• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaslar ya ben haftada 1 kilo aliyorum nerdeyse 26. haftadayiz 12 kilo almisim bile 57 ile baslamistim zaten ne yapacagm bilmiyorum siz nasil kontrol ediyorsunuz? :KK43:
Bende aynı durumdayım 24 haftada 10 kilo aldım bende ilk 4 ay hiç almamıştım şimdi nasıl bukadar hızlı alıyorum anlayamıyorum bende inş. Bebeklerini sağlıkla doğar da veririz sonra

Bende aynı durumdayım 24 haftada 10 kilo aldım bende ilk 4 ay hiç almamıştım şimdi nasıl bukadar hızlı alıyorum anlayamıyorum bende inş. Bebeklerini sağlıkla doğar da veririz sonra
Aynen ben de ilk aylar hic almadim belki toplamda 1 kilo almisimdir. 15. Haftadan sonra surekli aliyorum. Evden cikamiyorum rapor aldim o da mi etkiliyor anlamıyorum ama boyle giderse zor olacak. Zaten göbegim kocaman oldu bile hareket edemeyecegim diye korkuyorum. Evet tabi bebekler saglik olsun da kilo gecicidir insaallah :(

Tam 10 gün oldu...dr bir ay demişti inşallah daha fazla uzamaz...birinde beslenememe durumu olmuş sütü kesmişler ilaç tedavisi veriyorlar:KK43: moraller sıfır anlayacağın...böyle olmamalıydı:KK43:Allah’a emanet artık dua edin yavrularıma:KK43:sen nasılsın maşallah sizler ilerliyorsunuz çok dikkat edin
Evelallah hiçbişey olmaz çok güçlü oluyorlar biliyosun en tehlikeli zamanı geçtin beyin gelişimi tamamlandı 2 kiloya hızla yaklaşıyorlardır kucana alıcan zamanlar yakın arkadaşım biraz daha sabır demekki

Dta82 Dta82 sen nasılsın benim bebeklerden biri diğerinden hayli hareketsiz oğlanın eli ayağı karnımdan çıkıcak diğeri hiç oralı diil korkutuyor beni acaba yerleşim yerlerimi farklı minyon demişti kıza ama ay ne biliyim artık ya

Dta82 Dta82 sen nasılsın benim bebeklerden biri diğerinden hayli hareketsiz oğlanın eli ayağı karnımdan çıkıcak diğeri hiç oralı diil korkutuyor beni acaba yerleşim yerlerimi farklı minyon demişti kıza ama ay ne biliyim artık ya
Benimde öyle soldaki aksama kadar tekme tokat, sağdakinde tık yok ama hep gelişimleri normal hatta kiloları bile aynıydı bu kontrolde.

Aynen ben de ilk aylar hic almadim belki toplamda 1 kilo almisimdir. 15. Haftadan sonra surekli aliyorum. Evden cikamiyorum rapor aldim o da mi etkiliyor anlamıyorum ama boyle giderse zor olacak. Zaten göbegim kocaman oldu bile hareket edemeyecegim diye korkuyorum. Evet tabi bebekler saglik olsun da kilo gecicidir insaallah :KK43:
Evet canım bende hep evdeyim hareketsizlikten oluyor bence tek gebeler bu haftalarda yürüyüş yapıyorlar ama bizim yatmamış lazım herşey bebişler için çok kilodan şekerimiz yükselmesinde ben şimdi endokrin doktorundayım o herşey normal derse inş kiloyu takmıycam sende öle yap bence canım

Birebir aynı benimde, oğlan karnımdan çıkacak kızın hareketi yokmuş denecek kadar az, Allahtan pazartesi kontrol vardı sordum kız daha içerde hareket ediyor ama içerde olduğu için Sen hissetmiyorsun dedi de rahatladım, ve daha minyon benimde öyle. Nst başladı bana sancı hiç çıkmadı kalp atışları ikisinin de duydum rahatladım ama kızı bulmak için 3 Tane hemşire uğraştı yarım saat sonra buldular nabzı arkada olduğu için, seninde öyledir mutlaka. Dışında bende zor hareket ediyorum Zaten böyle işte. Her an bekliye bekliye geçiyor günler.

Birebir aynı benimde, oğlan karnımdan çıkacak kızın hareketi yokmuş denecek kadar az, Allahtan pazartesi kontrol vardı sordum kız daha içerde hareket ediyor ama içerde olduğu için Sen hissetmiyorsun dedi de rahatladım, ve daha minyon benimde öyle. Nst başladı bana sancı hiç çıkmadı kalp atışları ikisinin de duydum rahatladım ama kızı bulmak için 3 Tane hemşire uğraştı yarım saat sonra buldular nabzı arkada olduğu için, seninde öyledir mutlaka. Dışında bende zor hareket ediyorum Zaten böyle işte. Her an bekliye bekliye geçiyor günler.
Rahatlattın saol benimde sancım yoktu en son bu hafta korkudan gidemiyorum kötü bişey der diye strese girdim gelicek hafta daha da bekleyişle geçicek kurbanlık kuzu gibi hissediyorum çok duygusallaştım havada etkiliyo heralde çıkıp dolaşamıyorum artık zaten araba da kullanmıyorum direksiyonu kıvırtamıyorum :)))

Rahatlattın saol benimde sancım yoktu en son bu hafta korkudan gidemiyorum kötü bişey der diye strese girdim gelicek hafta daha da bekleyişle geçicek kurbanlık kuzu gibi hissediyorum çok duygusallaştım havada etkiliyo heralde çıkıp dolaşamıyorum artık zaten araba da kullanmıyorum direksiyonu kıvırtamıyorum :)))
Yok yok kötü bişey Allah'ın izniyle, bende çok duygusalım ve çok ağırım, evden dışarı çıkmıyorum, aman sende Doğuma da arabayla kendin gitmeyi istiyorsun herhalde?:))) aman dikkat et kendine. mükemmel tespit kurbanlık kuzu gibi bekliyoruz valla, geçirdiğimiz her güne bin şükür.

Evet canım bende hep evdeyim hareketsizlikten oluyor bence tek gebeler bu haftalarda yürüyüş yapıyorlar ama bizim yatmamış lazım herşey bebişler için çok kilodan şekerimiz yükselmesinde ben şimdi endokrin doktorundayım o herşey normal derse inş kiloyu takmıycam sende öle yap bence canım
Şeker önemli degil mi? Ben de hic ölçtürmedim. Bir sorayim bu hafta. Sen de sonucunu soyle canim merak ederim. insaallah bir sey cikmaz da rahatlarsin

Şeker önemli degil mi? Ben de hic ölçtürmedim. Bir sorayim bu hafta. Sen de sonucunu soyle canim merak ederim. insaallah bir sey cikmaz da rahatlarsin
Sonuçlarım normal çıktı çok şukür canım ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum onun için endokrin doktoru açlık ve tokluk şekerine baktı normal çıktı şeker yüklemesi gerek yok dedi ama çok kilo almışsın böle olmaz Bi diyetisyene git günluk 2200 kaloriyi geçme dedi ben hiç ekmek hamur işi yemiyorum söyledim doktorda proteinde kilo yapar dedi onu yemezsek bebekler nasıl gelişecek Bilmiyorum ki napıcam canım sıkıldı biraz:(

Sonuçlarım normal çıktı çok şukür canım ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum onun için endokrin doktoru açlık ve tokluk şekerine baktı normal çıktı şeker yüklemesi gerek yok dedi ama çok kilo almışsın böle olmaz Bi diyetisyene git günluk 2200 kaloriyi geçme dedi ben hiç ekmek hamur işi yemiyorum söyledim doktorda proteinde kilo yapar dedi onu yemezsek bebekler nasıl gelişecek Bilmiyorum ki napıcam canım sıkıldı biraz:KK43:
Iyi canim cikmamasi guzel olmus sevindim :) aynen nasil gelisecekler onu da kisitlayinca. Illa diyetisyene gidilecek ama onlar da cok modamod oluyor insan zorunlu olunca bir seylere de itici geliyor

25+2 deyiz bugün gittik kontrole bebekler 27 haftada görünüyor biri 1020 diğeri 1050 olmuş ^^ çok sevindik. Kafa kafayada vermişler çok şükür herşeyleri iyi gidiyor inşallah böyle devam eder 3 hafta daha mutluyuz bakalım diğer kontrole Allah kerim :)

Bende dün gittim. Suları, rahim ağzı iyi dedi. 3 haftaya sonraya çağırdı. 31+2 de kiloları 1500 çıktı. Biraz ufaklar ama doktor olabilir dedi, o yüzden takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil. Bende toplamda 6 kilo aldım son 2 aydır hiç değişmedi kilom ama doktor daha iyi almaman diyor, ama insanlar aa hiç ikiz gibi durmuyosun diyip sinirimi bozuyorlar biraz. Her gittiğimde itibayla takılacak bir şey buluyorum :)

26+5 im göbek deliğinin üst kısmi ayağa kalkınca sertleşiyor.Oturunca yada yatınca yumusuyor.Sizce normalmi sertleşme mi yoksa bebekmi nasıl anlarım

26+5 im göbek deliğinin üst kısmi ayağa kalkınca sertleşiyor.Oturunca yada yatınca yumusuyor.Sizce normalmi sertleşme mi yoksa bebekmi nasıl anlarım
Aynı şeyleri bende yaşıyorum karnımın bir tarafı yamuluyo bazen bende korkuyorum kasılmamı die ama inş. Normaldir daha erken çünkü

Bende dün gittim. Suları, rahim ağzı iyi dedi. 3 haftaya sonraya çağırdı. 31+2 de kiloları 1500 çıktı. Biraz ufaklar ama doktor olabilir dedi, o yüzden takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil. Bende toplamda 6 kilo aldım son 2 aydır hiç değişmedi kilom ama doktor daha iyi almaman diyor, ama insanlar aa hiç ikiz gibi durmuyosun diyip sinirimi bozuyorlar biraz. Her gittiğimde itibayla takılacak bir şey buluyorum :)
Ayy ne mutlu size kilo cok kotu bir seymis :( diyet mi yapiyorsunuz? Ben sekerli seylerden taviz veremiyorum

Back