• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

kızlar allah korusun ama hepimizin erken doğum ve kuvez riski var malum.
görümcemin de erken doğumu olmuştu ve kuvezde kalmıştı bebk. istanbuldaki en lüks hastanede oldu doğumu o zaman ona dediler ki bebeğin anne kokusuna ihtiyacı var bir mendil ya da tülbeti koynunuzda bekletin kuveze bebeğin yanına koyalım diye.
ben şimdi cuski diye bi uyku arkadaşı aldım üç dört gün geceliğimin içine koyup uyuyacağım ama almaya gerek de yokmuş basit bir şey. mendil ya da tülbet de kullanılabilir. önemli olan annenin kokusu iyice sinsin.
belki yapmak isteyen olur diye düşündüm. hastane çantasına koyulabilir.
Canim yaaa :) senin de bitti sayilir insaallah saglikla kavusursunuz

Canım ihmal etme bende de haşimato var ilaç kullanıyorum şekere git endokrine yolun basindasin insülin başlamadan diyetle halledebilirsin belki bende insülin baslandi çok moralim bozuk bebeklerde Hipoglisemi gelisecegi için en az 3 gun kuvezde kalacaklar doğumdan sonra ihmal etme git

merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.
ilaç yüzünden oldu demişsiniz ne ilacından dolayı boyle bir rahatsızlık oldu acaba?

merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.
ilaç yüzünden oldu demişsiniz ne ilacından dolayı boyle bir rahatsızlık oldu acaba?
canım pruluton depot iğne yüzünden bu iğne yapılırken şeker de kontrol edilmeliymiş herkesde olabilecek bişey degil bunu kabul ediyorum doktorda kabul ediyor ama bu iğne yapılırken düzenli aralılarla kan şekeri de ölçülmeliymiş malesef çok az hastada oluyormuş oda bende oldu malesef

Ben haftada bir prolutan depot igne oluyorum 22. Haftada şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı şimdiye kadarki açlık şekeri tahlillerimde de 85 falan çıktı acaba bir daha mi şeker yüklemesi yaptırmalıyım. Ben şeker çıkmadı diye rahat rahat herşeyi yiyordum. Aslında kiloda aldım yani hemde çok o_O

canım cıkmadıysa sorun yok ama sık aralıklarla aclık kan şekerini ölçtür sevindim senin adına canım

Pruloton depot mu şekerini yükseltmiş canım bende agrım oldukça vurduruyorum onu doktorum öle demişti ama şekeri etkilediğini duymamıştım çok geçmiş olsun kısa sürede toparlarsın normale döner değerlerin inş.
inşallah canım bende başıma gelmeden önce bilmiyordum canım ama lütfen ara ara şekerini ölçtür canım

kızlar doktorumu değiştirme kararı aldım hacettepede bir hoca buldum ama doğum konusunda kararsızım eşim doguma girebiliyor mu eşim refakatcı kalabiliyor mu tek kişilik odada kalabiliyormuyuz daha önce doğum yapan olduysa yazabilir mi

Kızlar ikiz emzirme yastığı kullanan veya kullanmayı düşünen varmı ikisini aynı anda beslemek istiyorum instagramda yapan birini buldum ama kullanışlı olurum kestiremiyorum sizin fikriniz nedir?

E Emotionn35 nasılsın 2 hafta geçti galiba dimi oğlanlar eli kulağında çıkar heralde
Tam 10 gün oldu...dr bir ay demişti inşallah daha fazla uzamaz...birinde beslenememe durumu olmuş sütü kesmişler ilaç tedavisi veriyorlar:( moraller sıfır anlayacağın...böyle olmamalıydı:(Allah’a emanet artık dua edin yavrularıma:(sen nasılsın maşallah sizler ilerliyorsunuz çok dikkat edin

Tam 10 gün oldu...dr bir ay demişti inşallah daha fazla uzamaz...birinde beslenememe durumu olmuş sütü kesmişler ilaç tedavisi veriyorlar:KK43: moraller sıfır anlayacağın...böyle olmamalıydı:KK43:Allah’a emanet artık dua edin yavrularıma:KK43:sen nasılsın maşallah sizler ilerliyorsunuz çok dikkat edin
İyi olacaklar Allah'ın izniyle inşallah, çok zor bir sınavdan geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun, sonu güzel olsun, dualarımız sizinle. Büyüyecekler kavuşacaksınız sabrın sonu selamet canım. Allah şifa versin, sağlık versin yawrularına.

İyi olacaklar Allah'ın izniyle inşallah, çok zor bir sınavdan geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun, sonu güzel olsun, dualarımız sizinle. Büyüyecekler kavuşacaksınız sabrın sonu selamet canım. Allah şifa versin, sağlık versin yawrularına.
Aynen öyle arkadaşım Allah’ın takdiri...amin inşallahh nerede varsa sizlerden de allah razı olsun...çok zor:(

Tam 10 gün oldu...dr bir ay demişti inşallah daha fazla uzamaz...birinde beslenememe durumu olmuş sütü kesmişler ilaç tedavisi veriyorlar:KK43: moraller sıfır anlayacağın...böyle olmamalıydı:KK43:Allah’a emanet artık dua edin yavrularıma:KK43:sen nasılsın maşallah sizler ilerliyorsunuz çok dikkat edin
Ah canım allahım sağlık sıhhatle evine getirmeyi nasip etsin üzme kendini bu zamana kadar allaha emanetti yavruların bundan sonra da onlar allaha emanet inşallah hiç birşey olmayacak

Merhaba arkadaslar ya ben haftada 1 kilo aliyorum nerdeyse 26. haftadayiz 12 kilo almisim bile 57 ile baslamistim zaten ne yapacagm bilmiyorum siz nasil kontrol ediyorsunuz? :(

Canım insaallah sağlıkla cikarlar. Güç olmasin da geç olsun. Sonrasi guzel olsun insaallah

Back