• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Urfada yaşıyorum en iyisi şuan benim gittiğim cinsiyeti bile anlamadılar ki bizim.icin kese ayrımı önemli olan o çift tek anlayamayız diyo bende bişey anlamadim devlet hastanesindeki perinotolog 5. Aysa bakarim öncesinde gelmeyin dedi
Cok enteresan insaallah iyilerdir canim ama kilolari sulari oranlarina falan bakti mi nasil? Tek yumurta ikizlerinde onemli bunlar. Fotograflari falan yok mu ikisinin ayni anda cekilen. Inst. da çağrıgülümser diye bir hoca var. Sanal ortamdan bile yardimci oluyor hoca. Ama siz telas yapmayin demek ki iyi bebisleriniz anlardi doktor yoksa

Karnımın alt kısmından çatlaklar başladı hafif hafif :( zeytin yağı işe yaramadı bio oil aldım inşallah faydası olur sizde durumlar nedir kızlar

Karnımın alt kısmından çatlaklar başladı hafif hafif :KK43: zeytin yağı işe yaramadı bio oil aldım inşallah faydası olur sizde durumlar nedir kızlar

catlakların yeni oluştuysa ve kırmızıysa vakit kaybetmeden pişik kremi kullanmanı öneririm. desitin diye bir marka var, onu kullanabilirsin. ya da çinko oranı yüksek parabensiz başka marka da olabilir.
yeni çatlakların oluşmasını önlemek için de weleda diye bir yağ var ama pahalı gelirse grtislerde satılan avokado yağı ile hindistancevizi yağını karıştırıp kullanabilirsin. ancak günde iki kere asla yetmez aklında olsun.

tabii bir de ne yazık ki genetik yatkınlık sorunu var. ona yapacak bir şey yok ama en azından bu önlemlerle azaltabiliriz.

catlakların yeni oluştuysa ve kırmızıysa vakit kaybetmeden pişik kremi kullanmanı öneririm. desitin diye bir marka var, onu kullanabilirsin. ya da çinko oranı yüksek parabensiz başka marka da olabilir.
yeni çatlakların oluşmasını önlemek için de weleda diye bir yağ var ama pahalı gelirse grtislerde satılan avokado yağı ile hindistancevizi yağını karıştırıp kullanabilirsin. ancak günde iki kere asla yetmez aklında olsun.

tabii bir de ne yazık ki genetik yatkınlık sorunu var. ona yapacak bir şey yok ama en azından bu önlemlerle azaltabiliriz.
Elimden geleni yapıcam inşallah biraz toparlarım daha 2 ay var şimdiden çatlarsa önünü alamam hiç teşekkür ederim

Academiadaki Cuma beye gidiyorum ve ben çok araştırdım en iyi Drlardan biri tavsiye ederim
Sizinde ikiz dimi kaçıncı haftanızdasınız ben cuma teleri duymuştum ama Academiada kızımı doğurdum hastane çok kötüydü çocuğu yatircagimiz yatakta battaniye bile yoktu eşim eve gidip altına minder getirdi okadar berbattı bide Kuvez olayi kafami karistirdi ya gerek olursa orda Kuvez olayi çok sağlıklı değildir eminimki

Sizinde ikiz dimi kaçıncı haftanızdasınız ben cuma teleri duymuştum ama Academiada kızımı doğurdum hastane çok kötüydü çocuğu yatircagimiz yatakta battaniye bile yoktu eşim eve gidip altına minder getirdi okadar berbattı bide Kuvez olayi kafami karistirdi ya gerek olursa orda Kuvez olayi çok sağlıklı değildir eminimki

isterseniz doktor ile görüşün, çünkü doktorlar illa kendi çalıştıkları hastanelerde doğum yapmıyorlar başka hastaneler de gidiyorlar. kuvez ihtiyacı olursa da acil ambulansla nakil sağlanabiliyor ayrıca.

Once çift yumurta ikizi dedi bu hafta ikisi kiz olunca tek yumurta olma ihtimali var dedi resmen kafam karisti cinsiyetlerde güvenemiyorum doktoruma
Benimde 22. Haftaya kadar kendi doktorum çift yumurta ikizi ikisi erkek dedi 22. Haftada ayrıntılı ultrason için Bi doçent gittik o da ikisi erkek oldugu için tek yumurta ikizi de olabiriz ancak doğunca kesin anlaşılır dedi bende iki ayrı kese iki ayrı plesenta ama dedim bazen tek yumurta ikizleri öyle olabiliyor dedi bende ilk defa ondan böyle Bi yorum duydum artık doğunca anlıycaz bakalım:)

Karnımın alt kısmından çatlaklar başladı hafif hafif :KK43: zeytin yağı işe yaramadı bio oil aldım inşallah faydası olur sizde durumlar nedir kızlar
Hindistancevizi yagida uzun sure nemli tutuyor deneyebilirsin.kokusuda cok guzel :KK49: ben bebeyagiyla dönüsümlü kullaniyorum

Benimde 22. Haftaya kadar kendi doktorum çift yumurta ikizi ikisi erkek dedi 22. Haftada ayrıntılı ultrason için Bi doçent gittik o da ikisi erkek oldugu için tek yumurta ikizi de olabiriz ancak doğunca kesin anlaşılır dedi bende iki ayrı kese iki ayrı plesenta ama dedim bazen tek yumurta ikizleri öyle olabiliyor dedi bende ilk defa ondan böyle Bi yorum duydum artık doğunca anlıycaz bakalım:)
Aynı şeyi bana da ayrıntılıda söyledi doktor aynı cinsiyet olduğu için.

Yaa maşallah allah analı babalı büyütsün cinsiyetleri ne bide kaçıncı hafta doğum yaptiniz
Teşekkur ederiz:)Amin inşallah.Bir kızımız bir oglumuz oldu.Asya Aras.34+5 te açılmam olduğu için acil doğuma alındim,oğlum beş gün kızım on gün kuvozde kaldı, normal kontrole gitmiştim sancim falan yoktu muayenede çıktı ortaya bir daha eve gelemedim zaten.

Teşekkur ederiz:)Amin inşallah.Bir kızımız bir oglumuz oldu.Asya Aras.34+5 te açılmam olduğu için acil doğuma alındim,oğlum beş gün kızım on gün kuvozde kaldı, normal kontrole gitmiştim sancim falan yoktu muayenede çıktı ortaya bir daha eve gelemedim zaten.
Masallah bende cok istiyorum biri kız biri erkek olsun sizn cıft yumurta ıkızlerı heralde

Back