• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhabalar 10 gun once 33+1 ikizlerimi acil dogurdum. Sancimi durduramadilar malesef. Ikizlerim kuvezde oksijeni kestiler dunde emzirdim. Yeni dogum kilosuna ulastilar 1950 2150 oldular. Ne xaman cikacaklarini soylemiyorlar. Yarin konusacaz doktorla. Beklemek cok zor
Allah yawrularına sağlık versin, maşallah büyüyorlar. Allah kavuştursun hayırlısıyla onlar için en uygun zamanda inşallah.

selam bende 25+2 oldum vajinada iğne batması ve zonklama gibi bir his oluyor ama ani sürüyor geciyor,sizce normalmi bu haftalarda?

Cok tesekkurler alinti yapamiyorum. Nst ye girdim sancim cikti ama ben hissetmiyordum universiteye sevk ettiler gece uni ye gittigimizde sancim cikmadi her ihtimale karsi sabaha kadar kaldim. Sabah nst de tekrar sanci cikinca yatisim yapildi. Turuncu hap serum verdiler surekli. Gece olunca bende hissetmeye basladim agrilari sabaha onceden sezeryanli oldugum icin doguma alacaklarini soylediler. Riske atmadilar bi anda ameliyathanede buldum kendimi. Duzenli kontrollerinize gidin ihmal etmeyin

Insallah tesekkur ederim. Simdi hamileyken sikayet ettigime o kadar pismanim ki keske dursalardi karnimda. Kuvezde birakipgelmek mahvediyor
Yapma ya bende tam o ruh hali içindeyim çıksalar artık diyorum bide oğlum var çünkü eğilemiyorum doğrulamıyorum ama Sağlıklı oldunlarda elbet doya doya öpüp emzirririsin en önemlisi o Allah dirayetini kuvvetini artırsın

Yapma ya bende tam o ruh hali içindeyim çıksalar artık diyorum bide oğlum var çünkü eğilemiyorum doğrulamıyorum ama Sağlıklı oldunlarda elbet doya doya öpüp emzirririsin en önemlisi o Allah dirayetini kuvvetini artırsın
benimde bir oglum var. Islerimi yapamiyordum cok agirlasmistim. Simdi hafifledim. 8 ayin yorgunlugu var resmen. Ama yinede karnimda olsalardi tekmeleri yetiyordu simdi hafif ama yarimim aklim onlarda surekli aglayasim var allah yardim etsin

Bugün fazla fazla oynadılar dünün acısını çıkardılar :) bi günleri bi günlerini tutmuyor sanırım ^^
Oh negüzel onlar iyi olsun bizede hareketleriyle hisseddirsinler hep aynen canım Bi günleri Bi günlerini tutmuyor bu süreç sağlıkla geçsin evlatlarımızı kucağımıza alalım sağlıkla inş.

Evet canım bizde öyle diyoruz iyiki çıktı ama pruluton depot igne vurulan anneler lütfen şekerlerine baktirsin herkeste olacak diye bişey yok ama tedbirlerini alsinlar diye yazdim ben üzüldüm baskalari uzulmesin
Ben haftada bir prolutan depot igne oluyorum 22. Haftada şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı şimdiye kadarki açlık şekeri tahlillerimde de 85 falan çıktı acaba bir daha mi şeker yüklemesi yaptırmalıyım. Ben şeker çıkmadı diye rahat rahat herşeyi yiyordum. Aslında kiloda aldım yani hemde çok o_O

Dta82 Dta82 dındındındırın senle ben kaldık son haftalara yakın heycan stres bi taraftan bebeklerle napıcam korkusu bu haftayı da atlatıyım Allahım
Dırın dırın ki ne dındındırındın Yusuf yusufum öyle böyle değil, her an doğuracak gibiyim aha geliyorlar gelmeyin diyorum, gel senle bi anlaşma yapalım geç doğuralım lütfeeeennn

Cok tesekkurler alinti yapamiyorum. Nst ye girdim sancim cikti ama ben hissetmiyordum universiteye sevk ettiler gece uni ye gittigimizde sancim cikmadi her ihtimale karsi sabaha kadar kaldim. Sabah nst de tekrar sanci cikinca yatisim yapildi. Turuncu hap serum verdiler surekli. Gece olunca bende hissetmeye basladim agrilari sabaha onceden sezeryanli oldugum icin doguma alacaklarini soylediler. Riske atmadilar bi anda ameliyathanede buldum kendimi. Duzenli kontrollerinize gidin ihmal etmeyin
Hayirli olsun tatlim. Simdi nasilsiniz?

Back