- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 38
- Konu Sahibi marbling817
- #7.481
2400 gr kızlar bebislerim 35 haftayi doldurmadik gelidmleri guzel solunum cihazina baglamadilar ama bilmiyorum ne zaman gelcekler yanıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benimkiler erkenci cikti dogum yaptim saat 10.30 da coktik bebeklerom kuvezdeler masallah kilolari iyi dua edinde cikalim hrmencik evimize gidelim
Selam canım uzun zamandır girmiyordum özlemişim sizleri :) ne var ne yok nasılsın canım?
AYNı durum bizde de mevcut evden çıkmak tam bi sistematik çalışma istiyor :) altlarını değiştir mamalarını yedir üstlerini giydir koca çantayı hazırla yanına yedek mama al sıcak termos hazırla yedek kıyafetleri ayarla takam hazırız hadi çıkalım derken 2 saatte anca toparlanıyoruz :)))
Kızlar. Çarşamba acil girdim doğuma 16.10 tansiyon olunca gözlerimde puslu görme . Doğumdan sonra nabız 150 civarlarında nabız 19 olunca ilaç başlandı 2 gün süt vermem yasaktı su içmem yasak. Dün akşama doğru tansiyonum düştü ama.gözler için doktor olmadığı için sanırım pazartesiye kadar burdayım.bebişler erkek 3.200 doğdu kızda 1840 doğdu. Benimkiler ölçümle pek uyumlu çıkmadı.özellikle kız 2500 bekliyorduk. Sağlıklılar şükür ama kız yarım gün kuvezde kaldı.kızlar giremiyorum şuan kardeşim geldi refakatçi sıkıntım vardı bildiğiniz lohusa depresyonuna girdim ilk iki gün bugün daha rahatım.zor ama güzel birşey eve geçinci haber veririm yine
Kizlar benimkiler erkenci cikti dogum yaptim saat 10.30 da coktik bebeklerom kuvezdeler masallah kilolari iyi dua edinde cikalim hrmencik evimize gidelim
Allah yardimciniz olsun insallah sağlıkla evinize dönüp çocuklarını buyutursunuzMerhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yapmayan arkadaşlar hareketlere dikkat ikiz gebelik normal gebelik gibi değil. 25. Haftamda kasılmalarım başlamıştı. 28. Haftamdan beri yani 50 gündür hastanede yatıyorum. Kasılmalarım tam anlamıyla durduramadığımız için her ihtimale karşı taburcu edemedi doktorum. Annemle birlikte hastanelerdeydik. İlk geldiğimiz gün doktor 3 saat sonrada Doğum yapabilirsin 10 gün sonrada demişti.. önce 30 sonra 32 olmak için nasıl dualar ettim. Rabbim 35. Haftayı görmeyi nasip etti binlerce kez şükürler olsun... yarın sezeryan günüm dualarınıza talibim. Rabbim doğumu bekleyenlerin doğumunu kolaylaştırsın küvözdeki annelere bi an önce kavuşmayı nasip etsin.
2400 gr kızlar bebislerim 35 haftayi doldurmadik gelidmleri guzel solunum cihazina baglamadilar ama bilmiyorum ne zaman gelcekler yanıma
AYnen severken dişlerimi sıkıyorum resmen:))ay hakıkaten bende ozlemısım neguzel hep beraber gecırdık hamılelıgımızı:)) ben iyim eşimin görevi nisanda bitecek inşallah onu beklıyoru bebelerle. sen nasılsın napıyosun nasıl gıdıyo annelık?
ayrıca ayyynen dedıgın gıbı ya evden cıkarken zaten enerjım bıtmıs oluyo yorucu ama cıdden cok keyıflı yahu pusetten tip tip bakıyolar ya cıldırıyorum ayı yavrusunu severken öldürürmüş misali severken beynım yanıyo resmen
AYnen severken dişlerimi sıkıyorum resmen:))
Eşin de gelsin artık güzelce telafi edin bütün kötü zamanları, bi daha da hiç ayrılmayın inşallah:))
Sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah, sağlıklı olsun aceleci bebişler. Allah analı babalı iyi günlerde büyütsün..Kizlar benimkiler erkenci cikti dogum yaptim saat 10.30 da coktik bebeklerom kuvezdeler masallah kilolari iyi dua edinde cikalim hrmencik evimize gidelim
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kolaylıkla doğsunlar inşallah bundan sonrası çok daha güzel olsun dilerim.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yapmayan arkadaşlar hareketlere dikkat ikiz gebelik normal gebelik gibi değil. 25. Haftamda kasılmalarım başlamıştı. 28. Haftamdan beri yani 50 gündür hastanede yatıyorum. Kasılmalarım tam anlamıyla durduramadığımız için her ihtimale karşı taburcu edemedi doktorum. Annemle birlikte hastanelerdeydik. İlk geldiğimiz gün doktor 3 saat sonrada Doğum yapabilirsin 10 gün sonrada demişti.. önce 30 sonra 32 olmak için nasıl dualar ettim. Rabbim 35. Haftayı görmeyi nasip etti binlerce kez şükürler olsun... yarın sezeryan günüm dualarınıza talibim. Rabbim doğumu bekleyenlerin doğumunu kolaylaştırsın küvözdeki annelere bi an önce kavuşmayı nasip etsin.
Canım ben önlü arkalı aldım,bebeklerim 2 aylık oldu ben sürekli çıkıyorum dışarı ve inanılmaz rahat ediyorum yanyana olsa asla kullanamazmışım ne apartmandan çıkabilirdim nede yolda yürüyebilirdim oyüzden çok memnunumbebek arabası konusunda fıkır ıstıyorum kızlar
yanyana almak ıstıyorum ama karar veremedım
bagaja asansore sıgmalı kapılardan gecmelı
baston tarzındamı alsam chicco ve pregonun var
yoksa normal bebek arabasımı ??
Hangi markanınkini aldin canım?Bende önlü arkalı düşünüyorum.Canım ben önlü arkalı aldım,bebeklerim 2 aylık oldu ben sürekli çıkıyorum dışarı ve inanılmaz rahat ediyorum yanyana olsa asla kullanamazmışım ne apartmandan çıkabilirdim nede yolda yürüyebilirdim oyüzden çok memnunum
Çok güzel anlatmissin canım :)Kizlar uzunnn bi arada sonra herkese saglikli günler dilerim :) yarin nasipse kirkimiz cikiyo...
zamano kadar cabuk geciyor ki evdeki 1+ikizlerimle... hangi ara aksam oluyo bilmiyoruz :) elbette kolay degil ve 1 cocuga sahip olmaya benzemiyor ama.. Allah cok yardim ediyo.. en uykusuz anlarda bile nasil sabirli ve güclü olabilyioruz biz anneler... onlara sahip olMak cok güzel ama saglikli olmalari en büüyk zenginlik bizim icin... cok sükür...
Görüyorsunuz fazla söze gerek yok Doguranlar ugramaz oldu buraya görüyorsunuz
@cennet35 Tombuldut Twinss6380 F followingsf @Geleceksin biliyorum @elinnorr @erva_erva @Avrenim
Hayirli olsun dogum yapan arkadaslarim..
nasil geciyor ikizli günleriniz..
Allah kolaylık versin inşallah.Sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inşallah ☺Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yapmayan arkadaşlar hareketlere dikkat ikiz gebelik normal gebelik gibi değil. 25. Haftamda kasılmalarım başlamıştı. 28. Haftamdan beri yani 50 gündür hastanede yatıyorum. Kasılmalarım tam anlamıyla durduramadığımız için her ihtimale karşı taburcu edemedi doktorum. Annemle birlikte hastanelerdeydik. İlk geldiğimiz gün doktor 3 saat sonrada Doğum yapabilirsin 10 gün sonrada demişti.. önce 30 sonra 32 olmak için nasıl dualar ettim. Rabbim 35. Haftayı görmeyi nasip etti binlerce kez şükürler olsun... yarın sezeryan günüm dualarınıza talibim. Rabbim doğumu bekleyenlerin doğumunu kolaylaştırsın küvözdeki annelere bi an önce kavuşmayı nasip etsin.
Gözün aydın canım benimde bir oglum yanımda emmemek için direniyor diğeri kuvezde bende süt sagip bı oraya gönderiyoum bu burdakine veriyorum geri kalan mamayla takviyeKızlarcim selamlar.Dun kızımı da aldik kuvozde Allah bekleyen herkese nasip etsin ve kimseyi o yogun bakım kapılarında bırakmasın.Evet gün yoğun geçiyor ben sürekli süt sagiyorum,emerken savaşıyorlar resmen,kuvozde alismislar biberona,bende sagip veriyorum yeterki icsinler de.Ben iyileşmeye çalışıyorum hala ağrıyor ameliyat yerim,içim de ağrıyor tam anlamıyla iyi olamadım bugün onuncu gün,umarım çabucak kalkarım tamamen ayağa,Allah güç kuvvet veriyor kesinlikle,kirkimdan sonra yalnız kalacağım ama korkmuyorum artık.
ya bende aslında ılk basta oyle alacaktım ama sonra mıllet benı vazgecırttı yanyana daha ıyımıs diye. sımdıde delı gıbı model arıyorum bakalım artık arastıra araştıra secıcem. ben hastaneye falan sımdılık pusetlerle gıdıyorum sendemı oyle gıdıyorsun. ?Canım ben önlü arkalı aldım,bebeklerim 2 aylık oldu ben sürekli çıkıyorum dışarı ve inanılmaz rahat ediyorum yanyana olsa asla kullanamazmışım ne apartmandan çıkabilirdim nede yolda yürüyebilirdim oyüzden çok memnunum