2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Rabbim tez vakitte kavusmanizi nasip etsin . Şu gelmesinin öncesinde hiç kasılma,toplanma yada ters bir durum var miydi? Progestan,adalat vs. Kullanıyor muydunuz? Yani çok sasirdim hiç şikayetiniz yoktu gibi. Neye göre ne oluyor kafam karıştı bu hamilelikte.

Hiç birşeyim yoktu o kadar iyiydim ki şaşırtıcı hiç bir ilaç kullanmadım hiç bir riskim yoktu ciğer geliştirici bile olmadım iki gün önce kontrolüm vardı drum süper 38 kadar beklemek istiyorum dedi..bu sabah 5:50 gibi alt ıslaklığı ile yataktan fırladım suyum gelmişti apar topar geldik ve su hala geliyordu dr almamız lazım dedi bence ben çok geziyordum ondan oldu siz benim düştüğüm hataya düşmeyin iyiyim deyip hafife almayın derim inşallah bebeklerim sağlıkla kucağıma alırım çok tşk ederim herkese

İnşallah sende iyi olursun yavrularınada bir an önce kavuşursun
Çok geziyordum diyorsun ya mesela bende sıkılıyorum evde kv dem 5 kat üstümde oturuyor genelde hergün çıkıyorum ona yanlış mı yapıyorum aceba

Hiç sebebi kendinde arama emotionn hepimiz geziyoruz gelecekleri varmış bızdıklarının ama çok şaşırdım riskli haftayı atlatmıştın zaten evelallah bişey olmaz kucana alıcan tabiki hepsi geçicek pamuk gibi büyütürsün oğluşlarını

Yürüyerek çıkıyorsan yanlış yapıyorsun CNN özellikle merdiven yokuş eğilip kalkmak cidden sıkıntı akşam oğlumun arkadaşının dışarıda doğum günü oldu üzülmesin diye gittik belki o da etkiledi bilemedim tabi olacağı varmış öyle yazılmış

Canım çok dikkat et sende cidden ben çok abartmıştım hergün orda burda biraz nazara da geldik inanırım ben hiç karnın yok ikiz mi yok kg almadın sürekli süslen püslen gez al sana işte kaşındım inşallah bebeklerim çok çabuk toparlar biran önce kavuşuruz

İnşallah tez vakitte kavuşursunuz. Ben de annemdeyim onunla cebellesiyordum gezucem canım sıkılıyor diye o da araba kullanmami istemiyordu. Artik kafa tutmam otururum evde. Bir de 3 yaşındaki oglum sürekli disari çıkmak istiyor. Onu bile cikarmiyim bari.

Bende aynıydım işte çok güvendim kendime sıkın biraz dişinizi böyle hastane odasında bebeklerin olmadan çok zormuş allah kimseye yaşatmasın allahtan büyük oğlum yanımda o bana çok büyük moral destek

Millet gözüyle doğurtur valla haklısın aman geçti bitti sıkıntısız sorunsuz atlatın bu zamanları inşallah bunada bin şükür haftaları güzel

Ben tamamen eve kapandım diyebilirim. Evde bile kıpırdanmak beni fena yoruyor. Ama ben tam 16 kilo aldım. Bunun da etkisi var sanırım. Kontrole gitmek için evden çıkıyorum son birkaç haftadır. Artık Allaha emanetiz. Bazen ne kadar dikkat edilse de herşey olacağına varıyor. Umarım durabildikleri kadar durur yavrularımız. Hepimiz için hayırlısı.

Rabbim hepimızın bebeklerini sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin.doğum yapan arkadaslarda gözünüz aydin.bizim önümüzde uzun bir süreç var ınsallah bir sorun yaşamadan 32.haftayı görürüz.dofum yapan arkadslar bizim için dua edin bizi yalnız siz anlarsınız.

Canım be
Canım ben başından beri veriyorum emmedikleri için yetip yetmediğini bilmiyorum sağdığımda en fazla 2.3 öğün anca yetiyor. Hastanede aptamil başlanmıştı devam ediyordum.ben bebelac istedim hem uygun fiyat aptalime görede şeker oranı daha az diye eşimde eczaneden evolvia almış önerdiler diye ama çok pahalı onu yetiştiremem

Anladım canım ben bu gece baslayacagim Bebelac Gold aldık bakalım tadını beğenecek mi en azından gogsum dolar sabaha kadar gündüz de süt veririm diyorum sağmak işkence resmen

Kaynatıp soğumus suya mi yapıyorsun canım nasıl sürekli suyun hazır oluyor

Dualarım seninle . Allah'ım tez zamanda kavuştursun bebeklerini . Hayırlı haberlerle gel inşallah

Anladım canım ben bu gece baslayacagim Bebelac Gold aldık bakalım tadını beğenecek mi en azından gogsum dolar sabaha kadar gündüz de süt veririm diyorum sağmak işkence resmen
Canım emzirdikçe çoğalır diye biliyorum süt ama yanlışta olabilir.ben saat 11 gibi bi sağıyorum gece dayanabilirsem çocukları yatırdıktan sonra sabaha doğru tekrar sağıyorum sağmazsam zaten üzerim tüm ıslanıyor sütten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…