• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba ikiz anne adayları bende ikiz annesi olacağını öğrendim daha 8 haftalık minnoslar 1 tanede 5 yaşında kızım var 1 düşük 1 de ölü doğumum var o yüzden clexan 0 4 başladık sizde kullaniyormusunuz kan sulandırıcı iğne? Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Canim igne degil ama coraspirin hap kullaniyorum gebeligin basinsan beri.32.haftaya kadar devam dedi doktorum.igne kullananda cok arkadas vardi burada

Merhabalar bayanlar. Ben 13 haftalık ikiz hamileyim tsh hormonum 0.009 olmus bugün acil ilaca basladim sabah akşam bir doz hatta ikiye çıkma ihtimali var böyle durumda olan varmi benden başka içimi çok.rahatsiz etti bu troid durumu doktorumda pek bi bilgi vermedi

Merhabalar bayanlar. Ben 13 haftalık ikiz hamileyim tsh hormonum 0.009 olmus bugün acil ilaca basladim sabah akşam bir doz hatta ikiye çıkma ihtimali var böyle durumda olan varmi benden başka içimi çok.rahatsiz etti bu troid durumu doktorumda pek bi bilgi vermedi
Merhaba!kronik tiroid sorunum var anladığım kadarıyla tiroid hormonunuz çok çalıştığı için düşük benim aksine az çalıştığı için yüksek çıkıyor..ilac kullanımı ile herşey normale dönüyor merak etmeyin...gebelik ile beraber her ay tahlilinizi yaptırın mümkünse endokrin doktoru ya da en kötü dahiliye uzmanına gösterin onlar duruma göre ilac dozunu ayarlayacaklar...ilk oğlumda da aynı şekilde takip edildim içimiz rahat olsun ilacın bebeğe her hangi bir sakıncası yok ama doz önemli mutlaka takip edilmeli geçmiş olsun

Canim igne degil ama coraspirin hap kullaniyorum gebeligin basinsan beri.32.haftaya kadar devam dedi doktorum.igne kullananda cok arkadas vardi burada
Coraspirin ve clexan birlikte kullanıyorum bende siz epeyi ilerlemişsiniz allah sağlıkla tamamına erdirsin 30 haftadan sonra genelde yatarak geçiyor gebelik diye duydum sizlerinde öylemi. Ikiz olduğu için gözüm çok korkuyor acikcasi

Merhaba ikiz anne adayları bende ikiz annesi olacağını öğrendim daha 8 haftalık minnoslar 1 tanede 5 yaşında kızım var 1 düşük 1 de ölü doğumum var o yüzden clexan 0 4 başladık sizde kullaniyormusunuz kan sulandırıcı iğne? Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Hayırlı olsun, ben clexane 0.4 iğneyi daha 1 ay önce bıraktım son 1 ayda da 2 günde 1 taneye dönmüştük. İlk önce 15.haftaya kadar demişti Dr ama sonra 26.haftaya kadar devam ettik.

Merhaba!kronik tiroid sorunum var anladığım kadarıyla tiroid hormonunuz çok çalıştığı için düşük benim aksine az çalıştığı için yüksek çıkıyor..ilac kullanımı ile herşey normale dönüyor merak etmeyin...gebelik ile beraber her ay tahlilinizi yaptırın mümkünse endokrin doktoru ya da en kötü dahiliye uzmanına gösterin onlar duruma göre ilac dozunu ayarlayacaklar...ilk oğlumda da aynı şekilde takip edildim içimiz rahat olsun ilacın bebeğe her hangi bir sakıncası yok ama doz önemli mutlaka takip edilmeli geçmiş olsun[/QUOTE

Teşekkür ederim.cok evet çok çalısıymış. Ama normalde bi sıkıntım yok hamilelikle ortaya çıktı Hayilrisi olsun hakkımızda

Hayırlı kandiller arkadaşlar elif ve Ömer 7 günlük oldular hepinize teşekkürederim güzel dilekleriniz için Allahrazıolsun ikiz annesi olmak çok güzelmiş nereye gidersek şimdilik Dr gittik tabi gözler üzerimizde kuvede 2 gece kaldılar taburcu olduk sonra ama orda biberona alısinca emzirme zor oluyo hastanede sutum gelmedi 2 saatte bir sagip verdim ama eve gelince duş aldım sonra gelmeye başladı biberon a alısince anneyi emek istemiyorlar epeyce uğraş kavga dövüş veriyorum meme Allahum herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun, ben clexane 0.4 iğneyi daha 1 ay önce bıraktım son 1 ayda da 2 günde 1 taneye dönmüştük. İlk önce 15.haftaya kadar demişti Dr ama sonra 26.haftaya kadar devam ettik.
Bana doğuma kadar dediler daha başlayalı 3 gün oldu ama morarmalara baktıkça bu kadar iğneyi nereme yapacağım diyorum size neden başladılar dusugunuz falan mi vardı sizinde?

Bana doğuma kadar dediler daha başlayalı 3 gün oldu ama morarmalara baktıkça bu kadar iğneyi nereme yapacağım diyorum size neden başladılar dusugunuz falan mi vardı sizinde?
Benimki önlem amaçlı transferin ilk günü başladım. İlk gebeliğim tüp bebek doktorum düşük olmaması için demişti. Son dönemlerde yakıyordu ama morarma hiç olmadı bende hep göbek deliğinden 5cm sola 1 gün sağa 1 gün yaptım. Buğday tenliyim bi de yavaş enjekte ile baş ve işaret parmağı ile hafif sıkıp yapmak önemli o yüzden morarmadı hiç. Zamanla alışırsın inşallah bir de hergün aynı saatte yapmayı unutma.

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum, tüp bebek transferi olduğumdan beri her gün HIBOR 5000. Her yerim mosmor ve çok can yakıyor. Az kaldı neyse ki.

Hayırlı kandiller arkadaşlar elif ve Ömer 7 günlük oldular hepinize teşekkürederim güzel dilekleriniz için Allahrazıolsun ikiz annesi olmak çok güzelmiş nereye gidersek şimdilik Dr gittik tabi gözler üzerimizde kuvede 2 gece kaldılar taburcu olduk sonra ama orda biberona alısinca emzirme zor oluyo hastanede sutum gelmedi 2 saatte bir sagip verdim ama eve gelince duş aldım sonra gelmeye başladı biberon a alısince anneyi emek istemiyorlar epeyce uğraş kavga dövüş veriyorum meme Allahum herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın ne güzel bebişlerinle berabersin. Maşallah küvezde de çok kalmamışlar. Evde tek misin bakım konusunda zorlanıyor musun? Biberona alışmaları kötü oluyor tabi yavaş yavaş alışıp senide emerler inşallah.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Maşallah çok kısa kalmışlar kuvezde Kaçıncı haftanızda doğum yaptınız?

D276D0FC-A383-4F89-A4D7-8265CEAE5131.png
Bebek küveti bakıyorum da şöle bişey gördüm ne dersiniz arkadaşlar eşim böle yıkayamayız diyo bana mantıklı geldi hemde pratik

Benimki önlem amaçlı transferin ilk günü başladım. İlk gebeliğim tüp bebek doktorum düşük olmaması için demişti. Son dönemlerde yakıyordu ama morarma hiç olmadı bende hep göbek deliğinden 5cm sola 1 gün sağa 1 gün yaptım. Buğday tenliyim bi de yavaş enjekte ile baş ve işaret parmağı ile hafif sıkıp yapmak önemli o yüzden morarmadı hiç. Zamanla alışırsın inşallah bir de hergün aynı saatte yapmayı unutma.
Hep mi göbeğine yaptin yavaş yapmak etkili biliyorum ama canım açıyor diye birden sıkıp bitiriveriyorum galiba yarın biraz daha yavaş yapmayı deneyim bari benim bembeyaz olmaminda etkisi vardır eminim

Back