen besliyor musun

Cuma günü Allahtan bir mani olmazsa doğurucam inşallah günümü aldım bekle bekle gelmediler artık kısmet böyleymiş inşallah sağlıklıdırlar son iki doz celeston olcam çok heycanlı
Insaallah saglikli sihhatli dogarlar da bebeklerinle birlikte evine donersin canim. Korku , heyecan normaldir herhalde ben de simdiden korku oluyor

Cuma günü Allahtan bir mani olmazsa doğurucam inşallah günümü aldım bekle bekle gelmediler artık kısmet böyleymiş inşallah sağlıklıdırlar son iki doz celeston olcam çok heycanlı
Hadi hayırlı olsun bakalım çok az kalmış. Artık 37 olmuşsun doktorun neden ciğer geliştirici yapıyor acaba?

Darısı başımıza inşallah ^^ haftan çok çok güzel Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bende 34 ü görsem diye dua ediyorum ağrı şiddetim hafifledi ama hala oturup kalkarken yatakta dönerken kasık ağrısı çekiyorum dayanmak çok güç ki acı eşiğimde yüksektir normalde çok tebrik ediyorum sizi ^^

Bende 34 bitti sezeryan oldum çok şeker 2 kızımız oldu 10 küvezde kaldılar ilk günler kilo verdiler şükür sonra topladılar emzirdim mama verdiler 2 kiloyu gectikten sonra taburcu olduk bizede dua edin kizlarim sağlıkla büyüsün ler hiç sağlık sorunumuz çıkmasın rabbim sizede vaktinde kucağıniza almayı nasip etsin
Maşallah subhanallah, Allah sağlıkla sizlerle büyütsün, cok cok emsinler büyüsünler inşallah

Hadi hayırlısı canım, büyük kavuşmaya az kaldı desene, bana doktorumun verdiği ilk tarihti:) yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop kucağındalar inşallah. Bende de heyecan korku çoooookkkk

Canım hadi hayırlısı olsun inşallah bir sıkıntı olmayacak Allah’ın izniyle mutlu güzel haberlerini alıp Sevincini paylaşacağız

Kızlar benim dün yine sancım çıktı nst de cuma günü doktor tekrar görecekmiş ağrılar normalmiş kaçıncı haftadan sonra küvöz e girmeme durumu oluyor 10 gün önce ciğer geliştirici yapıldı ama gelirler mi acaba

Back