2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim halsiz keyifsiz bulantılı geçiyor maalesef 14. Haftada iyi olcam diye bekliyorum
Ağzımın tadı hiç yok ve kokulardan nefret ettim
Birde cinsiyet merakı içindeyim

Ay canim benimde 14 den sonra düzeldi.. istah sifirdi...
Koku hashasiyeti zaten var biliyorsun... Allah yardim etsin.. birde evde pitircik olunca öyle istediginde yatamiyorsun.. ne zaman kontorlün?

Ay canim benimde 14 den sonra düzeldi.. istah sifirdi...
Koku hashasiyeti zaten var biliyorsun... Allah yardim etsin.. birde evde pitircik olunca öyle istediginde yatamiyorsun.. ne zaman kontorlün?
Cumartesi günü bakalım ikili tarama yapacak inceleyecek iyice heralde görür cinsiyetlerini de
23 ekimde raporum bitiyor okula dönmem lazım iyi olmalıyım yoksa çok zor olacak

Dun kontrole gittim, her sey yolunda cok şükür. Zaman geçmiyor. 12.haftaya kadar calismayacagim, evdeyim. Cok sıkıcı. Cabuk buyusunler istiyorum

Ise baslayinca cabuk gecer canim zaman.. iyi olmaniza sevindim daimi olsun insallah.. fazla yorma kendini bu haftalar önemli cok.. relaks ol

Cumartesi günü bakalım ikili tarama yapacak inceleyecek iyice heralde görür cinsiyetlerini de
23 ekimde raporum bitiyor okula dönmem lazım iyi olmalıyım yoksa çok zor olacak

Ikizlerde dogru sonuc olmuyormus canim.. cok duydum.. en güzeli detayli ultrason.. ikili testen kastim kan aliorlar ya.. o dogru sonuc vermiormius ikizlerde.. zaten matematiksel seylerden güvence yok..
Yipratici oluyo sonuc kötü cikinca.. güya ihtimaller falan.. sonra bi bakiosun hersey saglikli.. hamilelik sürecini bosuna zehir etmis oluyorsun.. cok duydum böyle ..

Ya babamin ki sınıyor tabiki babam.neticede kp ismi ile dedemin ve erkek kardesimin ki ayni. Yani bence cok sorun degil. Zaten iki ismi olcak diğerini kullanirim.

Ooo hepsinin ayniymis yahuuuu amma sevinir hepsi ... hayirlisi olsun canim..

Yok canım kan almıcak ultrasonla tarama yapacakmış perinatolog cihazında parametreleri varmış

dogumum tayın oldugumuz suankı sehırde yapıcaz turkıyenın en kucuk sehrı yanı tanınmamak ıcın bile soylenmez o derece kucuk. bı tane devlet hastanesı var ne doktorları ıyı nede kuvez fılan var tamamen rezalet. naparım bılmıyorum ayrıca kıloları kactı bebelerın masallah neguzel darısı bana inşallah gırmezler kuveze

Merhaba arkadaşlar sessizce takip ediyorum sizi. 11. Haftaya girmek üzereyim. Bulantılarım ve en kötüsü kusmalarım çok kötü. Sabah yiyorum kusuyorum akşam yiyorum kusuyorum. Yediğim hiçbir şey kalmıyo. O kadar kötüyüm ki. Doktorum ilaç vermedi. Dün gece artık dayanamayıp acile gittim serum yemeye. Bi gün iyi olsam moral olur en azından diye. Serum da bi işe yaramadı. Yine kötüyüm yine kötüyüm.

canım cok sevındım ıns saglıkla kucagına alırsın bende ruyamda kız goruyodum ve etrafımdakıler hep bır kız bır erkek dıyodu cok moduna gırmıstım. benımde ıkısı erkek :) tabıkı saglıklı olmaları en onemlısı ama ben tuhaf olmustum daha yenı alısıyorum dusun:) ıkız olunca ınsan bıda gebelık dusunmeyedebılıyor ondan uzuldum sadece nebılım hayırlısı olsun

ayrıca bana magnezyum ffalan vermedı sadece kan ılacımda vıtamın var :/ neden bana vermedı

sadece bulantından dolayımı kotusun yoksa baska sıkıntıların varmı? dişini sık gececek yada azalacak bu bulantılar. tuzlu cubuk ye bol bol peynırde ıyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…