- 29 Eylül 2014
- 226
- 134
- 103
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.221
Rabbim tez vakitte kavusmanizi nasip etsinKızlarrr hepinizi etiketleyemiyorum ama her birinize ayrı ayrı çok tşk ederim çok moral oldunuz çok zor böyle odada yalnız çok dikkat edin ayakta kalmayın fazla cidden ikiz gebelik zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hiç birşeyim yoktu o kadar iyiydim ki şaşırtıcı hiç bir ilaç kullanmadım hiç bir riskim yoktu ciğer geliştirici bile olmadım iki gün önce kontrolüm vardı drum süper 38 kadar beklemek istiyorum dedi..bu sabah 5:50 gibi alt ıslaklığı ile yataktan fırladım suyum gelmişti apar topar geldik ve su hala geliyordu dr almamız lazım dedi bence ben çok geziyordum ondan oldu siz benim düştüğüm hataya düşmeyin iyiyim deyip hafife almayın derim inşallah bebeklerim sağlıkla kucağıma alırım çok tşk ederim herkeseRabbim tez vakitte kavusmanizi nasip etsin. Şu gelmesinin öncesinde hiç kasılma,toplanma yada ters bir durum var miydi? Progestan,adalat vs. Kullanıyor muydunuz? Yani çok sasirdim hiç şikayetiniz yoktu gibi. Neye göre ne oluyor kafam karıştı bu hamilelikte.
İnşallah sende iyi olursun yavrularınada bir an önce kavuşursunHiç birşeyim yoktu o kadar iyiydim ki şaşırtıcı hiç bir ilaç kullanmadım hiç bir riskim yoktu ciğer geliştirici bile olmadım iki gün önce kontrolüm vardı drum süper 38 kadar beklemek istiyorum dedi..bu sabah 5:50 gibi alt ıslaklığı ile yataktan fırladım suyum gelmişti apar topar geldik ve su hala geliyordu dr almamız lazım dedi bence ben çok geziyordum ondan oldu siz benim düştüğüm hataya düşmeyin iyiyim deyip hafife almayın derim inşallah bebeklerim sağlıkla kucağıma alırım çok tşk ederim herkese
Hiç sebebi kendinde arama emotionn hepimiz geziyoruz gelecekleri varmış bızdıklarının ama çok şaşırdım riskli haftayı atlatmıştın zaten evelallah bişey olmaz kucana alıcan tabiki hepsi geçicek pamuk gibi büyütürsün oğluşlarınıHiç birşeyim yoktu o kadar iyiydim ki şaşırtıcı hiç bir ilaç kullanmadım hiç bir riskim yoktu ciğer geliştirici bile olmadım iki gün önce kontrolüm vardı drum süper 38 kadar beklemek istiyorum dedi..bu sabah 5:50 gibi alt ıslaklığı ile yataktan fırladım suyum gelmişti apar topar geldik ve su hala geliyordu dr almamız lazım dedi bence ben çok geziyordum ondan oldu siz benim düştüğüm hataya düşmeyin iyiyim deyip hafife almayın derim inşallah bebeklerim sağlıkla kucağıma alırım çok tşk ederim herkese
Yürüyerek çıkıyorsan yanlış yapıyorsun CNN özellikle merdiven yokuş eğilip kalkmak cidden sıkıntı akşam oğlumun arkadaşının dışarıda doğum günü oldu üzülmesin diye gittik belki o da etkiledi bilemedim tabi olacağı varmış öyle yazılmışİnşallah sende iyi olursun yavrularınada bir an önce kavuşursun
Çok geziyordum diyorsun ya mesela bende sıkılıyorum evde kv dem 5 kat üstümde oturuyor genelde hergün çıkıyorum ona yanlış mı yapıyorum aceba
Canım çok dikkat et sende cidden ben çok abartmıştım hergün orda burda biraz nazara da geldik inanırım ben hiç karnın yok ikiz mi yok kg almadın sürekli süslen püslen gez al sana işte kaşındım inşallah bebeklerim çok çabuk toparlar biran önce kavuşuruzHiç sebebi kendinde arama emotionn hepimiz geziyoruz gelecekleri varmış bızdıklarının ama çok şaşırdım riskli haftayı atlatmıştın zaten evelallah bişey olmaz kucana alıcan tabiki hepsi geçicek pamuk gibi büyütürsün oğluşlarını
Bende aynıydım işte çok güvendim kendime sıkın biraz dişinizi böyle hastane odasında bebeklerin olmadan çok zormuş allah kimseye yaşatmasın allahtan büyük oğlum yanımda o bana çok büyük moral destekİnşallah tez vakitte kavuşursunuz. Ben de annemdeyim onunla cebellesiyordum gezucem canım sıkılıyor diye o da araba kullanmami istemiyordu. Artik kafa tutmam otururum evde. Bir de 3 yaşındaki oglum sürekli disari çıkmak istiyor. Onu bile cikarmiyim bari.
Millet gözüyle doğurtur valla haklısın aman geçti bitti sıkıntısız sorunsuz atlatın bu zamanları inşallah bunada bin şükür haftaları güzelCanım çok dikkat et sende cidden ben çok abartmıştım hergün orda burda biraz nazara da geldik inanırım ben hiç karnın yok ikiz mi yok kg almadın sürekli süslen püslen gez al sana işte kaşındım inşallah bebeklerim çok çabuk toparlar biran önce kavuşuruz
Canım ben başından beri veriyorum emmedikleri için yetip yetmediğini bilmiyorum sağdığımda en fazla 2.3 öğün anca yetiyor. Hastanede aptamil başlanmıştı devam ediyordum.ben bebelac istedim hem uygun fiyat aptalime görede şeker oranı daha az diye eşimde eczaneden evolvia almış önerdiler diye ama çok pahalı onu yetiştirememTombuldut PembeHelvam Geleceksin biliyorum kızlar mama takviyesi yapıyor musunuz,benim bicirlara artık süt yetiştiremiyorum ben,mama aldırdım bugün en azından geceleri vereyim ki bende gece süt üretebileyim diyorum ya.
Anladım canım ben bu gece baslayacagim Bebelac Gold aldık bakalım tadını beğenecek mi en azından gogsum dolar sabaha kadar gündüz de süt veririm diyorum sağmak işkence resmenCanım be
Canım ben başından beri veriyorum emmedikleri için yetip yetmediğini bilmiyorum sağdığımda en fazla 2.3 öğün anca yetiyor. Hastanede aptamil başlanmıştı devam ediyordum.ben bebelac istedim hem uygun fiyat aptalime görede şeker oranı daha az diye eşimde eczaneden evolvia almış önerdiler diye ama çok pahalı onu yetiştiremem
Kaynatıp soğumus suya mi yapıyorsun canım nasıl sürekli suyun hazır oluyorCanım be
Canım ben başından beri veriyorum emmedikleri için yetip yetmediğini bilmiyorum sağdığımda en fazla 2.3 öğün anca yetiyor. Hastanede aptamil başlanmıştı devam ediyordum.ben bebelac istedim hem uygun fiyat aptalime görede şeker oranı daha az diye eşimde eczaneden evolvia almış önerdiler diye ama çok pahalı onu yetiştiremem
Kızlar slm doğumum güzel geçti fakat bebekler ikisi de küvezde biri daha iyi çok şükür diğeri solunum desteği alıyor 1600 gr doğdular..lütfen hiç bir iş yapmayın fazla ayakta kalmayın benim gibi aldanmayın dualarınıza ihtiyacımız var hepinizden allah razı olsun...
Canım emzirdikçe çoğalır diye biliyorum süt ama yanlışta olabilir.ben saat 11 gibi bi sağıyorum gece dayanabilirsem çocukları yatırdıktan sonra sabaha doğru tekrar sağıyorum sağmazsam zaten üzerim tüm ıslanıyor süttenAnladım canım ben bu gece baslayacagim Bebelac Gold aldık bakalım tadını beğenecek mi en azından gogsum dolar sabaha kadar gündüz de süt veririm diyorum sağmak işkence resmen
Termos aldım canım hazır suyu kaynatıp koyuyorum. Yoksa özellikle gece çok zor oluyor.en az 500 ml lik al derim.benim 2 taneKaynatıp soğumus suya mi yapıyorsun canım nasıl sürekli suyun hazır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?