- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
-
- Konu Sahibi marbling817
ay cok tesekkır ederım ya bunu bırı demeseydı haberım olmazdı yesıl takımın renk vermesı dogru dıyosun dıkkatlı yıkamam lazım üff :/ ayrıca cokmu zor bakımı benım ılk gebelıgım kendılıgınden oldu ıkızler. cok korkuyorum yalan degıl becerememektenHepsi cok guzel canim benim 2 aylik ikizlerim var yesil olan kurbagali takimi tek yika benim camasirlarimi yesil etmisti hep belki seninkide boya atabilir rabbim hepinize hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin hamilelik cok zor ikizde ama onlari gordugunde insanin aklinda hic birsey kalmiyor tum acilar unutuluyor bol bol dinlenin simdiden bence
Tesekkur ederim. Ozellikle yedigim birsey yoktu sebze ve meyveyi bol bol yemeye ozen gosterdim zararli seylerden uzak durdum.hazirliklarinizi 6. Ayda yapim mumkunse ben korktugum icin hazirlik yapmamistim hic 7. Aydan sonra karin daha hizli buyuyor. Hareket etmek yurumek cok zor oluyor
Benimde kendiliginden oldu canim 2. Gebeligim oldugu icin biraz daha rahattim. Kendine guven canim sakin ve sabirli biri olmak gerekiyor ilk cocugum kucaktan inmiyordu bunlari kimsenin kucagina vermiyorum kizan kizar diyorum sonra ben ugrasicam diyorum aliyorum kucaklarindan benim kizlar cift yumurta ikizi ama birbirlerinin aynisilar aynada bakiyor gibiyim halen inanamiyorum cok guzel bir duygu rabbim sabrini veriyor emzirme yastigi iyi oluyor ikisini ayni anda emzirebiliyorsum zamandan kazancim oluyoray cok tesekkır ederım ya bunu bırı demeseydı haberım olmazdı yesıl takımın renk vermesı dogru dıyosun dıkkatlı yıkamam lazım üff :/ ayrıca cokmu zor bakımı benım ılk gebelıgım 5Gunaydin qkendılıgınden oldu ıkızler. cok korkuyorum yalan degıl becerememekten
yaaa mukemmell cevaplar:) lütfen terketme bu sayfayı :))))) ben 20. haftadayım hazırlıklara yavastan baslıyım ozaman ayrıca ne guzel cesaret verıcı konusuyosun benımkıler erkek inşallah uslu sakın bebe olurlar :) kacıncı haftada dogum yaptın lohusalıkta yanında sana yardım eden oldumu yada depresyon halleri falan. bırde ıkı cocukla eve kapanırsın asosyal olursun dıyolar oylemı gercekten?Tesekkur ederim. Ozellikle yedigim birsey yoktu sebze ve meyveyi bol bol yemeye ozen gosterdim zararli seylerden uzak durdum.hazirliklarinizi 6. Ayda yapim mumkunse ben korktugum icin hazirlik yapmamistim hic 7. Aydan sonra karin daha hizli buyuyor. Hareket etmek yurumek cok zor oluyor
Benimde kendiliginden oldu canim 2. Gebeligim oldugu icin biraz daha rahattim. Kendine guven canim sakin ve sabirli biri olmak gerekiyor ilk cocugum kucaktan inmiyordu bunlari kimsenin kucagina vermiyorum kizan kizar diyorum sonra ben ugrasicam diyorum aliyorum kucaklarindan benim kizlar cift yumurta ikizi ama birbirlerinin aynisilar aynada bakiyor gibiyim halen inanamiyorum cok guzel bir duygu rabbim sabrini veriyor emzirme yastigi iyi oluyor ikisini ayni anda emzirebiliyorsum zamandan kazancim oluyor
36+3 te dogum yaptim annem 1 aya yakin yardim etti.depresyon fln olmadi allaha sukur sadece hastanede mama vermemi istedi doktor ben israrla vermedim kilo kayiplari cok oldu o canimi sikiti yetemedigimi dusundum sonradan pisman oldum tabi insanlar tek cocuk oldugu halde mama kullaniyorlar. Hava soguk suan cocuklarla cikamiyorum ama mama aldiklari icin anneme birakip gidebiliyorum istedigim yere yaz gelsin eve bagli kalmayi dusunmuyorum.yaaa mukemmell cevaplar:) lütfen terketme bu sayfayı :))))) ben 20. haftadayım hazırlıklara yavastan baslıyım ozaman ayrıca ne guzel cesaret verıcı konusuyosun benımkıler erkek inşallah uslu sakın bebe olurlar :) kacıncı haftada dogum yaptın lohusalıkta yanında sana yardım eden oldumu yada depresyon halleri falan. bırde ıkı cocukla eve kapanırsın asosyal olursun dıyolar oylemı gercekten?
kuvezde nekadar kaldılar aslında guzel haftada dogmuslar kıloları ıyıyse tabi. ayrıca ben sımdıden bıberon alıyorum cunku neolur ne olmaz mama vermek gerekır. benım aılem bana uzak sadece dogumda annem gelecek yardıma ama baya kalır benımle. ama sonrasında tek kalıcam soguklarda bende cıkmam ama yazın bılemıyorum herkes hevesımı kırıyor36+3 te dogum yaptim annem 1 aya yakin yardim etti.depresyon fln olmadi allaha sukur sadece hastanede mama vermemi istedi doktor ben israrla vermedim kilo kayiplari cok oldu o canimi sikiti yetemedigimi dusundum sonradan pisman oldum tabi insanlar tek cocuk oldugu halde mama kullaniyorlar. Hava soguk suan cocuklarla cikamiyorum ama mama aldiklari icin anneme birakip gidebiliyorum istedigim yere yaz gelsin eve bagli kalmayi dusunmuyorum.
Kuveze girmediler allaha sukur hastanede biberonla beslemek yasak canim sirinca yada kasikla yediriyorsun anne memesini birakmasinlar diye ben gezmekten korkmuyorum bebek arabasi beni terettutde birakiyor kapidan gecmezse diyekuvezde nekadar kaldılar aslında guzel haftada dogmuslar kıloları ıyıyse tabi. ayrıca ben sımdıden bıberon alıyorum cunku neolur ne olmaz mama vermek gerekır. benım aılem bana uzak sadece dogumda annem gelecek yardıma ama baya kalır benımle. ama sonrasında tek kalıcam soguklarda bende cıkmam ama yazın bılemıyorum herkes hevesımı kırıyor
Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar
Tombuldut PembeHelvam kizlar az once doktordan geldim. Hersey yolunda sukur. Kasilmalarin baslar diye magnezyum verdi. Gebelik korsesini tavsiye etmem dedi
Ancak bel fıtığı cok ileri seviyede olanlara oneriyorum dedi. Benim ikizlerde erkekmis. Hep kizim olsun istiyordum. Hayirlisi artik.
Ayy cok sevindim güzel gecmisine..
banada önermedi biliyorsun korseyi.. demek bildikleri var...
bende kullaniyorum magnezyum kaclik kullanickasin sen?
Bi kizdan sonra iki erkek.. hayirli olsun canim saglikla kavusalim insallah..
Magnezyum kaclik bilmiyorum daha almadim ama haftada 2 kere dedi galiba. Korse kolay gibi geldu ama vardir bi bildikleri.
Bacilar yatak/besik/anneyani yatak önerisi ben sunucqm.. Belki sizede fikir olur...
anne yani yatagi cok istedim.. fakat oda belirli aya kadar sonra yine yeni yatak.. kücük oluyo cünkü ebatlari..eeeeeennn mantikli olaya giriyorums imdi... kizimda böyle yapmistim...
7 yasina kadar kullanabilecegi saglam bi yatak aldim.. ve onu baslarda önce anne yani yaptim.. ardindan büyüdügünde normal
Haline getircem insallah.. ikiz oldugu icinde yer bollugu lazimhalatlada yataga sabitlestirebilirsiniz.. anlatinca pek canlanmiyo degil mi gözde? Resimler ekte
Fikir olsun sizede ..
Ben kizimin besigini yatak odasina koycam esimle agashi ahsap besigi cok begendik.ondan almayi dusunuyoruz
Kizimda anne yani besik kullandim cok kullanisli oluyor ama bizimki cok kucuk kizim 4 ay anca yatti. Onu kullanamam ikizlerde.
Isim düsünmeYe baslarsin yavastan :)
Tek erkek olsa bulmuştuk ama simdi ortalil karsiti. Dedeler kendi ismimizi vermemizi bekler. Ne yapariz bilmiyorum. Ama.cift isim koycam.
Ay ağzın ballansın inşallah genelde ikizmi oluyor bu ilaçdan dolayıAyyyy 1 güncük... nasip canim iste... insallah bu sefer o iki yumos döllenir ve göbisine saglikli bebitolar konar...