- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #7.501
Kızlar bende yeni gürebiliyorum maalesef bende birtakım sıkıntıkar yaşdım henüz sebep bulunamamakla birlikte oğlum küvezde ve belli bir süre daha kalacak kız 2800 oğlan 2700 doğdu gayet iilerdi ama oğlumu hiç göremedim uyutuluyor solumum desteği alıyor akviğerleri gelişmiş ama her nasılsa enfeksiyon olmuş daha yeni yeni araştırma boyutundayız özel oldukça ünlü bir hastanede doğum yapmama rağmen galiba doğum esnası bir sıkkntı yaşadık hastane şimdilik anne karnında pnömoni olduğunu savunsada bir kaç uzman anne karnında akviğer çalışmadığı şçin bunun imkansız olduğunu doğum esnasında sıvı yuttasa ve bh aspire edilmezse olabileceğini söledi çok şaşkın üzgün bir okadar güçlü durmaya çalışıyorum ama olmuyor duygulafım karman çorman ne kaar süre küvezde kalıcaz belli diil inşallah sağ salim yavrumu alır eve gelirim lütfen dua edin bende eşşmde yeni yeni kendimize geliyoruz ve bu meseleyi araştırıp neticeye ulaşıncada sizle detayları paylaşıcam hepinize sağlkklı doğumlar hamilelik kadar doğum anıda çok ama çooook önemliymiş
Canim cok gecmis olsun. Oğlun kisa zamanda toparlar ins. Allah anali babali büyütsün.