- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
- #8.961
Linea diyolarmış ona bendede çıktı doğumdan sonra geçiyomuş canımCildimde leke yok. Yani yüzümde falan yok . Ama karnımın ortasında kahverengi bir çizgi belirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linea diyolarmış ona bendede çıktı doğumdan sonra geçiyomuş canımCildimde leke yok. Yani yüzümde falan yok . Ama karnımın ortasında kahverengi bir çizgi belirdi
O bende dogumdan 1 yil sonra anca gecti :)Linea diyolarmış ona bendede çıktı doğumdan sonra geçiyomuş canım
Hadi ya ben daha çabuk geçer sanıyordum bu göbekler toparlanıyormu ya :)) aldı başını gidiyor vallaO bende dogumdan 1 yil sonra anca gecti :)
O bendede var nasil yaparim en cok da egitim donemlerinde yetebilirmiyiz maddi manevi umarim basarili ve saglikli olurlar
Linea diyolarmış ona bendede çıktı doğumdan sonra geçiyomuş canım
1 taneden 3 cocuğa çıkması nasıl birsey. Benim bir kızım var 2 de oğlum gelecek nasipse . Bazen ay nasıl yaparım diyorum elimde değil :)
Bana da aynısını söylüyorlar:)çok şükür şimdilik iyiler kg almalarını bekliyoruz..hayırlısı olsun hepimiz için..Zaten cinsiyet hic umursamadim ben tup bebekte olunca zaten zor oluyor o yuzden saglikli evlat tek gayem ama komikte geliyor 3 oglan hurem diyorlar simdi bana senin oglanlar nasil doktor bir tarih verdimi
Benim ilk olduğu için bilgim yok :)İlk doğumumdan sonra gecti ama hemen gecmedi . Hatta göbek deliğimdeki kararma tam geçmemişti
Benim de 20aylik oglum war bunlarda iki erkek canim :)Kizlar burada 1 oglu olup da ikizde de oglanlara hamile varmi :) doktor yuzde 90 oglanlar geliyor diyorda emotion seninmi vardi boyle
Valla oda anca oluyor tabi bunye meselesi birde lohusaliktaki beslenme ile ilgiliHadi ya ben daha çabuk geçer sanıyordum bu göbekler toparlanıyormu ya :)) aldı başını gidiyor valla
Benimkide 1.sinif olucak ayni duygudayim o vicdan beni yiycekEvet canım yha. Birde ilk çocuğumla ilgilenememekten korkuyorum . Çok düşkün çünkü bana . İnşallah uslu olur yeni bebeklerimiz :)
Bir hurrem daha yani.annem her yer evde kil tuy olacak diyor ama nasil yetistirdigimiz onemli erkek de olsa.Benim de 20aylik oglum war bunlarda iki erkek canim :)
Ben ayrı ayrı 2 araba aldım pusetiyle birlikte ikiz arabaları hem pahalı geldi beğendiğim modeller hemde asansörümüze ve kaldırımlarımıza hatta köprümüze sığmaz diye almadım zaten 2 bebekle yalnız dışarı çıkmam. Bugün instada okudum bebek kaçırma muhabbetini ödüm koptuKizlar puset ve bebek arabasini aldinizmi? İkiz bebek icin travel sistemler cok pahaliymis,ilk dogduklarinda bebek arabasi olmadan 4,5 ay idare edebilirim diye dusunuyorum ama puset ilk gunden itibaren gerekliymis sanirim.Ama pusetide sadece ilk 6,7 ay kullanabilecekleri icin herkes uygun fiyatlilarindan seç diyor.siz neyaptiniz
Ne demek canım yeterki elimden gelen bişey olsunCanEs @nevesta81 aminebusra cevaplarınıza cevaplarınıza tesekkur ederim . Sık girincede tedirgin oluyorum. Heleki doppler korkuttu beni . Etrafımdakiler neden surekli hastanedesin diyor laf anlatamıyorum
Kızlar günaydın bende bu hafta Bebek arabası alacağım Prego 2072 nasıl yapsam bilemedim araba cok uzun kullanan varmı ? Bide Bebek bakım çantası ney aldınız ben karar veremedim
Canım ben kullanıyorum pregoyu 55 günlüğüz.şuan için pusetleri kullanıyorum.biraz daha irileşince geçeriz sanırım koltuklarınaKızlar günaydın bende bu hafta Bebek arabası alacağım Prego 2072 nasıl yapsam bilemedim araba cok uzun kullanan varmı ? Bide Bebek bakım çantası ney aldınız ben karar veremedim
Bende aynı düşünüyorum ilk 5 6 ay arabasız idare edilebilir puset olarakta soo bayb aria die Bi model var İnternetten bakabilirsin hem diğer pusetlere göre çok hafif hemde uygun ben ondan almayı düşünüyorumKizlar puset ve bebek arabasini aldinizmi? İkiz bebek icin travel sistemler cok pahaliymis,ilk dogduklarinda bebek arabasi olmadan 4,5 ay idare edebilirim diye dusunuyorum ama puset ilk gunden itibaren gerekliymis sanirim.Ama pusetide sadece ilk 6,7 ay kullanabilecekleri icin herkes uygun fiyatlilarindan seç diyor.siz neyaptiniz
Dinamik rahjm agzi var o an enfeksiyon vb durumdan kisalir dinlenince yada o durum gecince uzar canimGünaydın kızlar benden dün gece yine açık pembe su gibi akıntı geldi bacaklarından aktı resmen hemen acile gittik tabi doktor baktı suları iyi açılma da yok rahim ağzı 4cm ama ikiz gebelikte heran herşey olabilir hiç kalkmadan yat dedi yatıyordum ztn geçen hafta 3 gece hastanede yattığımda kendi doktorum 3 ölmüştü rahim ağzı uzunluğunu dünkü doktor 4 ölçütü buda iyi Bi doktor kafam karıştı rahim ağzı uzarmı ki bilgisi olan varmı
Ben erken doğum yaptım bebeklerim bu sebeple küvözdeler...hayliyle daha üç çocuk nasıl oluyor anlayamadım...inşallah biran önce kavuşur deneyimlerim sizlerle de paylaşabilirim...
Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın