- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
- #9.001
Amin hepimizin gönlüne göre olsun inşallahGönlüne göre olsun herşey inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimizin gönlüne göre olsun inşallahGönlüne göre olsun herşey inşallah
Doğrudur canım, çok şükür bugünlere iyi geldik. Ben de hep sonuna kadar dursunlar dayanırım tüm zorluklara diyordumda şimdilerde hem çok zorlanıyorum artık hem de kavuşmak istiyorum işte. Bizimki dertleşmek işte yoksa vakti zamanı gelince gelmeleri tabiiki 1 gün bile 1 haftaya bedel. Tek başına zor elbet şükür almaya başlamışlar Allah yardımcın olsun sonrasında rahat edersin inşallahKızlar gerçekten karnınızda ne kadar durursa kar bi anlamda sağlığı tehlikeye atmıyorsa.ikiz olunca yanınızdada kimse olmayınca emzirmek çok zor oluyor heleki bizimkiler erken doğuyor.benimkiler 1 ayın sonunda tutabildiler tam anlamıyla ama günlük en az 3 kere süt sağarak geçti eşim harici destekçim yoktu aksine köstek olanlar vardı.azmettim şükür sütüm kesilmedi.tabi hala sadece 2 kere anca emzirebiliyorum çünkü ikisi aynı anda uyanıyor.
Çok haklısın senki bayada haftan ilerideydi gene meme almada zorlanmışsın 39 u tamamlamak istiyorlar olduğu kadar olmadığı kader artık elinden geleninden iyisi için uğraşıyorsun kolay diil öle hem süt sağ hem koştur hem etrafın lafıyla uğraş bilirimKızlar gerçekten karnınızda ne kadar durursa kar bi anlamda sağlığı tehlikeye atmıyorsa.ikiz olunca yanınızdada kimse olmayınca emzirmek çok zor oluyor heleki bizimkiler erken doğuyor.benimkiler 1 ayın sonunda tutabildiler tam anlamıyla ama günlük en az 3 kere süt sağarak geçti eşim harici destekçim yoktu aksine köstek olanlar vardı.azmettim şükür sütüm kesilmedi.tabi hala sadece 2 kere anca emzirebiliyorum çünkü ikisi aynı anda uyanıyor.
Su birini sagina birine soluna ayaklari arkada olan emzirmeyi denedinmi nasil olmuyormu hep o aklima geliyor acaba zormudur diye merak ettimKızlar gerçekten karnınızda ne kadar durursa kar bi anlamda sağlığı tehlikeye atmıyorsa.ikiz olunca yanınızdada kimse olmayınca emzirmek çok zor oluyor heleki bizimkiler erken doğuyor.benimkiler 1 ayın sonunda tutabildiler tam anlamıyla ama günlük en az 3 kere süt sağarak geçti eşim harici destekçim yoktu aksine köstek olanlar vardı.azmettim şükür sütüm kesilmedi.tabi hala sadece 2 kere anca emzirebiliyorum çünkü ikisi aynı anda uyanıyor.
Doğumdan 10 öncesine kadar ağlıyordum hergün eşime gidelim artık dayanamıyorum diye sızlanıyordum.son kontrılümde doktor gün vermişti hocam dayanamıyorum arık yarın geliyim alın dedim oda biraz daha dayan dedi çıkarken yalnız gözlerim puslu görüyor hocam dedim oda tansiyonunu ölçtür dedi tansiyon 16/10 la acil doğuma aldı eve duş almaya bile göndermedi. gebelik zehirlenmesi yüzünden36+2 de yaptım.AMAN SON ZAMANLARINIZ DİKKAT EDIN IHMAL ETMEYİN KENDİNİZİDoğrudur canım, çok şükür bugünlere iyi geldik. Ben de hep sonuna kadar dursunlar dayanırım tüm zorluklara diyordumda şimdilerde hem çok zorlanıyorum artık hem de kavuşmak istiyorum işte. Bizimki dertleşmek işte yoksa vakti zamanı gelince gelmeleri tabiiki 1 gün bile 1 haftaya bedel. Tek başına zor elbet şükür almaya başlamışlar Allah yardımcın olsun sonrasında rahat edersin inşallah
Canım bi kaç kere denedim ama ben beceremedim.biraz büyüsünler inşallah yapacagımSu birini sagina birine soluna ayaklari arkada olan emzirmeyi denedinmi nasil olmuyormu hep o aklima geliyor acaba zormudur diye merak ettim
Kaç kg oldularCanım bi kaç kere denedim ama ben beceremedim.biraz büyüsünler inşallah yapacagım
Arkadasim benimde plezenta assagida. Boyle olunca dogumun normal olmuyormus sezeryana gidiyormus. Cunki es assagiyi tutuyor zaten. Birde kanama yapabiliyormus bu durum o yuzden dikkat et demistir. Ote yandanda es yer degistirebilen birseymis yani geri yukari cikabilir.Ya bisi sorucam gecen hafta doktordan beri aklimda bana bebegin plesantesi asagida dikkat et dedi doktor .yukari cikar buyuk ihtimal dedi.ama dedi ya bir kere insanin aklina takiliyor arastirincada moral bozuluyor ikizlerde normalmi acaba
Valla ne olacağı belli olmuyor Allah’a emanet artıkKuzular biraz önce hastaneden geldim bende, doktor çocuklar iyi nst ye bakalım dedi nst de agrı çıktı hemen müşahede altına aldılar yatıp dinleneceksin dediler bide ciğer geliştirme iğnesi oldum dikkat edin benim ağrım yoktu ama ağrı çıkabiliyor nst de dikkat etmek gerek büyük ihtimal 35-36 da alırız dedi eğer sıkıntı olmaZsa
Aynen canim simdi Den bulasik makinasi bosaltioz odasini topluoruz beraber bezini cope at diorum ws Böyle küçük gorevler hem hosuna gidio hem ogrenio :)Bir hurrem daha yani.annem her yer evde kil tuy olacak diyor ama nasil yetistirdigimiz onemli erkek de olsa.
Ya insallah kanama falan yok ama iste ileride etken dogumu tetiklemesinde.sende de es asagida ama kanama sıkıntı yok galiba yukari cikmadimi seninkiArkadasim benimde plezenta assagida. Boyle olunca dogumun normal olmuyormus sezeryana gidiyormus. Cunki es assagiyi tutuyor zaten. Birde kanama yapabiliyormus bu durum o yuzden dikkat et demistir. Ote yandanda es yer degistirebilen birseymis yani geri yukari cikabilir.
Mecbur valĺa bir kahve yaptiririm artik sirayla yaparlar vb gorevler :)Aynen canim simdi Den bulasik makinasi bosaltioz odasini topluoruz beraber bezini cope at diorum ws Böyle küçük gorevler hem hosuna gidio hem ogrenio :)
ağlamadık günüm gecem Yok benimde ondan zaten, Allah hepimize yardım etsin ne diyelim şükür her halimizeDoğumdan 10 öncesine kadar ağlıyordum hergün eşime gidelim artık dayanamıyorum diye sızlanıyordum.son kontrılümde doktor gün vermişti hocam dayanamıyorum arık yarın geliyim alın dedim oda biraz daha dayan dedi çıkarken yalnız gözlerim puslu görüyor hocam dedim oda tansiyonunu ölçtür dedi tansiyon 16/10 la acil doğuma aldı eve duş almaya bile göndermedi. gebelik zehirlenmesi yüzünden36+2 de yaptım.AMAN SON ZAMANLARINIZ DİKKAT EDIN IHMAL ETMEYİN KENDİNİZİ
Benim 22. Haftaydi sanirim organ taramasinda cikmisti oyle. Doktorum kanama yapabilir dedi. Ama cok sukur olmadi. Bu yer degistiren birsey yukari cikabilir dedi. Assagida kalirsa yuzde 90 sezeryan olursun dedi. Sonraki muayenelerde birsey demedi. Ama ben 30. Haftamda sordum es yukari cikmismi diye oda pek ustunde durmadi. Cocuklar burda es de su assagilarda biryerlerde gibi birsey dedi. Korkma canim icini ferah tut. kanamanda olursa en azindan esden dolayi bunu biliyorsun. Kendini yorma. O zaten yerde degistiren birsey. Benim doktorum cok bilgili bir adam cok guveniyoruz cokda onemli degil esin nereye yerlestigi dedi. Sadece dogumu sezeryan olursun belkide yukari cikar dedi. Illa kanama olacak diye kurma kafandaYa insallah kanama falan yok ama iste ileride etken dogumu tetiklemesinde.sende de es asagida ama kanama sıkıntı yok galiba yukari cikmadimi seninki
Himmmm anladim oyle dediyse sıkıntı yok.sagolasin canim.Benim 22. Haftaydi sanirim organ taramasinda cikmisti oyle. Doktorum kanama yapabilir dedi. Ama cok sukur olmadi. Bu yer degistiren birsey yukari cikabilir dedi. Assagida kalirsa yuzde 90 sezeryan olursun dedi. Sonraki muayenelerde birsey demedi. Ama ben 30. Haftamda sordum es yukari cikmismi diye oda pek ustunde durmadi. Cocuklar burda es de su assagilarda biryerlerde gibi birsey dedi. Korkma canim icini ferah tut. kanamanda olursa en azindan esden dolayi bunu biliyorsun. Kendini yorma. O zaten yerde degistiren birsey. Benim doktorum cok bilgili bir adam cok guveniyoruz cokda onemli degil esin nereye yerlestigi dedi. Sadece dogumu sezeryan olursun belkide yukari cikar dedi. Illa kanama olacak diye kurma kafanda
1940 kız 3200 erkek canımKaç kg oldular
Allah yardımcınız olsun.sağlıcakla alın hepiniz kucagınıza inşallah. Zaten onlar doğduktan sonra kokuları,sesleri yetiyor hepsi geçiyor.ağlamadık günüm gecem Yok benimde ondan zaten, Allah hepimize yardım etsin ne diyelim şükür her halimize