2.bucuk saate en geç oğlan uyanıyor kendiliğinden kız 3 saati bulabiliyor. Benimkiler 18 günlük oldular kız ufak 60-70 cc ile doyuyor.erkek biraz iri 90-120 cc arası doyuyor.tabi arada şaşıp saatleri saat başı kalktıkları yada uyumadıkları da oluyor.benimde 2bucuk- 3 saat işime geliyor. Yoksa ne yemek yiyebiliyorum zaten yapamıyorum vakit kalmıyor süt sağmak ve eger düzenli uyurlarsa 1 saat uyuyorum.bazen dayanamıyorum. Hele gelen giden dengesiz insanlara tutmuyorlar gögsümü deyince ver benimkini tutturayım diyorlar 70 yaşındaki kadın bunu söyleyen 40 yaşındaki de ver ben veriyim tutsun diyor.aceba benimkini tutmayıp kendilerininkini tutunca tatminmi olacaklar yada bana sen beceremedim bak tutuyor havasınımı atacaklar. Bu kadınlar hiçmi lohusa olmadı yada zorluk yaşamadı.sinirimden oturdum ağladım bugün gögsünü ver gögsünü ver diyenler yüzünden. Sanki ben vermeyerek zevk alıyorum. Ne kadar üzüldüğümü anlayamıyorlar bi anne için emzirmek nasıl bir duygu bilmiyorlar sanki.bazılarına göre sadece doğurmak. Ay çok bunaldım kusura bakmayın uzun oldu.