• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

CanEs CanEs evet benim normal dogumdu canim.. üstelik bi bebegim bas yukariydi :) yani tersti..
ama ben cesaret ettim normal dogum oldu cok sükür.. biri bas asagiya geldi.. 19 dakika sonra digeri ayaklariyla... cok sükür hersey mükkemmel gecti..cok uzman bi ekip vardi..
Buradaki doktorlar genelde tek bebeğe bile sezeryan diyorlar adları çıktı sezeryancı diye bana direk sezeryan dediler zaten kaç doktora gittim biride normal deneriz demedi malesef bende çok istiyorum normal olsun ama olacak gibi görünmüyor sen çok şanslıymışsın ^^

Canım emzirdikçe çoğalır diye biliyorum süt ama yanlışta olabilir.ben saat 11 gibi bi sağıyorum gece dayanabilirsem çocukları yatırdıktan sonra sabaha doğru tekrar sağıyorum sağmazsam zaten üzerim tüm ıslanıyor sütten
Keşke emseler de bu kadar sikintiya kalmasam bende ama emmiyorlar.Geceleri kaç saatte bir uyanıyor seninkiler,mama daha geç aciktirir diye düşünüyorum

Ke
Acıkma süreleri aynı gibi mamayla.11 gibi yatıyorlarsa 1.2 arası bi uyanıyorlar birde 5. 5. Bucuk arası da bir
Emzirmek gibi güzel bir nimet yok malesef ben beceremedim.süt sağmak işkence 4.5 kere sağmak zorundasın dışarıya çıksan yanında mama termos taşı çok zor.

Hiç birşeyim yoktu o kadar iyiydim ki şaşırtıcı hiç bir ilaç kullanmadım hiç bir riskim yoktu ciğer geliştirici bile olmadım iki gün önce kontrolüm vardı drum süper 38 kadar beklemek istiyorum dedi..bu sabah 5:50 gibi alt ıslaklığı ile yataktan fırladım suyum gelmişti apar topar geldik ve su hala geliyordu dr almamız lazım dedi bence ben çok geziyordum ondan oldu siz benim düştüğüm hataya düşmeyin iyiyim deyip hafife almayın derim inşallah bebeklerim sağlıkla kucağıma alırım çok tşk ederim herkese
Canim benim senle ilgisi yok bu hayatta doğumun ve ölümün vakti değişmez derler bence ne yapsak nafile.bir doktor şöyle demiş ne düşecek bebeği tutabiliriz nede yaşayacak bir bebegi dusurebiliriz.geri yaptıklarımız sadece vicdanen yaptık demek için ki sen iyi olduğun için çok normal hayatına devam etmen.şimdi tek yapacağın devam etmek bildiğin gibi

Rabbim hepimızın bebeklerini sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin.doğum yapan arkadaslarda gözünüz aydin.bizim önümüzde uzun bir süreç var ınsallah bir sorun yaşamadan 32.haftayı görürüz.dofum yapan arkadslar bizim için dua edin bizi yalnız siz anlarsınız.
Merhaba bende ikizlere hamileyim çift yumurta ikizi benim rahmime çok badki yapiyorlar sizde yasadiniz ayakta fazla duramıyorum

Tombuldut Tombuldut PembeHelvam PembeHelvam Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum kızlar mama takviyesi yapıyor musunuz,benim bicirlara artık süt yetiştiremiyorum ben,mama aldırdım bugün en azından geceleri vereyim ki bende gece süt üretebileyim diyorum ya.

benım sımdılık yetıyor cnm. ama dedıgınde mantıklı gece mama versen süt birikir gogusunde gunduzde emzırırsın. dengelenmıs olur. hem doyarlar hemde anne sutude almıs olurlar.

Tombuldut Tombuldut PembeHelvam PembeHelvam Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum kızlar mama takviyesi yapıyor musunuz,benim bicirlara artık süt yetiştiremiyorum ben,mama aldırdım bugün en azından geceleri vereyim ki bende gece süt üretebileyim diyorum ya.
Canim bende cogunlukla emzirioyrum..
Emzirdikce sütün cogalir.. disarida haliyle zor emzirmek hele 2 tane olunca.. o zaman mama yetisiyor imdadima.. yetmedigi zamanlarda oluyo ama dedigin gibi aksama dogru.. her kadin farkli süt üretir.. her bebeginde ihtiyaci farklidir.. ben yeni bi konu actim dogurmus ikiz analari diye ister oraya gel :)

Yürüyerek çıkıyorsan yanlış yapıyorsun CNN özellikle merdiven yokuş eğilip kalkmak cidden sıkıntı akşam oğlumun arkadaşının dışarıda doğum günü oldu üzülmesin diye gittik belki o da etkiledi bilemedim tabi olacağı varmış öyle yazılmış
Evet asansor yok yürüyerek çıkıyorum ay demek iyi değil hay allah üzüldüm neyseki erken öğrendiğim iyi oldu

E Emotionn35 canim hayirli olsun.. benim 4. gün doldu gögüslerim.. 2-5 gün arasi geliyo genelde süt.. merak etme gelicektir... Allah sifa versin yavrularina.. cabucak toparlanin..
Cnm senin haftan çok iyiydi maşallah..çok erken oldu benim inşallah gelir 2 saatte bi pompalıyorum etkisi olur diye inşallah toparlarız

Bende de oluyor. Doktor ikisini de takip et diyor ama bazen hic hissetmiyorum. Ben de yerlerinin dar olmasina bagliyorum sonucta tek degiller. Arada toparlaniyorlar falan. Insaallah sorun cikmaz biz cok dinliyoruz ondan tedirginligimiz galiba :)
Amin cnm inşallah
Canim evlatlarina tez zamanda sag salim kavusursun insallah. Benimde daha hicbir hazirligim yok,doguranlari okudukca stres oluyorum:( dogumunu hangi hastanede yaptin,henuz kendi hastanemle gorusemedim ama burada küvözün gecesi 600 tl gibi bisey okumustum bu dogrumu:(

Canim evlatlarina tez zamanda sag salim kavusursun insallah. Benimde daha hicbir hazirligim yok,doguranlari okudukca stres oluyorum:KK43: dogumunu hangi hastanede yaptin,henuz kendi hastanemle gorusemedim ama burada küvözün gecesi 600 tl gibi bisey okumustum bu dogrumu:KK43:
Çok tşk ederim ben izmir Çınarlı hastanesinde doğum yaptım burada da küvöz var fakat tam teşekküllü olmadığı için Egepole götürdüler Ambulansla devlet bu gibi durumda küvöz masrafını karşılıyor bize para falan demediler...ben evime geldim artık bundan sonrası bebeklerime biran önce kavuşmak inşallah tez zamanda sizde bence hazırlayın herşeyinizi benim sizin haftanızda valizim hazırdı ne olur ne olmaz ki bu topiğin en şikayetimiz gebelerinden biriyken suyum geldi Allah’a emanet artık

Çok tşk ederim ben izmir Çınarlı hastanesinde doğum yaptım burada da küvöz var fakat tam teşekküllü olmadığı için Egepole götürdüler Ambulansla devlet bu gibi durumda küvöz masrafını karşılıyor bize para falan demediler...ben evime geldim artık bundan sonrası bebeklerime biran önce kavuşmak inşallah tez zamanda sizde bence hazırlayın herşeyinizi benim sizin haftanızda valizim hazırdı ne olur ne olmaz ki bu topiğin en şikayetimiz gebelerinden biriyken suyum geldi Allah’a emanet artık
Bebekler icin ne dediler canim. Cikma tarihleri belli mi? Sen nasil yaptin dogumu? Ben de 25 haftayi bitiriyorum ama daha tek bir sey bile almadim. Tek yumurta ikiziyiz doktor hala riskli diyor

Back