2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bacim maalesef bu dönemler
Zor.... ilk aylar skntili... hele ikiz olunca hormonlar daha cok aziyo insallah 12. haftadan sonra toparlanirsin... ama hic bisey yiyemiorsan gercekten serum mantikli.. Allah yardimcin olsun.. temiz havada bide az seyler yemeyi dene.. mesela salatalik gibi önce basla... sonra salatalik light peynir... sabahlari limonlu ilik su ic.. kalklar kalkmazda yaninda komidinin orda tuzlu cubuk kreker bulundur... bastirir midemi.. beyaz leblebide cok iyi..

Tombuldut bacim nerde oturuyorsun? Yozgatin bi ilinde mi
bayburt keske orası olsa... sıfır hızmet rezıllık turkıyenın en acınası yerı hıc haketmıyor bukadar bakımsızlıgı cidden bukadar mıllıyetcı bukadar vatan sever sehır ama deger gormuyor. tayınım cıksa bu acıdan uzulmem

Beni magnezyum rahatlatiyo.. karnim cok sert oluyo.. doktoruna danis canim eger öyle bi problemin varsa.. kramplarada iyi geliyo aYrica..
ya kuzum gobegumın en ust kısmında acıma var hanı kasınıyoda ama sankı etıme jılet atıyolar bellı ufak kısmı oyle. neden boyle acaba daha uc bes gundur oldu boyle

sadece bulantından dolayımı kotusun yoksa baska sıkıntıların varmı? dişini sık gececek yada azalacak bu bulantılar. tuzlu cubuk ye bol bol peynırde ıyı gelır
Kusuyorum ondan kötüyüm. Ne yersem yiyi tuzlu çubukta da dahil ardından çıkarıyorum ve midem yanıyo göğüs boşluğum. Az kaldı inş ama bende takaat kalmadı

Hadi ya öyle mi.. niyeki halbuki bayburt dedigin gibi milliyetci.. sen aslen nerelesin? Bide memurmusun,calisiyormusun?

Hadi ya öyle mi.. niyeki halbuki bayburt dedigin gibi milliyetci.. sen aslen nerelesin? Bide memurmusun,calisiyormusun?
benım esım burda görev yapıyor. bende dogma buyume istanbuldayım. 50 sene olmus bız ıstanbulda olalı. onlısans mezunuyum ama calısmıyorum cocuklar oluncada hic calısamam :/ sen calısıyomusun

kızlar sızede oluyomu. bırılerı sureklı tavsıye verıyo asırı gıcık kapıyorum. helekı tek cocuklu annelerın tavsıyelerıne tahammul edemıyorum. senın o baktıgın bır bebenın bende ıkı katı olacak senın tecrubenle benımkı asla bır olmazkı. senın bırını uyut bırını sole yap deme luksun yok cunku aynı anda ıkı bebe bakmamıssın. ben sormadıgım surece tavsıye verenlere evet sınır oluyorum tek cocukla yaptıgu seylerı benden ıkı cocukla yapmamı beklıyolar. yok buzluga poca borek at yok mısafırıne verırsın. ıkı cocuga baktım kaldı nısafırlerın boğazı

PembeHelvam sifirdan alisveris yapmadim 2. Gebeligim oldugu icin bebek arabasiyla kiyafetler aldim hastane cikisi takimlari cok kullaniliyor ben 3 cer takim almistim sonradan tekrar aldim ikiz olduklari icin kucuk doguyorlar
Rabbim hayirli doktorlarla karsilastirsin canim 2600 biri 2890 biri dogdu 2400 e biri 2600 birinin kilosu dustu yavas yavas kilo aldilar minnaklar. Gogus ucu kremi lanalinli vegogus kalkani cok iyi oluyor hastane cantanizda olsun bence yara olunca zor oluyor aklima gelmisken soyleyim dedim

Canim cok soruyorum kusura bakma... bisii daha sorcam.. normal dogum yapabilme ihtimalin varmiydi ikizlerde?

Bacim yeme isi kolay "alo börekci" denen bisii var... bide pisirme telasesine mi gircen..
Pek bilmisler... maden onlar yapip getirsin akil verecegine... salla...

E Ebruemir birde bana cok moral oluyorsun... buraya girip online olabildigine göre o kadarda uzak kalmiyo insan ikizlerden dolayi bi takim seylerden dimi? Herkes korkutuyo da bizi...

Bacim yeme isi kolay "alo börekci" denen bisii var... bide pisirme telasesine mi gircen..
Pek bilmisler... maden onlar yapip getirsin akil verecegine... salla...
aynen ya bıktım sımdıden bırılerının akıl vermesınden ben burdan sızden ogrenıyorum daha keyıflı ve merak ederek soruyorum. keske baskaları karısmasa

evet dogru bak onlarıda lısteme yazayım suan napıyo bebısler :) gece uykuları nasıl yada gunduz evıne esıne kendıne vakıt ayırabılıyomusun? cok soru soruyorum valla hakkını helal et :))

E Ebruemir birde bana cok moral oluyorsun... buraya girip online olabildigine göre o kadarda uzak kalmiyo insan ikizlerden dolayi bi takim seylerden dimi? Herkes korkutuyo da bizi...

ben bunuda merk edıyorum valla cok ıyı geldı E Ebruemir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…