• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Güzel anneler size bir sorum var. 23 haftalik cift yumurta ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Yaklasik 1 aydir falan hareketlerini hissediyorum ama soldaki bebegim heran kıpır kıpırken sagdaki cok az hareket ediyor.Yemeklerden sonra bile hareketi cok az,bazen onu tüm gün hissedemeyince icime kurt düşüyor kenardan dürtüklüyorum zar zor kıpırdıyor:işsiz: son kontrolde doktoruma sordum gelisimleri iyi,fıtratları farklidir dedi. Sizin gebeliktede boyle bi durum varmiydi,sağ bebegim icin üzülüyorum endiseleniyorum bazen :(

Güzel anneler size bir sorum var. 23 haftalik cift yumurta ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Yaklasik 1 aydir falan hareketlerini hissediyorum ama soldaki bebegim heran kıpır kıpırken sagdaki cok az hareket ediyor.Yemeklerden sonra bile hareketi cok az,bazen onu tüm gün hissedemeyince icime kurt düşüyor kenardan dürtüklüyorum zar zor kıpırdıyor:işsiz: son kontrolde doktoruma sordum gelisimleri iyi,fıtratları farklidir dedi. Sizin gebeliktede boyle bi durum varmiydi,sağ bebegim icin üzülüyorum endiseleniyorum bazen :KK43:
Endişe yapma arkadaşım genelde ikizlerden biri daha hareketli diğeri daha sakin oluyo bende de aynısı geçerli

Doğum yapan arkadaşlardan kombine spinal epidural anestezi ile doğum yapan var mı?
Benim doktorum önce epidural demişti şimdi kombine spinal epidural diyor.biraz araştırma yaptım kan sulandirici kullananlara uygulanmaz yazıyor ben kullanıyorum.:110: Ama doğumdan iki gün önce bıraktıracak oksaparı.Yine de aklıma takıldı :confused:

Güzel anneler size bir sorum var. 23 haftalik cift yumurta ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Yaklasik 1 aydir falan hareketlerini hissediyorum ama soldaki bebegim heran kıpır kıpırken sagdaki cok az hareket ediyor.Yemeklerden sonra bile hareketi cok az,bazen onu tüm gün hissedemeyince icime kurt düşüyor kenardan dürtüklüyorum zar zor kıpırdıyor:işsiz: son kontrolde doktoruma sordum gelisimleri iyi,fıtratları farklidir dedi. Sizin gebeliktede boyle bi durum varmiydi,sağ bebegim icin üzülüyorum endiseleniyorum bazen :KK43:
Benim de aynen bahsettiğin gibi. Doktor endişelenecek bir şey yok dedi.

Doğum yapan arkadaşlardan kombine spinal epidural anestezi ile doğum yapan var mı?
Benim doktorum önce epidural demişti şimdi kombine spinal epidural diyor.biraz araştırma yaptım kan sulandirici kullananlara uygulanmaz yazıyor ben kullanıyorum.:110: Ama doğumdan iki gün önce bıraktıracak oksaparı.Yine de aklıma takıldı :confused:
Canım ben sadece spinal anestezi oldum yapılırken hiç hissetmedim diyebilirim sonrasında da bir sıkıntı yaşamadım

Canım aynı endişeleri bende çok yaşıyordum sürekli bir tedirginlik içindeydim ama hiç sıkma canını öyle oluyor gerçekten ve doğduğundada öyle oluyor çok hareket eden bebeğim hala öyle diğeride tam aksine çok sakin:)

Hiç meraklanmayın genelde öyle oluyor nitekim benimde biri daha çok hareketli

Sor istersen gittiğinde canım ben alalı birkaç ay oldu tabi ama muhtemelen hala vardır diye düşünüyorum

Tmm cnm en kötü arar giderim güzel bir arabaya benziyor benim oğlandan iki tane araba var ne yazık ki işimizi görmeyecek bir daha almamız lazım ilk çocuğum olsaydı prego düşünebilirdim üçüncü araba için epey fiyatlı olur bunun yine normalmiş alınabilir yani sağolasın

Merhaba arkadaşlar.ben 12 Mart’ta ıkıxlerıme Doğum yaptım.22 günlük olduk.kızımda kusma sorunu var.anne sütü + mama alıyor.sızlerdede böyle sorunu OLan var mı?bıde sizler ikizlere anne sütü olarak yetebiliyor musunuz????

Kizlar uzunnn bi arada sonra herkese saglikli günler dilerim :) yarin nasipse kirkimiz cikiyo...
zamano kadar cabuk geciyor ki evdeki 1+ikizlerimle... hangi ara aksam oluyo bilmiyoruz :) elbette kolay degil ve 1 cocuga sahip olmaya benzemiyor ama.. Allah cok yardim ediyo.. en uykusuz anlarda bile nasil sabirli ve güclü olabilyioruz biz anneler... onlara sahip olMak cok güzel ama saglikli olmalari en büüyk zenginlik bizim icin... cok sükür...

Görüyorsunuz fazla söze gerek yok Doguranlar ugramaz oldu buraya görüyorsunuz :KK70:

cennet35 cennet35 Tombuldut Tombuldut @Twinss6380 @followingsf @Geleceksin biliyorum @elinnorr @erva_erva Avrenim Avrenim
Hayirli olsun dogum yapan arkadaslarim..
nasil geciyor ikizli günleriniz.. :cool:
maşallah doğan büyüyor valla canım ne çabuk geçiyo zaman

Ne güzel yazmışsın Allah razı olsun senden.Cesaretim kırılmıştı resmen.İnan bugün dokuzuncu günümüz ve ben şimdiden düzenimi her şeyimi özledim.
Rabbim yardım ediyo canım hiç merak etme herkes gidince yavaş yavaş bi düzen oluşturursun kendine ve çocuklara göre

Canim ara ara giriyorum ama 3 çocukla zor oluyor. Bizim ufaklik kuvezde biraz uzun kaldi. Cok sukur cikti yanimdalar. Kizim hasta oldu simdide. Ugras dur iste. Sen.nasilsin ne yapiyorsun
çok iyi anlıyorum canım 3 çocukla vakit nasıl geçiyo anlaşılmiyo bile çok şükür evine gelmiş minikler sevindim kizinda hemen iyi olur inşallah geçmiş olsun bizdede bütün gün emzirme uyutma oglumla oyun fırsat olursa is yapıyorum gün bitiyor valla

Arkadaşlar. 16 +1 iz 4 lü tarama için dün kan verdim. 1 veya 2 güne detaylı ultrason yapılacakmış . Erken değilmi

Back