• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hep mi göbeğine yaptin yavaş yapmak etkili biliyorum ama canım açıyor diye birden sıkıp bitiriveriyorum galiba yarın biraz daha yavaş yapmayı deneyim bari benim bembeyaz olmaminda etkisi vardır eminim
Evet hep göbek çevresinden yaptım, doğru açıyı buldun mu acımıyacak inan ve yavaş yavaş ve çok sıkmadan. benim karnım büyüyünce 5.ayda falan arada yakıyordu. Alışacaksın inşallah.

Ayy çok komik çok şeker:))))bencede kullanışsız olur...senin oğlandan küvet yok mu?ben emirinkileri kullanacağım nasipse
Oğlanın herşeyini verdim ay ne biliyim bi daha doğuramam diye sonrada dr bi daha çocuğunuz olmaz dedi verdik gitti baştan alcaz çoğu şeyi bende yeni oğlanın adını Emir koydum:))sen güzel isim koyuyorsun:)

Hep mi göbeğine yaptin yavaş yapmak etkili biliyorum ama canım açıyor diye birden sıkıp bitiriveriyorum galiba yarın biraz daha yavaş yapmayı deneyim bari benim bembeyaz olmaminda etkisi vardır eminim
Bende ilk hamileliğimde kullandım bacaktanda vurdum ben koldaysa çok morarma oluyo diye karnımdan vuruyorum yazdı bide görünüyordu onun formülü şu tuttuğun deriyi batırırken iğneyi kan çıkmıycak kılcal damara gelirse çok acıyo morarıyor iğrenç bi iğne o ve ben boşu boşuna kullanmışım drun bilgisizliği

merhaba cati kemiklerim agriyordu fakat su bir haftadir yuruyemeyecek duruma geldim. benim haftamdamdakiler sizler ne durumdasiniz. karniminda asagi indigini soyluyorlar

Bende ilk hamileliğimde kullandım bacaktanda vurdum ben koldaysa çok morarma oluyo diye karnımdan vuruyorum yazdı bide görünüyordu onun formülü şu tuttuğun deriyi batırırken iğneyi kan çıkmıycak kılcal damara gelirse çok acıyo morarıyor iğrenç bi iğne o ve ben boşu boşuna kullanmışım drun bilgisizliği
Kullanmamak için elimden geleni yaptim 3 dra danıştım onlar risk almayalım diye kullan dediler ben hala gereksiz olduğu kanaatindeyim ama iste ya bisey olursa düşüncesi kullandittiryor allah başka dert vermesin insallah

Eki Görüntüle 2136513 Bebek küveti bakıyorum da şöle bişey gördüm ne dersiniz arkadaşlar eşim böle yıkayamayız diyo bana mantıklı geldi hemde pratik
Canım bu pek kullanışlı olmaz sanırım en rahatı dizine yatırıp yıkamak bende o küvet gibi şeylerden aldım ama hiç kullanmadım diyebilirim

merhaba cati kemiklerim agriyordu fakat su bir haftadir yuruyemeyecek duruma geldim. benim haftamdamdakiler sizler ne durumdasiniz. karniminda asagi indigini soyluyorlar
Sen epey yaklasmissin doguma
Benimde oglumda oyleydi sonra fazla surmedi dogum yaptim penguen gibi yuruyodum resmen

Merhaba kızlar sizlere bişe soracaktım perinotoloğa gitmeye ne zaman başladınız acaba birde anadolu yakasında istanbulda varmı bildiğiniz ii bi perinotolog.Allahım hepimizi selamete çıkarsın

Merhaba kızlar sizlere bişe soracaktım perinotoloğa gitmeye ne zaman başladınız acaba birde anadolu yakasında istanbulda varmı bildiğiniz ii bi perinotolog.Allahım hepimizi selamete çıkarsın
Kadindogum doktoru riskli gebeli gorurse o yonlendiriyor

Ben perinatolog dediğimde riskli birşey görürsek yonlendiririz dedi . Şu anlık gerek yok dedi Dr . Ben ayrıntılı ultrason u bekliyorum . Normal çıkarsa içimin rahatlamasına yetecek :)

Merhaba kızlar doğumunuzu hangi hastanelerde düşünüyorsunuz fiyat aralığı hakkında bilgi verir misiniz acıbadem istiyorum ama fiyatlari çok fazla özelden de yazabilirsiniz lütfen bana yardımcı olur musunuz strese girdim:hasta:

Merhaba kızlar doğumunuzu hangi hastanelerde düşünüyorsunuz fiyat aralığı hakkında bilgi verir misiniz acıbadem istiyorum ama fiyatlari çok fazla özelden de yazabilirsiniz lütfen bana yardımcı olur musunuz strese girdim:hasta:
Merhaba acibadem de ne kadarmış doğum fiyatı

Özelden mesaj attım canım belki burada yazarsam problem olabilir diye dusundum

daha önce yazılmış epeyce sorun olacağını sanmıyorum.

ben şişli memorial'dan fiyat aldım sadece epidural sezeryan doktor dahil ama bebek bakımı hariç 12000 lira.
acıbadem ne kadarmış? gerçi ben asla acıbadem düşünmüyorum ama ilgilenen olur belki diye soruyorum.

Back