- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.181
Gözünüz aydin atlatmissiniz artik :)Ben öğretmenim o yuzden birinci dönemi kapatıp ilk karneletini ben vereyim istedim. Son hafta yürürken zorlanıyorum ve gece uyuyamıyorum ama Allah güç verdi 1. Dönemi kapattım 35 .haftada doğdular 2 hafta kaldilak kuvezde emme de zorlandıkları için şimdi 11 haftalıkken çok şükür iyiler
Rahim sorunlarımdan dolayı öngörüsü böyle, yumurtalık toplarken bile kanamam oldu ilaç bahsetmedi inşallah olmaz, aman Allah korusun hepimizi. Bi yandan çabuk geçsin zaman hemen doğsunlar diyorum bi yandan zor da olsa aynada kendimi çok seviyorum hamilelik halimi özlerim son ay duygusallaşıyorım deli miyim neyim :)) ruh halim değişik :))Benimde ilk Doğumda kanama oldu çok ölüyodum sende niye kanama riski var bana ilaç verecekmiş Doğumda ay bi doğursakta rahatlasak
Valla bu hiç kilo almama işinizi de anlamış değilim yani ben 7-8 kg aldım diye böbürleniyordum :)) bu arada ben 2 gündür tekme manyağı oldum dur duraksız vuruyorlar gece gündüz çıkarın bizi mi diyorlar anlamadım perişan oldum karnım taş, sırtım taşBenim o kadar kötü geçti Doğum sonrası ama epidüralin rahatlığını değişmem benim Doğum korkumda kalmadı evde hiç bi iş yapamaz oldum bel ağrısından aldığım 700 gr da vermişim şükür doğurabilirim artık))
:)))ben ilk aylar kusma iştahsızlık olmadığı halde 4/5 kg verdim ondan kg almadım...şuan hamile kaldığım kg ile devam ediyorum..bir de ben iyi olduğum sürece yürüyorum mutlaka etkisi vardır...tabi şekere de dikkat ediyorumValla bu hiç kilo almama işinizi de anlamış değilim yani ben 7-8 kg aldım diye böbürleniyordum :)) bu arada ben 2 gündür tekme manyağı oldum dur duraksız vuruyorlar gece gündüz çıkarın bizi mi diyorlar anlamadım perişan oldum karnım taş, sırtım taşphuket79 E Emotionn35
Aynen çok dinlediğimiz için oluyor galiba :) az önce babalarıyla baya oynadılar tepindiler içim rahatladı biraz ^^Bende de oluyor. Doktor ikisini de takip et diyor ama bazen hic hissetmiyorum. Ben de yerlerinin dar olmasina bagliyorum sonucta tek degiller. Arada toparlaniyorlar falan. Insaallah sorun cikmaz biz cok dinliyoruz ondan tedirginligimiz galiba :)
Ben şimdiden 7-8 kilo aldım daha nekadar alırım Allah bilirValla bu hiç kilo almama işinizi de anlamış değilim yani ben 7-8 kg aldım diye böbürleniyordum :)) bu arada ben 2 gündür tekme manyağı oldum dur duraksız vuruyorlar gece gündüz çıkarın bizi mi diyorlar anlamadım perişan oldum karnım taş, sırtım taşphuket79 E Emotionn35
Olsun onun da tadı ayrı üstelik zayıfmışsın sıkıntı yok, zaten Doğum sonrası verirsin ikizlerle aksi zor istersen 100kg ol:))Ben şimdiden 7-8 kilo aldım daha nekadar alırım Allah biliraynada kendimi gördükçe tanıyamıyorum hey gidi geçen sene 47 kiloydum be şimdi ne haldeyim
Hamilelikten önce 58 oldum şimdi 66 boyda yok baya basık oldumOlsun onun da tadı ayrı üstelik zayıfmışsın sıkıntı yok, zaten Doğum sonrası verirsin ikizlerle aksi zor istersen 100kg ol:))
Hımmm 47 kg içindi az önce söylediklerim :)) az ye biraz Şaka şakaa ama sen yine de dikkat et daha alıcaksın zorlanırsınHamilelikten önce 58 oldum şimdi 66 boyda yok baya basık oldum
Aşırı zayıftım öyle olsam taşımakta baya zorlanırdım diye düşünüyorum:) bi şekilde veririm gene nasıl olsa sağlıklı kucağıma aliyimde gerisi kolay ^^ bide keşke normal doğurabilsem çok istiyorum ama buradaki doktorlar tek bebekte bile direk sezeryana yöneliyor şimdi ikiz olunca asla normal olur diyen çıkmadıHımmm 47 kg içindi az önce söylediklerim :)) az ye biraz Şaka şakaa ama sen yine de dikkat et daha alıcaksın zorlanırsın
Hayırlısı olsun burada normal Doğum yapan sadeceAşırı zayıftım öyle olsam taşımakta baya zorlanırdım diye düşünüyorum:) bi şekilde veririm gene nasıl olsa sağlıklı kucağıma aliyimde gerisi kolay ^^ bide keşke normal doğurabilsem çok istiyorum ama buradaki doktorlar tek bebekte bile direk sezeryana yöneliyor şimdi ikiz olunca asla normal olur diyen çıkmadı
Amin inşallah ^^ bişey daha sormak istiyorum yakalamışken :) karnımın sağ yada sol tarafı bazen iki tarafı birden şişip sertleşiyor bikaç saniye sonra iniyor ben hep bebekler hareket ediyor dönüyor falan diye düşünüyorum ama sancı olma ihtimali varmı sancınında tarifi aynı çünkü dün çok sık oldu mesela tedirginde oldum gece uyuyamadım buyüzdenHayırlısı olsun burada normal Doğum yapan sadecePembeHelvam gördüm ben. İki bebekte kafa gelişli olacak vs Allah gönlüne göre versin, sağlıkla sağlıklı doğurmak nasip olsun hepimize.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle <3Günaydın kızlar sabaha karşı suyum geldibiraz sonra doğuma gireceğim bizim için dua edin çok üzgünüm
Hayırlı doğumlar, Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Günaydın kızlar sabaha karşı suyum geldibiraz sonra doğuma gireceğim bizim için dua edin çok üzgünüm
Allah yardımcın olsun sende yavrularında allaha emanet olun kazasız belasız bi doğum olur inşallahGünaydın kızlar sabaha karşı suyum geldibiraz sonra doğuma gireceğim bizim için dua edin çok üzgünüm
Böyle olduğunda hemen uzanır pozisyona geçmek gerekiyor, eğer sık sık düzenli oluyorsa olabilir ama hemen geçiyorsa sanmıyorum daha erken, Dr kontrolünde daha doğru bilgi verecektir.Amin inşallah ^^ bişey daha sormak istiyorum yakalamışken :) karnımın sağ yada sol tarafı bazen iki tarafı birden şişip sertleşiyor bikaç saniye sonra iniyor ben hep bebekler hareket ediyor dönüyor falan diye düşünüyorum ama sancı olma ihtimali varmı sancınında tarifi aynı çünkü dün çok sık oldu mesela tedirginde oldum gece uyuyamadım buyüzden
Daha 2 hafta var kontrole merak ettim herkeste oluyormu diye gidince doktorada bi soriyim :) teşekkür ederimBöyle olduğunda hemen uzanır pozisyona geçmek gerekiyor, eğer sık sık düzenli oluyorsa olabilir ama hemen geçiyorsa sanmıyorum daha erken, Dr kontrolünde daha doğru bilgi verecektir.
Allah'ın yardımcınız olsun inşallah, sana ve oğluşlarına sağlık sıhhat şans versin inşallah, dua gönderiyorum size. Allahtan herşeyin hazırdı çok şükür. Vaktimiz vardı ama haftamız kötü değil dış dünya için. Allah'ın işine karışılmazmış üzme kendini, hayırlı uğurlu olsun, Analı babalı sağlıklı günlerde büyüsünler inşallah. İyi haberlerini heyecanla bekliyorum. Ay sanki ben Doğum yapıvakmışım gibi heyecanlandım vallahi, herşey güzel olacak inşallah yol arkadaşım.Günaydın kızlar sabaha karşı suyum geldibiraz sonra doğuma gireceğim bizim için dua edin çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?