• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhabalar 10 gun once 33+1 ikizlerimi acil dogurdum. Sancimi durduramadilar malesef. Ikizlerim kuvezde oksijeni kestiler dunde emzirdim. Yeni dogum kilosuna ulastilar 1950 2150 oldular. Ne xaman cikacaklarini soylemiyorlar. Yarin konusacaz doktorla. Beklemek cok zor
Allah kavuştursun inşallah . Masallah 2 kilolar . Doğum duydukça kendimi yerine koyuyorum . Allah yardımcınız olsun

Kızlar merhaba bizde bugün 29 haftalık olduk :) iğne batmaları ve arada çatı ağrısı hariç sıkıntı Yok gibi. Ama artık uyuyamıyorum sağa sola dönerken kötü oluyorum yan kemiklerim ağrı yapıyor. Onun haricinde sıkıntım Yok şükür . Sezeryan olan arkadaşlar kaç gün hastanede yattınız ? Bende bebeklerin esyalarını aldım ama daha yıkamadım vlla son dakika golü atarlarsa yandım :)

Kızlar merhaba bizde bugün 29 haftalık olduk :) iğne batmaları ve arada çatı ağrısı hariç sıkıntı Yok gibi. Ama artık uyuyamıyorum sağa sola dönerken kötü oluyorum yan kemiklerim ağrı yapıyor. Onun haricinde sıkıntım Yok şükür . Sezeryan olan arkadaşlar kaç gün hastanede yattınız ? Bende bebeklerin esyalarını aldım ama daha yıkamadım vlla son dakika golü atarlarsa yandım :)
Ben 1 gece kaldım bence artık çantanızı hazırlayın...benden sonra doğrusu korktum herşey olabiliyor

Ben 1 gece kaldım bence artık çantanızı hazırlayın...benden sonra doğrusu korktum herşey olabiliyor
Bir gece çok kısa değil mi hep en az iki gece diye duyuyordum sen kısa kalmışsın.

Bu arada dünden beri bu yalancı kasılma dedikleri bende de olmaya başladı karnım kasılıyor e sertleşiyor normal midir bilmiyorum. Doktor nstde bir sey çıkmadı diye önemsemedi.

Bir gece çok kısa değil mi hep en az iki gece diye duyuyordum sen kısa kalmışsın.

Bu arada dünden beri bu yalancı kasılma dedikleri bende de olmaya başladı karnım kasılıyor e sertleşiyor normal midir bilmiyorum. Doktor nstde bir sey çıkmadı diye önemsemedi.
Normal cnm sürelerine dikkat et sadece. Bir düzeni olmasın.

Ben 17 haftalık çift yumurtalara hamileyim çatı agrım var yürürken zorlaniyorum yatarken bacaklarim değerse birbirine agriyo normal mi sizce erken deilmi yürürken 9 aylık digurcsk kadın gibiyim doktorum parol ic dinlen dedi beni pek önemsemedi sizdede bu ağrılar varmi acaba

Ben 17 haftalık çift yumurtalara hamileyim çatı agrım var yürürken zorlaniyorum yatarken bacaklarim değerse birbirine agriyo normal mi sizce erken deilmi yürürken 9 aylık digurcsk kadın gibiyim doktorum parol ic dinlen dedi beni pek önemsemedi sizdede bu ağrılar varmi acaba
Hekesin bünyesi acı eşiği farklı oluyor en iyisini doktorun bilir tabi. Benim o haftalarda bir ağrım yoktu.

O ağrılar bende de vardı . Hatta şimdiden böyleyse sonraki haftalar yandım diyordum ama 20. Haftadan sonra geçti . Sanıyorum ki bebekler yukarı çıkınca aşağıda baskı azaldı . Şuan ağrım falan yok

Valla izmir de özel hastaneler hep 1 gece yatırıyor...o sertleşmeler anlık ise sorun olmuyor...çok uzun sürmesin yeter

Yüksek derecede dirençli enfeksiyon vardı canım rahmi açmış doğumu başlatmış. Biz son ana kadar farketmedik hatta idrar testi vs yaptım hiçbirinde çıkmadı. Bir hafta engelledik en ağır antibiyotikler kullanıldı artık benim hayatım riske girdi doktor alacağız dedi. Ben hayır dedim. Almasınlar diye ağrım var demedim 6gun doğum sancısı çektim kimseye belli etmedim . Allah şahit kendi canımdan geçtim onlardan gecmedim. Baktılar anneleri onlari bırakmıyor ölecek,bebeklerim feda ettiler kendilerini. NormoN doğum ile doğdular zaten cokkucuklerdi çok zor olmadi

geçen sene bende aynı şekilde 20 haftalık ikiz erkek bebeklerimi ağır enfeksiyon ile kaybettim benimde hayatım tehlikeye girdi 1 hafta hastanede yattım kurtaramadılar ikisini birden kaybettim çok üzücü insanin ici yanıyor.Rabbim bir daha yaşarmasın insallah.

Kızlar allah korusun bebekleri kaybetmeden önce bu enfeksiyonu anlamak mümkün değil mı bunun için ne yapmak lazım

geçen sene bende aynı şekilde 20 haftalık ikiz erkek bebeklerimi ağır enfeksiyon ile kaybettim benimde hayatım tehlikeye girdi 1 hafta hastanede yattım kurtaramadılar ikisini birden kaybettim çok üzücü insanin ici yanıyor.Rabbim bir daha yaşarmasın insallah.
Ayy aynen canım CRP 200 e dayandı ve direncliydi kullanılacak en ağır ilaçları antibiyotik kullandılar düşmüyordu yükseliyordu. Sen tekrar hamile kaldin mı?? Eylül 25 de doğum yaptım 6 ay bekledik geçen ay klomen kullandim ama ise yaramadi hiç yumurta yoktu. Halbuki ikizlere onunla hamile kalmıştım. Bu ay yine kullanıyorum haftaya kontrol .var . Pcos var üzüntüyle daha da arttı sanırım doktor ilerlemiş dedi

kızlar allah korusun ama hepimizin erken doğum ve kuvez riski var malum.
görümcemin de erken doğumu olmuştu ve kuvezde kalmıştı bebk. istanbuldaki en lüks hastanede oldu doğumu o zaman ona dediler ki bebeğin anne kokusuna ihtiyacı var bir mendil ya da tülbeti koynunuzda bekletin kuveze bebeğin yanına koyalım diye.
ben şimdi cuski diye bi uyku arkadaşı aldım üç dört gün geceliğimin içine koyup uyuyacağım ama almaya gerek de yokmuş basit bir şey. mendil ya da tülbet de kullanılabilir. önemli olan annenin kokusu iyice sinsin.
belki yapmak isteyen olur diye düşündüm. hastane çantasına koyulabilir.

görümcemin de erken doğumu olmuştu ve kuvezde kalmıştı bebk. istanbuldaki en lüks hastanede oldu doğumu o zaman ona dediler ki bebeğin anne kokusuna ihtiyacı var bir mendil ya da tülbeti koynunuzda bekletin kuveze bebeğin yanına koyalım diye.
ben şimdi cuski diye bi uyku arkadaşı aldım üç dört gün geceliğimin içine koyup uyuyacağım ama almaya gerek de yokmuş basit bir şey. mendil ya da tülbet de kullanılabilir. önemli olan annenin kokusu iyice sinsin.
Ne kadar duygusal yaa canlarimmmm

Hayallah ya neler düşünmüşsün ağlattın benide

Bebeklerin yanindan geliyorum ☺ cok sukur yarin servise cikiyorlar bende yanlarinda kalacagim emzirip bakimlariyla ilgilenecekmisim☺☺ cok mutluyum yarini iple çekiyorum insallah kisa zamanda eve goturmekte nasip olur[/QUOTE
Gözünüz aydın inşallah evinizede getirmek nasip olur

Back