• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Allahm herkese bu duyguyu yaşaysın inşallah. Ve hemen bir soru ile geliyorumm. Benek arabası araştırmasındaym ağırlaşmaya başladım bi an önce haletmek istyorum artık eksikleri. Baston yan yana düşünüyordum vazgeçtim apartman girişleri asansör mağazalar heryerde sıkıntı olacak gibi geldi. İki tane ayrı ayrı alaym dedm ee hep yanmda biri olmayabilir çünkü yanlızm eşim de her zaman yetişemez başka yardımcım yok. Prego nun ikiz arabası mantıklı gibi geldi hem oturakların yönü değişebiliyor tam yatma pozisyonu var arka arkaya birbirne yada sırt sırta olma imkanı var. Birde mima kobi diye bi araba ataştırdım altlı üstlü sanki alttaki bebek önünü göremicek sadece etrafını izleyebilcek gibi. Alanlar veya kullananlar nee göre aldınız memnunmusunz veya ne önerirsiniz. Az uzun oldu kusura bakmayın
Merhaba ben prego ıbıza olan modelden aldım henüz doğum yapmadım ama tanıtımda çok beğendik eşimle. İstendiğinde tek arabaya dönüşebiliyor birde kapandığındada tek araba kadar yer kaplıyor. Şimdilik çok beğendim. Umarım istediğiniz modeli bulursunuz.

Merhaba ben prego ıbıza olan modelden aldım henüz doğum yapmadım ama tanıtımda çok beğendik eşimle. İstendiğinde tek arabaya dönüşebiliyor birde kapandığındada tek araba kadar yer kaplıyor. Şimdilik çok beğendim. Umarım istediğiniz modeli bulursunuz.
Ya ne zormuş karar vermek. Bende prego ibiza ve mima kobi biraz yüksek fiyatlı mima ama kampanya denk gelirse tabi düşünüyorum. İkisi arasında gidip geliyorum.

Ya ne zormuş karar vermek. Bende prego ibiza ve mima kobi biraz yüksek fiyatlı mima ama kampanya denk gelirse tabi düşünüyorum. İkisi arasında gidip geliyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum en güzeli gidip bi mağaza ya bakmak her yönüyle anlamaları. Biz toker bebe den indirimden aldık. Ana kucakları dahil 2400 e aldık.toker bebe vs babymall in in irimlerni takip edenilirsiniz. Nacizane tavsiyem.

Esim cok araştırıyor bana gerek kalmıyor ben sadece fikirlerimi soluyorum oda buluyor bakıyor ama benim ıcmden prego markası gecikir o arabalara bayılıyorum bikere ona okadar para vericeme bebeklerine konseyde atsam gelecekleri ıcn kaldım arada

Sizi çok iyi anlıyorum en güzeli gidip bi mağaza ya bakmak her yönüyle anlamaları. Biz toker bebe den indirimden aldık. Ana kucakları dahil 2400 e aldık.toker bebe vs babymall in in irimlerni takip edenilirsiniz. Nacizane tavsiyem.
Teşekkür ederm doğru söylüyorsunuz iyice inceyerek yerinde bakmak en iyisi. Siz güzei indirim yakalamışsınız anakucaklarıyla birlikte. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah.

Esim cok araştırıyor bana gerek kalmıyor ben sadece fikirlerimi soluyorum oda buluyor bakıyor ama benim ıcmden prego markası gecikir o arabalara bayılıyorum bikere ona okadar para vericeme bebeklerine konseyde atsam gelecekleri ıcn kaldım arada
Araba çok önemli kucakta taşıyamayız ikisini sıradan bişey de almak istemyorum sarsılacaklar konforlu olmalı birde pratik olmalı tabii. Az para değil kolay kazanılmıyor ama neler ödeniyor diye de düşünmüyor değilim.

Araba çok önemli kucakta taşıyamayız ikisini sıradan bişey de almak istemyorum sarsılacaklar konforlu olmalı birde pratik olmalı tabii. Az para değil kolay kazanılmıyor ama neler ödeniyor diye de düşünmüyor değilim.
Sende cok haklısın valla iste diyordum ya insan arada kalıyor buyuk ihtimal tekli alırım cunku obur markaların ıkız arabaları hıc konforlu degil cok dandik duruyor iyisinden alırız artık ıkıtane

Sende cok haklısın valla iste diyordum ya insan arada kalıyor buyuk ihtimal tekli alırım cunku obur markaların ıkız arabaları hıc konforlu degil cok dandik duruyor iyisinden alırız artık ıkıtane
Ayrı ayrı alıp birleştirme aparatıyla birleşen güzel sağlam arabalar var. Onlarıda araştırabilirsiniz ayrı ayrı düşünüyorsanız ben tek düşündüğüm için eledim onu çünkü yardımcım olmayacak ayrı kullanabilmem.

Ayrı ayrı alıp birleştirme aparatıyla birleşen güzel sağlam arabalar var. Onlarıda araştırabilirsiniz ayrı ayrı düşünüyorsanız ben tek düşündüğüm için eledim onu çünkü yardımcım olmayacak ayrı kullanabilmem.
Kaynanam var onunla oturuyoruz yardımcı olur bıde bisey sorucam sız ikili test falan yaptırdınızmı nasıl yapılıyor o testler bebeklerımıze zararı olurmu

Kaynanam var onunla oturuyoruz yardımcı olur bıde bisey sorucam sız ikili test falan yaptırdınızmı nasıl yapılıyor o testler bebeklerımıze zararı olurmu
Yardımcınız varsa çok iyi. Evet ikili test yaptırdım kan alındı ve ultrasyonla ense kalınlığı bakıldı.geçen haftada detaylı organ taraması yapıldı kemik gelişimine baktılar.zararı olacak bişey yapılmıyor kan ve ultrasyon sadece

Yardımcınız varsa çok iyi. Evet ikili test yaptırdım kan alındı ve ultrasyonla ense kalınlığı bakıldı.geçen haftada detaylı organ taraması yapıldı kemik gelişimine baktılar.
İnternete bu testler bıde degsık bisey ler vardı orda bebegın plesantasından suyundan ornek alındını yazmışlar cok korktum sizn bilginiz vardır buyuk bebekleriniz daha bılgılısınızdır

İnternete bu testler bıde degsık bisey ler vardı orda bebegın plesantasından suyundan ornek alındını yazmışlar cok korktum sizn bilginiz vardır buyuk bebekleriniz daha bılgılısınızdır
Yok yok kesinlikle öyle bi işlem yapılmadı bana. Bende sizin gibi korkmuştum plasentadan sıvı alınacak diye doktoruma sordum kan ve ultrasyon sadece dedi. Sonra yaptırdım. Öyle tehlikeli işlem yapılmadı şimdiye kadar. Doktorunuza danışabilirsiniz sizde yaptırmadan.

Yok yok kesinlikle öyle bi işlem yapılmadı bana. Bende sizin gibi korkmuştum plasentadan sıvı alınacak diye doktoruma sordum kan ve ultrasyon sadece dedi. Sonra yaptırdım. Öyle tehlikeli işlem yapılmadı şimdiye kadar. Doktorunuza danışabilirsiniz sizde yaptırmadan.
Sagol un sizinde ugrastırdım herkese iyi geceler

Arkadaşlar herkesin anneler günü kutlu olsun bende artık son demlerdeyim yoğun korku ve stres yaşıyorum ağlamaklı Allah cümlemizin yardımcısı olsun @Emotionn35 oğlanlar nasıl haberdar et bizi Dta82 Dta82 canım aynı duyguları yaşıyoruz inşallah tez vakitte kurtulalım
Amin phuket79 phuket79 aklımdan geçiyordun bugünü de atlattık şükür diye yazını okudum vallahi. Mayısı çıkartabilelim diye dua ediyorum gözyaşı desen oooo sebepli sebepsiz hele Doğum stresi olmayan uykularımı da kaçırıyor, anlaşmamızı unutma duyabileceğimiz kadar duracağız nasıl diye sorma ben de hiç bilmiyorum

Back