• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben de sana bak anneler günü geçti bu haftasonu da geçiyor diye yazmak için girdim sen önce davranmışsın. :)) oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum an geliyor bu geceyi çıkaramam doğururum diyorum an geliyor yok yok dayanırım diyorum. Benim de karnım toplu sert sancı Yok bugün. Günler geçmiyor sen napıyorsun
Kizlar allah kurtarsin bir avazda insallahhh sag salim bebislerinizi kucaginiza alin. Allah bizede o haftalari gostersin

Ben de sana bak anneler günü geçti bu haftasonu da geçiyor diye yazmak için girdim sen önce davranmışsın. :)) oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum an geliyor bu geceyi çıkaramam doğururum diyorum an geliyor yok yok dayanırım diyorum. Benim de karnım toplu sert sancı Yok bugün. Günler geçmiyor sen napıyorsun
Bende napıyım aynı senin gibi haftasonu zor geçiyo koca gün evde dönüp durdum doğururum bu gece diye duşumu yaptım:)) böle tetikte Doğum beklemekte enteresanmış yani valla şaşırıyorum nasıl bu kadar dayandılar hayret

Bende napıyım aynı senin gibi haftasonu zor geçiyo koca gün evde dönüp durdum doğururum bu gece diye duşumu yaptım:)) böle tetikte Doğum beklemekte enteresanmış yani valla şaşırıyorum nasıl bu kadar dayandılar hayret
Maşallah de yahu maşallah. Pazartesi ne diyecek bakalım.. bana diyordun ya pilim bitti valla benim de bitti. Haftaya pazarı da görsek ne muhteşem olur da dayanabilir miyiz artık bilmiyorum

Bana cevap verecek yok muuu
Canım inanki bilgim yok bu konuda ama ben 10 yada 15 günde bir ultrasona giriyorum etrafımdakiler beni kınıyor farkındayım ama neyapiyim korkuyorum nasıllar allah korusun bişey oldumu olmadımi sorularına dayanamayıp gidiyorum

Maşallah de yahu maşallah. Pazartesi ne diyecek bakalım.. bana diyordun ya pilim bitti valla benim de bitti. Haftaya pazarı da görsek ne muhteşem olur da dayanabilir miyiz artık bilmiyorum
Aslında haklısın 37 biter benim seninde maşallah tabi bin kere ,oğlumun bu hafta okul gösterisi var beni yanında istiyo kısmet artık doğurmasam daha iyi bu hafta gidip gel hayırlısıyla dr a haber ver banada bende giderim doğurmassam

CanEs CanEs nevesta81 nevesta81 aminebusra aminebusra cevaplarınıza cevaplarınıza tesekkur ederim . Sık girincede tedirgin oluyorum. Heleki doppler korkuttu beni . Etrafımdakiler neden surekli hastanedesin diyor laf anlatamıyorum
Canım sanane etrafındakilerden tehliken varsa gerekirse hergün gidersin millet konuşur hep boşver ben her gidişimde detaylı görünce çok mutlu oluyorum iyi olduklarını görünce. Kontrol altında olmak iyidir sen doktoruna güven

Canım sanane etrafındakilerden tehliken varsa gerekirse hergün gidersin millet konuşur hep boşver ben her gidişimde detaylı görünce çok mutlu oluyorum iyi olduklarını görünce. Kontrol altında olmak iyidir sen doktoruna güven
Detayli dediginiz 4 boyutlu dimi arkadaslar

Sağol arkadaşım. Pimpiriklik yapıyorum işte :)

Karın çaplarınız kaç arkadaslar . Ben şimdi ölçtüm 97 . Göbdk deliğimin yanında kırmızı birkac cizgi gördüm yani çatlaktar çatlaktar erken başladı . Sanıyorum ki hızlı kilo aldığımdan . Sizler ne durumdasınız??

Bende izmir kent hastanesine sordum. Yoğun bakım gecesi 500 dediler. Ama burada okuduklarımdan öğrendiğim kadar ile aslında alınmaması lazım. Kibarca ama kanuna göre böyle böyle oluyormuş diyince, tabi doktor onaylayınca alınmaz dedi. Ee doktor onaylamazsa neden yatsınlarki küvezde. Çok tatmin olmadım iyice sormak soruşturmak lazım.

Ya kizlar ben ozel hastane kuvezine pek guvenemiyorum.hem universite profuna gidiyorum hemde bildigim ozel muyahane si olan doktora oda istedigim yerde dogurtur anlasmasi var.ama sanki universite tam tesekkullu etken dogorlarsa hemen mudahele edilir gibi geliyor ama tabi benim icin konforlu olmaz heralde.kararsizim

Karın çaplarınız kaç arkadaslar . Ben şimdi ölçtüm 97 . Göbdk deliğimin yanında kırmızı birkac cizgi gördüm yani çatlaktar çatlaktar erken başladı . Sanıyorum ki hızlı kilo aldığımdan . Sizler ne durumdasınız??
Kac kilo aldin ben erken oldugu icin almadim daha

Back