- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #9.301
Kıyamam çok tşk ederimmm...aminn hep birlikte inşallahhh
Amin canııım amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam çok tşk ederimmm...aminn hep birlikte inşallahhh
Aa güzel cnm benimde 2 tane oğlum biri 10 diğeri 5 yaşında öyle okadar cok isim bulcam yaşta değiller ama bazen büyük olan şu olsun bu olsun die senin Havran kacCanım bende bir kız bir erkek beklyorum nasipse. Benim iki büyük kızım var onlar seçiyorlar araştırıyorlar ben taşıyıcı anneyim :))) kayra ve alya şimdilik kararları değiştirmezlerse. Kız da beliz ismini de çok beğeniyorlar ama uygun olsn istiyorlar belize uygun erkek ismi bılamadılar öyle içlerine sinen. Ben onlara bıraktım çok heycanlılar.
Amin canim kac kilo olmuslar, 2 kilo olunca mi cikacaklar?Sağolun kızlar çok tşk ederimmm...gördüm çok şükür kg almaları bekleniyor...allah bugünlerini aratmasın inşallah...bez,ıslak mendil ve alt açma götürüyoruz...onun harici kıyafet yasak çocuklar sadece bez ile duruyor...sizler kendinize iyi bakın inşallah en az 36 hafta olsun
Canım ben ilk gebeliğimde yaşadım bunu 30. Haftada. Yatış yaptılar durdurdular. 39+6 da doğum yaptım hatta . Sende 35-36a kadar bekletilebilirsin inşallahKizlar bana dua edin bugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir
Aaa canim benim ya. Durdururlar merak etme sen. 1 cm aciklik cok degil. Benimde yarin kontrolum. Senle biz ayniyiz korktum simdi valla. Rahat olmaya calis. Streste tetikler dogumu. İnsallah biraz daha dayanir miniklerin.Kizlar bana dua edin bugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir
Insaallah beklerler canim. Stres yapmamaya calisKizlar bana dua edin bugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir
Canim cevabin icimi rahatlatti Allah razi olsun. Açılma sendede olmusmuydu, o süreci hastanedemi gecirdin yoksa evindemi yattinCanım ben ilk gebeliğimde yaşadım bunu 30. Haftada. Yatış yaptılar durdurdular. 39+6 da doğum yaptım hatta . Sende 35-36a kadar bekletilebilirsin inşallah
sağolasın sende iyi günlerini gör evlatlarının galiba ben bilinçaltında korkuyorum doğumdan ondan doğuramadım bu saate kadar:)))yarın gün vercek banada sen 39 ları gör inşallahphuket79 Dta82 walla bende takipteyim sizi. İmreniyorum maşallah süphanallah sizlere. Ben de 25 i dolduruyorum daha erken ama gezip dolaşamıyıyorum dışarda fazla. Ağrılar korkutuyor. Doktorum sıkıntı yok diyor. Ben ne olur ne olmaz diye pek dolaşmıyorum. Rabbim güzel haberler verdirsin sizlerden bizlere bu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun...
Canim kendine cok dikkat et,ben bedenen iyiyim diye ev islerine,günlük hayatima devam ettim suan cok pismanim.Eşinle olan münasebetinede kesinlikle tamamen ara ver.Yatabildigin kadar yat,doktorum anne karnindaki bir gün küvözdeki 1haftaya bedel dedi,nekadar dururlarsa okadar iyi. Banada dua et,seninle birlikte 35 36larda daha dogurmadik diye yazıșalim insallahAaa canim benim ya. Durdururlar merak etme sen. 1 cm aciklik cok degil. Benimde yarin kontrolum. Senle biz ayniyiz korktum simdi valla. Rahat olmaya calis. Streste tetikler dogumu. İnsallah biraz daha dayanir miniklerin.
cevapvermiş tedaviye daha dururlar yoksa hiç beklemezlerdi allahın izniyle bişey olmaz stres yapma diycem ama kesinlikle şartla kendini 35 e açılmadan da korkma 3 4 cm açılmayla 2 ay duranlar varKizlar bana dua edin bugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir
İnsallah canimcevapvermiş tedaviye daha dururlar yoksa hiç beklemezlerdi allahın izniyle bişey olmaz stres yapma diycem ama kesinlikle şartla kendini 35 e açılmadan da korkma 3 4 cm açılmayla 2 ay duranlar var
maşallah emotion en güzel haberler sende tonbiş tonbiş olsunlar bende yarın dr gitcem gün vercek inşallah 3,5 atıyorum korkudanSağolun kızlar çok tşk ederimmm...gördüm çok şükür kg almaları bekleniyor...allah bugünlerini aratmasın inşallah...bez,ıslak mendil ve alt açma götürüyoruz...onun harici kıyafet yasak çocuklar sadece bez ile duruyor...sizler kendinize iyi bakın inşallah en az 36 hafta olsun
Canım ben 27 +dayım hafta olarak. Ağırlaştım birden çok. İkiz hamilelik tek gibi değilmiş. Sende öylemsnAa güzel cnm benimde 2 tane oğlum biri 10 diğeri 5 yaşında öyle okadar cok isim bulcam yaşta değiller ama bazen büyük olan şu olsun bu olsun die senin Havran kac
Inşallah biraz daha dayansınlar karnında büyüsün minnoslar, haftan iyi yinede sen çok üzme kendini Allah'ın izniyle sağlıkla gelsinler. Erkenden müdehale edilmiş inşallah daha karnında büyürler.İnsallah canim
Dr. bana gün verdi bile haftaya pzt. ayın 4. de alırız dedi. Ben 2 gündür heyecan içinde bekliyorum. Belki aynı güne denk gelir seninle ama benimki daha erken alınmış olacak.maşallah emotion en güzel haberler sende tonbiş tonbiş olsunlar bende yarın dr gitcem gün vercek inşallah 3,5 atıyorum korkudan
Amin çok sağolasın, en sevdiğim haftalardasın, temkinli olmakta fayda var iyi yapıyorsun, hazırlıkları tamamlamaya bak şimdiden 30'dan sonra zor oluyor. Allah sizlere de göstersin inşallah.phuket79 Dta82 walla bende takipteyim sizi. İmreniyorum maşallah süphanallah sizlere. Ben de 25 i dolduruyorum daha erken ama gezip dolaşamıyıyorum dışarda fazla. Ağrılar korkutuyor. Doktorum sıkıntı yok diyor. Ben ne olur ne olmaz diye pek dolaşmıyorum. Rabbim güzel haberler verdirsin sizlerden bizlere bu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun...
Aaaa aynı zamanda doğurucaz desene ay çok heycanlı banada pazartesi diycek gibi geliyo Allahım bize yardım etsin sağ sağlim bebeklerle kurtulalım inşallah haberleşelim burdaDr. bana gün verdi bile haftaya pzt. ayın 4. de alırız dedi. Ben 2 gündür heyecan içinde bekliyorum. Belki aynı güne denk gelir seninle ama benimki daha erken alınmış olacak.
Inşallah herşey yolunda gitsin ve sağlıkla gelsinler. Hele bir doğsunlar ilk fırsatta yazarım buraya.Aaaa aynı zamanda doğurucaz desene ay çok heycanlı banada pazartesi diycek gibi geliyo Allahım bize yardım etsin sağ sağlim bebeklerle kurtulalım inşallah haberleşelim burda