• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Cnm aventin silikon uçları var ondan bir dene istersen belki alırlar ben ilk Doğumda kullandım şimdi yine aldım çantaya koydum ne olur ne olmaz seninde aklında olsun.
Ucunu falan mı çıkarıyor. Benim ucu var oğlum çok az tutıyor sinirleniyor.kızda tutamıyor vaktimde olup kıza alıştıramıyorum yalnızım tek başına döndürmeye çalışıyorum.

Ay bu fiyatlar ne ya arabaparası nerdeyse İstanbul çok pahalı yazık günah sanki farklı birşey yapıyorlar

Buradaki çoğu arkadaş Doğum yaptı İstanbul’da olan yani başka şehirde olanlar da var İstanbul’da olup henüz gebeliği erken olan fiyat konuşmayanlarda var gören olursa mutlaka yazacaktır

Cnm aventin silikon uçları var ondan bir dene istersen belki alırlar ben ilk Doğumda kullandım şimdi yine aldım çantaya koydum ne olur ne olmaz seninde aklında olsun

Ay bu fiyatlar ne ya arabaparası nerdeyse İstanbul çok pahalı yazık günah sanki farklı birşey yapıyorlar

Buradaki çoğu arkadaş Doğum yaptı İstanbul’da olan yani başka şehirde olanlar da var İstanbul’da olup henüz gebeliği erken olan fiyat konuşmayanlarda var gören olursa mutlaka yazacaktır
Doğru diyosun emotion kuş konduracak sanki çok pahalı oluyo sigorta yoksa varsa sorun olmuyo

Sevgili ikiz anneleri gebelik sürecinde saçını boyatan oldumu hint kinasi ile 3. Aydan sonra boyayan var mi acaba. Kızımda hiç boyamamıştım ama aşırı beyazım var dahada2. Aydayız boyamadan ne hale gelirim bilemiyorum bu konuda sizin fikriniz nedir

Benim oğlan da zamanında doğmadı ilk 15 gün mememi almadı en son kendimi drun odasında beni emmek istemiyo ,bana biri emzirmeyi öğretsin diye ağlarken buldum sonra emzirme pasında bi deneyim dedim alı verdi memeyi şok olduk ama ne alma zor ayırdım.sütün gelmiyo yorumları sen erken aldırdın bebeği ememiyo seni benim sütüm akardı seninki almıyo vs vs oğlan sütümün kalitesinden 1 yaşında nerdeyse ek gıda başlamadım yarıyı diye 16 kiloydu bildiğin gülle takma ondan kafanı bi zamanı var alıcaklar memeni sen kararlı ol yeter o

Sevgili ikiz anneleri gebelik sürecinde saçını boyatan oldumu hint kinasi ile 3. Aydan sonra boyayan var mi acaba. Kızımda hiç boyamamıştım ama aşırı beyazım var dahada2. Aydayız boyamadan ne hale gelirim bilemiyorum bu konuda sizin fikriniz nedir
Ben boyatmadım ama doktor ilerleten haftalarda boyatabilirsin demişti dibine girmeden bitkisel boyalarla.

Ben ilk hamileliğindede de bundada 3. Aydan sonra boyattım ama bitkisel öle siyah beyaz da olmuyo dr da 3.aydan sonra boyayabilirsin dedi ama her ay boyatmadım 2 kez boyattım bide Doğum öncesi boyatıcam benim bakımsız olmak psikolojimi bozuyo

Benim oğlan da zamanında doğmadı ilk 15 gün mememi almadı en son kendimi drun odasında beni emmek istemiyo ,bana biri emzirmeyi öğretsin diye ağlarken buldum sonra emzirme pasında bi deneyim dedim alı verdi memeyi şok olduk ama ne alma zor ayırdım.sütün gelmiyo yorumları sen erken aldırdın bebeği ememiyo seni benim sütüm akardı seninki almıyo vs vs oğlan sütümün kalitesinden 1 yaşında nerdeyse ek gıda başlamadım yarıyı diye 16 kiloydu bildiğin gülle takma ondan kafanı bi zamanı var alıcaklar memeni sen kararlı ol yeter o
Inşallah benimkilerde tutarda bende rahatlarım.böyle biberon yıka sağ, sakla zor oluyor

Merhabalar bayanlar. Ben 13 haftalık ikiz hamileyim tsh hormonum 0.009 olmus bugün acil ilaca basladim sabah akşam bir doz hatta ikiye çıkma ihtimali var böyle durumda olan varmi benden başka içimi çok.rahatsiz etti bu troid durumu doktorumda pek bi bilgi vermedi
canım bende kullanıyorum yıllardır ama gebelikte endokrinciler bir türlü ayarını tutturamadılar 5 lere cıktı
kadın doğum doktorum işe el attı ve şimdi en fazla 2 oluyor cok şükür kadın doğumcunla hallet bence endokrinciler hamilelere yetemiyorlar

Stres yapma nasılsa tutucak biliyosun ,biberon yıkama işide hiç bitmiyo ki emmeyi bıraktı benimki 6 yaşına kadar da biberonda içti o meme almayan çocuk :))rahat ol
Anam biberon almamasida zor
Benim kiz biberon almazdi 22 ay sadece anne sutu aldi bi kasik yemek bile yemezdi onu anneme birakip hastaneye bile gidemiyodum.Biraksam ac kalicak.Cokkk cektirdi prenses cokkkk :anne::anne:
Buyusun ilk gelene vericem :olamaz::olamaz:

peki bebek yoğun bakımı var mı? iyi mi araştırdınız mı?
malum bizler için en önemli şey bebek yoğun bakım ünitesinin çok iyi olması.
erken doğum riskimiz var ve bebeklerimizin ne durumda doğacağı ve ne kadar süre yoğun bakımda tutulacağı belli değil maalesef.
Evet bebek yoğun bakımı var zaten benim doktorum perinatolog o şartlar olmasa orada doğum yaptırmaz bütün hastaları riskli gebe. Ssk anlaşması da var o bakımdan içim rahat

Ben ilk hamileliğindede de bundada 3. Aydan sonra boyattım ama bitkisel öle siyah beyaz da olmuyo dr da 3.aydan sonra boyayabilirsin dedi ama her ay boyatmadım 2 kez boyattım bide Doğum öncesi boyatıcam benim bakımsız olmak psikolojimi bozuyo
Bitkisel n
Bitkisel boyanın adını verebilirmisin bana çünkü bitkisel adı altında bi sürü boya var

image.jpg Bak bundan yani en azından biberon ucu sanarlar daha rahat edersin

ikizlerde ikili testler sonuç vermiyor. detaylı ultrason sonuçları önemli, ense kalınlığı ve burun kemiği.
ama kesin sonuç için genelde yurtdışı testi öneriyor perinatologlar.

ikizlerde ikili testler sonuç vermiyor. detaylı ultrason sonuçları önemli, ense kalınlığı ve burun kemiği.
ama kesin sonuç için genelde yurtdışı testi öneriyor perinatologlar.
Seninkide ikiz miydi cnm şişli topiğinden hatırlıyorum seni Allah bağışlasın bebişlerimizi

meraba kizlar dogum yapan arkadaslar bebeklerim bugun 16 gnluk oldular masallah kilolari guzel anne sutu veriyorum ikisinede tek bakiyorum calisan anneydim stres yaomayin hersey cok guzel sizlere moral olsun buraya kadar hersey guzel ama bebekletjmden birinde topuk kaninda tsh segeri yuksek cikti 2.kez basina gelen varmi xnkarada yasiyoruz endokrinoloji bolumune sevk edildik az once ogrendim lutfen yasayan varsa bana yazarmi bu hormon yuksekiligi sonucu gelusim geriligi oluyormus 6 aya kadar 4 kez yuksek cikarsa okula basldmasi gecikebilir yaziyor internette dusunmfk istiuorum ama cok uzldim.

meraba kizlar dogum yapan arkadaslar bebeklerim bugun 16 gnluk oldular masallah kilolari guzel anne sutu veriyorum ikisinede tek bakiyorum calisan anneydim stres yaomayin hersey cok guzel sizlere moral olsun buraya kadar hersey guzel ama bebekletjmden birinde topuk kaninda tsh segeri yuksek cikti 2.kez basina gelen varmi xnkarada yasiyoruz endokrinoloji bolumune sevk edildik az once ogrendim lutfen yasayan varsa bana yazarmi bu hormon yuksekiligi sonucu gelusim geriligi oluyormus 6 aya kadar 4 kez yuksek cikarsa okula basldmasi gecikebilir yaziyor internette dusunmfk istiuorum ama cok uzldim.
Geçmiş olsun canim.Hicbir fikrim yok bu konuda.Sadece merak ettim topuk kanı verdikten kaç gün sonra döndüler size sorun olduğunu bildirmek için?

Back