• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende de sancı yoktu. Sertleşme vardı galiba ama öyle düzenli bir durum yoktu. Ben ciddi kan kaybettim ama 2 kere kan nakli yapıldı.

Kızlar mrb benim dün gece 3 4 kere karın sertleşmem kasılmam oldu sabaha kahverengi lekem gelince çok korktuk acile geldim rahim ağzı uzunluğu 3.5 çıktı ama biraz kanama görünüyor erken dogum olabilir yatış yapalım dediler çok endişeliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize 30 lu haftaları görelim:KK43:
Allah yardim etsin canım onlem amaclidir umarim iyi dusun iyi olsun

İlk defa anneler günü benim için daha da anlamlı kızlar alın size gözyaşı dökmek için bir sebep daha. Evlatlarımızla kutlayacağımız nice anneler gününe eriştirsin rabbim inşallah. Kocaman sevgiler herkese.
Suan anne sayilirmiyim :cry:
üzerimde bi hüzün var saçma belki ama elimde değil

Hormonlardandır, kaygı korku en yoğun olduğu haftalar. Sağsalim doğarlar inşallah. Tabii ki aksi ispat edilene kadar hepimiz anneyiz.
Olabilir haklısın canım inan hamile olduğum gunden beri bi oh çekemedim mutlu olmaya korkuyorum yaptığım yanlış farkındayım inşallah bu defa mutlu son olur

İlk defa anneler günü benim için daha da anlamlı kızlar alın size gözyaşı dökmek için bir sebep daha. Evlatlarımızla kutlayacağımız nice anneler gününe eriştirsin rabbim inşallah. Kocaman sevgiler herkese.
Birde bana sor reklamları gördükçe karnımı okşayıp hüzünleniyodum bu ve bundan sonraki anneler gününde bende anneyim allahın izniyle die bu anneler gününde miniklerin bana şaka yapmak istedi sanırım hastanede geçirelim dediler umarım rabbim Bi daha böyle Bi korku yaşatmaz hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızın seneye gülücükleriyle gireriz anneler gününe inş.

Ayyyyı oyle demeyin ya ben cok korkuyorum ılk hamılelıgın bıde ıkız Allah yardımcımız olsun herkes bana oyle diyor bır ay erken oluyormus
Benimde ilk gebeliğin bide aşılamaya oldu korku endişe hiç bitmiyor. İnş herşey gönlünce olur canım ama korkmamak lazım sağlıkla gelsinler yeter

Arkadaşlar herkesin anneler günü kutlu olsun bende artık son demlerdeyim yoğun korku ve stres yaşıyorum ağlamaklı Allah cümlemizin yardımcısı olsun E Emotionn35 oğlanlar nasıl haberdar et bizi Dta82 Dta82 canım aynı duyguları yaşıyoruz inşallah tez vakitte kurtulalım

Benimde ilk gebeliğin bide aşılamaya oldu korku endişe hiç bitmiyor. İnş herşey gönlünce olur canım ama korkmamak lazım sağlıkla gelsinler yeter
Benimde asılama ula oldu sizn dogumgunu yakın heralde ben daha bebıslwrımın biri sekız hafta 4"gunluk dıgerıde sekız hafta 6 gunluk biri ıkı gundur inde

Arkadaşlar herkesin anneler günü kutlu olsun bende artık son demlerdeyim yoğun korku ve stres yaşıyorum ağlamaklı Allah cümlemizin yardımcısı olsun E Emotionn35 oğlanlar nasıl haberdar et bizi Dta82 Dta82 canım aynı duyguları yaşıyoruz inşallah tez vakitte kurtulalım
Senin ve tüm arkadaşların anneler gününü bende kutlarım...şimdilik iyiler çok şükür ama daha küvözde kalacaklar...sende lütfen korkma senim adına herşey çok güzel gidiyor merak etme sağsalim inşallah kavuşacaksın yavrularına...beni getir aklına:dua:

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Allahm herkese bu duyguyu yaşaysın inşallah. Ve hemen bir soru ile geliyorumm. Benek arabası araştırmasındaym ağırlaşmaya başladım bi an önce haletmek istyorum artık eksikleri. Baston yan yana düşünüyordum vazgeçtim apartman girişleri asansör mağazalar heryerde sıkıntı olacak gibi geldi. İki tane ayrı ayrı alaym dedm ee hep yanmda biri olmayabilir çünkü yanlızm eşim de her zaman yetişemez başka yardımcım yok. Prego nun ikiz arabası mantıklı gibi geldi hem oturakların yönü değişebiliyor tam yatma pozisyonu var arka arkaya birbirne yada sırt sırta olma imkanı var. Birde mima kobi diye bi araba ataştırdım altlı üstlü sanki alttaki bebek önünü göremicek sadece etrafını izleyebilcek gibi. Alanlar veya kullananlar nee göre aldınız memnunmusunz veya ne önerirsiniz. Az uzun oldu kusura bakmayın

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Allahm herkese bu duyguyu yaşaysın inşallah. Ve hemen bir soru ile geliyorumm. Benek arabası araştırmasındaym ağırlaşmaya başladım bi an önce haletmek istyorum artık eksikleri. Baston yan yana düşünüyordum vazgeçtim apartman girişleri asansör mağazalar heryerde sıkıntı olacak gibi geldi. İki tane ayrı ayrı alaym dedm ee hep yanmda biri olmayabilir çünkü yanlızm eşim de her zaman yetişemez başka yardımcım yok. Prego nun ikiz arabası mantıklı gibi geldi hem oturakların yönü değişebiliyor tam yatma pozisyonu var arka arkaya birbirne yada sırt sırta olma imkanı var. Birde mima kobi diye bi araba ataştırdım altlı üstlü sanki alttaki bebek önünü göremicek sadece etrafını izleyebilcek gibi. Alanlar veya kullananlar nee göre aldınız memnunmusunz veya ne önerirsiniz. Az uzun oldu kusura bakmayın

Bende o markayı ve o tarz arabaları cok beğeniyorum tek o modeller hoşuma gidiyor tekte o model kibar duruyor obur modeller cok çirkin sizn dediğiniz guzel ama cokta pahalı

Back