- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #8.661
Ama iki ayrı embriyo transferi olmadı mı sende de benim öyleydi.Aynı şeyi bana da ayrıntılıda söyledi doktor aynı cinsiyet olduğu için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama iki ayrı embriyo transferi olmadı mı sende de benim öyleydi.Aynı şeyi bana da ayrıntılıda söyledi doktor aynı cinsiyet olduğu için.
Ne zaman doğum yaptın cuma bey 50 kuvezleri leri olduğunu söyledi küvet sıkıntısı yok dedi odalarda baktım temizlik senin dr nun anlaştığı hastane lotus ama lotusta çok iyi değil.ama bazı şeyler kısmet iyi derim kötü cikarSizinde ikiz dimi kaçıncı haftanızdasınız ben cuma teleri duymuştum ama Academiada kızımı doğurdum hastane çok kötüydü çocuğu yatircagimiz yatakta battaniye bile yoktu eşim eve gidip altına minder getirdi okadar berbattı bide Kuvez olayi kafami karistirdi ya gerek olursa orda Kuvez olayi çok sağlıklı değildir eminimki
Aynen 2 tane kondu. Ama benim ailemde doğal ikiz çok fazla Her jenerasyonda doğal 2 kız doğuran var. Çok düşük ihtimalde olsa 2’sinden biri tutmuş oda bölünmüş olabilir. Ben üçüz olur diye korktum başta hatta.Ama iki ayrı embriyo transferi olmadı mı sende de benim öyleydi.
Benimde bir kizim vardi gönlümden geçen biri kiz biri erkek olmasıydı allahım bizede iki kiz nasip etti tekrar ınsallah sağlıkla tamamlarız çok ideal olmus bence fazla erken doğurmamışsınız. Sizin doktorunuzdami cuma teklerdiTeşekkur ederiz:)Amin inşallah.Bir kızımız bir oglumuz oldu.Asya Aras.34+5 te açılmam olduğu için acil doğuma alındim,oğlum beş gün kızım on gün kuvozde kaldı, normal kontrole gitmiştim sancim falan yoktu muayenede çıktı ortaya bir daha eve gelemedim zaten.
Ben 5 yıl once doğum yaptim orda ozaman şartlar daha iyiydi hatta hiç memnun kalmadım doktorum icin çektim resmen orhan yanardı doktorum mükemmel bi adamdı. Evet bana lotusu öneriyo kadir yaman orda olcak muhtemelen ama hala doktor konusunda net deilim içime sinmedi veysel toprak ve kadir yaman donusumluyum ama.ikisindede eksik biseyler var tam rahat deil.im acikcasiNe zaman doğum yaptın cuma bey 50 kuvezleri leri olduğunu söyledi küvet sıkıntısı yok dedi odalarda baktım temizlik senin dr nun anlaştığı hastane lotus ama lotusta çok iyi değil.ama bazı şeyler kısmet iyi derim kötü cikar
Evet cinsiyet farklıysa çift yumurtadir kesin.Allah gönlünüze göre versin inşallah.Masallah bende cok istiyorum biri kız biri erkek olsun sizn cıft yumurta ıkızlerı heralde
Ben urfadaydim hamileligimi öğrendiğimde.Zaten Urfa'da da çok meşhurdur.Malesef doğumumu orda yapamadım,görev dolayısıyla başka sehirdeyiz,Ne güzel üç kız annesi olmak ayrıcalıktır bence Allah uzun ömür versin,kaçıncı haftanızdasiniz siz?Benimde bir kizim vardi gönlümden geçen biri kiz biri erkek olmasıydı allahım bizede iki kiz nasip etti tekrar ınsallah sağlıkla tamamlarız çok ideal olmus bence fazla erken doğurmamışsınız. Sizin doktorunuzdami cuma teklerdi
Saolun evet farkli olcağı kesin ev kiz çocuk dolu allah sağlıklı evlatlar versin insallah ben 17+1 oldumBen urfadaydim hamileligimi öğrendiğimde.Zaten Urfa'da da çok meşhurdur.Malesef doğumumu orda yapamadım,görev dolayısıyla başka sehirdeyiz,Ne güzel üç kız annesi olmak ayrıcalıktır bence Allah uzun ömür versin,kaçıncı haftanızdasiniz siz?
Amin insallah bende aılamayla hamıle kaldım cıft yumurta vardı ikisinde tutmuş doktor saf tarafın da sisli var ikinci asılama da tutmasa ipe geceriz de isti Allahını ısı ikisinde tutmuş sagımdakıde solumdakıde cok mutluyum forumu senenin dolduğu ay hamıle kaldım Rabbım istiyor herkese nasip etsin bizde hayırlısıyla kucagımızada almayı nasip etsin inşallahEvet cinsiyet farklıysa çift yumurtadir kesin.Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Bende bebek yağı ve zeytin yağı kullanıyordum ama yetmedi sanırım bugün bio oile başladım günde 3-4 kez kullanıcam bakalım işe yarayacakmı Hindistan cevizi yağım bitti malesef çarşıya çıkınca bakiyim olmazsa onadaHindistancevizi yagida uzun sure nemli tutuyor deneyebilirsin.kokusuda cok guzel ben bebeyagiyla dönüsümlü kullaniyorum
Rahimağzı uzunluğun iyi açılma olmamış inşallah sıkıntılı zamanları atlatırsın zor ikiz hamilelikKızlar mrb benim dün gece 3 4 kere karın sertleşmem kasılmam oldu sabaha kahverengi lekem gelince çok korktuk acile geldim rahim ağzı uzunluğu 3.5 çıktı ama biraz kanama görünüyor erken dogum olabilir yatış yapalım dediler çok endişeliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize 30 lu haftaları görelim
Amin inş. Hepimiz zamanında sağlıkla alırız kucağımıza inş. Çok zormuş gerçekten rabbim yardımcımız olsunRahimağzı uzunluğun iyi açılma olmamış inşallah sıkıntılı zamanları atlatırsın zor ikiz hamilelik
Canım endişe etme korkma allahın izniyle şimdi dogurmassinKızlar mrb benim dün gece 3 4 kere karın sertleşmem kasılmam oldu sabaha kahverengi lekem gelince çok korktuk acile geldim rahim ağzı uzunluğu 3.5 çıktı ama biraz kanama görünüyor erken dogum olabilir yatış yapalım dediler çok endişeliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize 30 lu haftaları görelim
Amin canım inş.Canım endişe etme korkma allahın izniyle şimdi dogurmassin
Cnm korkma önlem amaçlıdır..daha iyi yol yakınken önlemini alsınlar...allah yardımcın olsun inşKızlar mrb benim dün gece 3 4 kere karın sertleşmem kasılmam oldu sabaha kahverengi lekem gelince çok korktuk acile geldim rahim ağzı uzunluğu 3.5 çıktı ama biraz kanama görünüyor erken dogum olabilir yatış yapalım dediler çok endişeliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize 30 lu haftaları görelim
Bende senin haftanda ciddi kanamalarım oldu üst üste. 1 ay hastanede gözlem altında kaldım, neden kaynaklı olduğuda bulunamadı. Bu haftalara kadar geldim. Çok endişelisin biliyorum ama umaım sende kazasız belasız atlatacaksın.Kızlar mrb benim dün gece 3 4 kere karın sertleşmem kasılmam oldu sabaha kahverengi lekem gelince çok korktuk acile geldim rahim ağzı uzunluğu 3.5 çıktı ama biraz kanama görünüyor erken dogum olabilir yatış yapalım dediler çok endişeliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize 30 lu haftaları görelim
Teşekkür ederimçok endişeliyim gerçekten ciğer geliştirici yaptılar olası Bi durum için ama daha çok erken inş. Bizde görürüz ileri haftaları nst de sancı çıkmadı ama karın sertleşmem hala devam ediyor sende sertleşme kasılma olmuşmuydu sonra gectimiBende senin haftanda ciddi kanamalarım oldu üst üste. 1 ay hastanede gözlem altında kaldım, neden kaynaklı olduğuda bulunamadı. Bu haftalara kadar geldim. Çok endişelisin biliyorum ama umaım sende kazasız belasız atlatacaksın.
Amin canım saolasınCnm korkma önlem amaçlıdır..daha iyi yol yakınken önlemini alsınlar...allah yardımcın olsun inş