• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ne demek canım yeterki elimden gelen bişey olsun
Bende seninle aynı durumu yaşıyorum canım kimse ne hissettiğimi anlamadan hastaneye sık gidiyorsun biz ayda bir bile gitmezdik diyorlar ne denir ki kardeşim bile bunu diyorsa cevap bile verme gereği duymuyorum

Ohoo neler duyuyoruz neler . Esidrn ultrason bile yoktu falan . Napalım yoksa şimdi varken kullanmayalım mı . Hastaneler bile kabul etmiyor doğurtmayı yeterince bilgi edinmeden . Evde mi doğuralık :))

Günaydın kızlar benden dün gece yine açık pembe su gibi akıntı geldi bacaklarından aktı resmen hemen acile gittik tabi doktor baktı suları iyi açılma da yok rahim ağzı 4cm ama ikiz gebelikte heran herşey olabilir hiç kalkmadan yat dedi yatıyordum ztn geçen hafta 3 gece hastanede yattığımda kendi doktorum 3 ölmüştü rahim ağzı uzunluğunu dünkü doktor 4 ölçütü buda iyi Bi doktor kafam karıştı rahim ağzı uzarmı ki bilgisi olan varmı
Uzuyor cnm yatıp dinlenince

phuket79 phuket79 bebişleri gördüm şükür iyiler, ikisi de sağ tarafta sırt sırta vermiş baş aşağı dönmüşler şaka gibi:)) daha da döner dedi, 2 hafta sonra çağırdı yine 37yi görelim dedi Yok görmeyelim dedim Yok yok görelim dedi nasıl dayanıcaz bilmiyorum nst de hafif sancı çıktı düzenli aralıklarla sancı ve sertleşme olursa ara gel dedi bakalım 1 Haziran demişti en başında Doğuma şimdi 4 Haziran'da kontrole çağırdı. Aralarındaki fark da azalmış 2,5'a yaklaşmışlar. 1 hafta daha dursalar bana yeter aslında gelsin artık kuzular. Senin kontrol haftaya herhalde bakalım basıl geçireceğiz günleri

phuket79 phuket79 bebişleri gördüm şükür iyiler, ikisi de sağ tarafta sırt sırta vermiş baş aşağı dönmüşler şaka gibi:)) daha da döner dedi, 2 hafta sonra çağırdı yine 37yi görelim dedi Yok görmeyelim dedim Yok yok görelim dedi nasıl dayanıcaz bilmiyorum nst de hafif sancı çıktı düzenli aralıklarla sancı ve sertleşme olursa ara gel dedi bakalım 1 Haziran demişti en başında Doğuma şimdi 4 Haziran'da kontrole çağırdı. Aralarındaki fark da azalmış 2,5'a yaklaşmışlar. 1 hafta daha dursalar bana yeter aslında gelsin artık kuzular. Senin kontrol haftaya herhalde bakalım basıl geçireceğiz günleri
Masallah kuzulara allah sag salim kurtarsin bundan sonra

Dinamik rahjm agzi var o an enfeksiyon vb durumdan kisalir dinlenince yada o durum gecince uzar canim
Teşekkür ederim canım bilmiyordum daha neler ögrencez kimbilir sevindim uzamasına ama yatmaya devam dedi doktor rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Ah canım çok sevindim maşallah demekki keyifleri yerinde,drun tarzınıda beğendim başkası olsa gel alalım falan der ,dayan dayan bekliycekker seninkiler öle görünmese söylemez bende gene yarın gidicem gelicekler artık demişti tık yok ben de en geç artık cuma gelsinler diyorum sancı bendede vardır kesin bakalım bu gece yi geçirebilecek miyim

Ah canım çok sevindim maşallah demekki keyifleri yerinde,drun tarzınıda beğendim başkası olsa gel alalım falan der ,dayan dayan bekliycekker seninkiler öle görünmese söylemez bende gene yarın gidicem gelicekler artık demişti tık yok ben de en geç artık cuma gelsinler diyorum sancı bendede vardır kesin bakalım bu gece yi geçirebilecek miyim
Valla her sabah bu geceyi de atlattık diyorum bugün alsa oh diyecektim Yani 2hafta daha deyince gözüm korktu. Abilerinin gösterisini görsünler de sonra hayırlısıyla ne zamansa alalım artık kucağımıza, kavuşalım sağlıkla. Maşallah kuzularımıza çok şükür bugünlere geldik. Bence seninkiler de duracak hadi bakalım bekleyelim görelim:)) sende haberdar et

Valla her sabah bu geceyi de atlattık diyorum bugün alsa oh diyecektim Yani 2hafta daha deyince gözüm korktu. Abilerinin gösterisini görsünler de sonra hayırlısıyla ne zamansa alalım artık kucağımıza, kavuşalım sağlıkla. Maşallah kuzularımıza çok şükür bugünlere geldik. Bence seninkiler de duracak hadi bakalım bekleyelim görelim:)) sende haberdar et
Boşver 2 hafta dursunda beklenir dta bakma ben sabırsızım erken doğuncada memeyi tutamıyo sarılık olursa ağır geçiyo gene biz uğraşıcaz ben oğlanda çok üzüldüm memeyi almayınca emzirmek istiyosun tutmaya mecali olmuyo zaten yüzdük yüzdük sonuna geldik hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza ne tatlı olucaklar Poğça poğça özledim bebek kokusunu

Boşver 2 hafta dursunda beklenir dta bakma ben sabırsızım erken doğuncada memeyi tutamıyo sarılık olursa ağır geçiyo gene biz uğraşıcaz ben oğlanda çok üzüldüm memeyi almayınca emzirmek istiyosun tutmaya mecali olmuyo zaten yüzdük yüzdük sonuna geldik hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza ne tatlı olucaklar Poğça poğça özledim bebek kokusunu
Ayy neler bekliyor bizi hiç bilmiyorum, aman onları yaşamayalım da cok cok emsinler. Ben de kokularını duymak ten tene kavuşmak istiyorum 12 senenin üstüne. Sağlıkla gelsinler inşallah

phuket79 phuket79 Dta82 Dta82 kızlar Slm iyi hbrlerinize sevindim..bende paşalarımı gördüm bugün,kucağıma alacağım günün hayaliyle çok mutlu oldum..bende gün sayıyorum görüp dokunamamak ama iyi olduğunu bilip mutlu olmak...
E Emotionn35 hep aklımdasın inan, az kaldı inşallah sonrasında inşallah herşey güzel olacak buna da çok şükür, vardır bunda da bir hayır. Beraber buluşucaz yavrularla galiba. Geri sayım yaklaşsın sonra tecrübelerimizi konuşalım hayırlısıyla.
Evlatlarınla nice mutlu günleriniz olsun zorlu sınavda mutlu son yaklaşıyor.

Son düzenleme:
phuket79 phuket79 Dta82 Dta82 kızlar Slm iyi hbrlerinize sevindim..bende paşalarımı gördüm bugün,kucağıma alacağım günün hayaliyle çok mutlu oldum..bende gün sayıyorum görüp dokunamamak ama iyi olduğunu bilip mutlu olmak...
E Emotionn35 ah nasıl tatlıdırlar şimdi evin neşe dolucak en zor zamanları geçtiniz bundan sonra öpüp sıkma zamanı ponçikleri gerçekten en değerli armağan

Kızlar gerçekten karnınızda ne kadar durursa kar bi anlamda sağlığı tehlikeye atmıyorsa.ikiz olunca yanınızdada kimse olmayınca emzirmek çok zor oluyor heleki bizimkiler erken doğuyor.benimkiler 1 ayın sonunda tutabildiler tam anlamıyla ama günlük en az 3 kere süt sağarak geçti eşim harici destekçim yoktu aksine köstek olanlar vardı.azmettim şükür sütüm kesilmedi.tabi hala sadece 2 kere anca emzirebiliyorum çünkü ikisi aynı anda uyanıyor.

Back