• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

bu halımle bıle gezmeden gerı kalmıyorum sabah kalk kahvaltı et evı topla. kendımı hazırlıyorum ust bas makyaj. sonra bebelerın cantasını hazırla koca bir sırt cantası:silah: altlarını degıs cicileri giydir ıkısınıde emzır. pusetlere yerlestır :KK45:
abooğğğğ cıkmasam daha iyi dıyorum ama gene cıkıyorum varmı benım gbı olanlar sizler nası yapıyosunuz
Selam canım uzun zamandır girmiyordum özlemişim sizleri :) ne var ne yok nasılsın canım?
AYNı durum bizde de mevcut evden çıkmak tam bi sistematik çalışma istiyor :) altlarını değiştir mamalarını yedir üstlerini giydir koca çantayı hazırla yanına yedek mama al sıcak termos hazırla yedek kıyafetleri ayarla takam hazırız hadi çıkalım derken 2 saatte anca toparlanıyoruz :)))

Çok sağ ol canım yaaaa,ben seni rahatsiz edebilir miyim takıldığım noktalarda?

Ask olsun rahatsizlikta ne demek.. her zaman :) yardim edebilecegim bi konu olursa seve seve canim.. hepimiz yeni yeni ögreniyoruz bu isi :)

Kızlar. Çarşamba acil girdim doğuma 16.10 tansiyon olunca gözlerimde puslu görme . Doğumdan sonra nabız 150 civarlarında nabız 19 olunca ilaç başlandı 2 gün süt vermem yasaktı su içmem yasak. Dün akşama doğru tansiyonum düştü ama.gözler için doktor olmadığı için sanırım pazartesiye kadar burdayım.bebişler erkek 3.200 doğdu kızda 1840 doğdu. Benimkiler ölçümle pek uyumlu çıkmadı.özellikle kız 2500 bekliyorduk. Sağlıklılar şükür ama kız yarım gün kuvezde kaldı.kızlar giremiyorum şuan kardeşim geldi refakatçi sıkıntım vardı bildiğiniz lohusa depresyonuna girdim ilk iki gün bugün daha rahatım.zor ama güzel birşey eve geçinci haber veririm yine

Zor am güzel bi kavusma olmus canim.. Allah acil sifalar versin.. rabbim evlatlarini saglikla büüytmeyi nasip etsin.. evet aradaki fark bayagi varmia ama olsun önemli olan saglikli olmalari..
gözün aydin canim.,.

Kizlar benimkiler erkenci cikti dogum yaptim saat 10.30 da coktik bebeklerom kuvezdeler masallah kilolari iyi dua edinde cikalim hrmencik evimize gidelim

Oyyy...bir an önce cikarlar insaAllah küvezden canim.. Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin.. gözün aydin..

tesekkur ederim.kizlar henuz goremedim bile dogum.ani haric onlem amacli 72 saat dediler ama serum var solunuma bagli degiller ins cikaririz
hayırlı olsun bakalım ya çok heyecanlandim sıra sıra doğuyor bebisler Rabbim doganlara sağlıkla evlerine gitmeyi hamilelere sağlıklı doğumlardan nasip etsin bizimde perşembe kontrol var Dr gün vermek nasipse tabi dururlarsa minikler

Kızlar. Çarşamba acil girdim doğuma 16.10 tansiyon olunca gözlerimde puslu görme . Doğumdan sonra nabız 150 civarlarında nabız 19 olunca ilaç başlandı 2 gün süt vermem yasaktı su içmem yasak. Dün akşama doğru tansiyonum düştü ama.gözler için doktor olmadığı için sanırım pazartesiye kadar burdayım.bebişler erkek 3.200 doğdu kızda 1840 doğdu. Benimkiler ölçümle pek uyumlu çıkmadı.özellikle kız 2500 bekliyorduk. Sağlıklılar şükür ama kız yarım gün kuvezde kaldı.kızlar giremiyorum şuan kardeşim geldi refakatçi sıkıntım vardı bildiğiniz lohusa depresyonuna girdim ilk iki gün bugün daha rahatım.zor ama güzel birşey eve geçinci haber veririm yine
Güle güle büyüt bebeklerini inşallah arkadaşım.Sağlıkla sihhatle inşallah.

Kizlar benimkiler erkenci cikti dogum yaptim saat 10.30 da coktik bebeklerom kuvezdeler masallah kilolari iyi dua edinde cikalim hrmencik evimize gidelim
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım ☺ Aceleci minikler hemen dünyaya gelmek istiyorlar.
Beni de heyecan sardı cumartesiyi beklemezlerse diye.

Canından Canlar çıkıyo kolayımı çok sevindim kurtuldunuz ne mutlu sana maşallah evine gelip duşunu aldıktan sonra o sıkıntılar geçiyo birazda dua istiyo hayırlı uğurlu olsun canım

Hayırlı olsun Rabbim yardimcin olsun tez zamanda sağlık sıhhat versin bizleride merakta bırakmayın buralarada gelin

Iyi degilim maalesef. Stente ragmen bobregim genisliyor. Agrilarim dayanılmaz halde. En azindan 32.haftayi bitirmek icin sabrediyorum.
12 nisanda dogum yapacağım ins.

Senin kizlar nasil:emir_bebek:

Ah canim ya... Allah kolaylik versin... insaAllah hayirlisiyla bu kalan günleride atlatirsin.. analik böyle bisey iste.. insaAllah dogumun kolay olur.. cabucak toparlanirsin... böbreginde insaAllah düzelir.. Allah yar ve yardmcin olsun..

Benim kizlarimda hamd olsun iyiler... büyüme derdindeler iste :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yapmayan arkadaşlar hareketlere dikkat ikiz gebelik normal gebelik gibi değil. 25. Haftamda kasılmalarım başlamıştı. 28. Haftamdan beri yani 50 gündür hastanede yatıyorum. Kasılmalarım tam anlamıyla durduramadığımız için her ihtimale karşı taburcu edemedi doktorum. Annemle birlikte hastanelerdeydik. İlk geldiğimiz gün doktor 3 saat sonrada Doğum yapabilirsin 10 gün sonrada demişti.. önce 30 sonra 32 olmak için nasıl dualar ettim. Rabbim 35. Haftayı görmeyi nasip etti binlerce kez şükürler olsun... yarın sezeryan günüm dualarınıza talibim. Rabbim doğumu bekleyenlerin doğumunu kolaylaştırsın küvözdeki annelere bi an önce kavuşmayı nasip etsin.

Ah canim ya... Allah kolaylik versin... insaAllah hayirlisiyla bu kalan günleride atlatirsin.. analik böyle bisey iste.. insaAllah dogumun kolay olur.. cabucak toparlanirsin... böbreginde insaAllah düzelir.. Allah yar ve yardmcin olsun..

Benim kizlarimda hamd olsun iyiler... büyüme derdindeler iste :)

Allah razi olsun canim benim. Onlar saglikli olsunlar da biz bir sekilde katlaniyoruz.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yapmayan arkadaşlar hareketlere dikkat ikiz gebelik normal gebelik gibi değil. 25. Haftamda kasılmalarım başlamıştı. 28. Haftamdan beri yani 50 gündür hastanede yatıyorum. Kasılmalarım tam anlamıyla durduramadığımız için her ihtimale karşı taburcu edemedi doktorum. Annemle birlikte hastanelerdeydik. İlk geldiğimiz gün doktor 3 saat sonrada Doğum yapabilirsin 10 gün sonrada demişti.. önce 30 sonra 32 olmak için nasıl dualar ettim. Rabbim 35. Haftayı görmeyi nasip etti binlerce kez şükürler olsun... yarın sezeryan günüm dualarınıza talibim. Rabbim doğumu bekleyenlerin doğumunu kolaylaştırsın küvözdeki annelere bi an önce kavuşmayı nasip etsin.

Allah yardimcin olsun. Kuveze bile girmeden saglicakla hastaneden çıkarsınız ins

Back